Ü
Üyelik Silinmiştir.
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Ben de Lapland'a götüreceğim bir gün ama henüz kim olduğu belli değil. Kedi olur büyük ihtimalle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sıra bize geliyor..hayda. alavarez gelin olmuş gidiyor.
asperox sıkıp yok mu edelim seni ne istiyosun?bunların gözü göz değil. nazar ederler. bence kaldır.
ben dedim. pubg oynarken 13 yaşında bir platoniğim kendinden çok emin teklif etmişti... çok romantikti ama çocuk okutacak gücüm yok henüz...Eeeyyy forumdaki kadınlar..
Bir şeyi merak ediyorum. Daha önce hiç evlilik teklifi alıp, hayır dediniz mi? Ben sosyal medyada bunu da görmek istiyorum.. hayır dedim diye kimse paylaşmıyor.
maşallah maşallah...asperox sıkıp yok mu edelim seni ne istiyosun?
maşallah desin herkes... ben de gidip ağlayayım.
O çocuk şimdi bir daha herhangi birine nasıl teklif etsin? Bitirmişsiniz çocuğu, pubg oynanırken hayır denir mi ya...ben dedim. pubg oynarken 13 yaşında bir platoniğim kendinden çok emin teklif etmişti... çok romantikti ama çocuk okutacak gücüm yok henüz...
bunların gözü göz değil. nazar ederler. bence kaldır.
İyi ki hayır demişsiniz o zaman. Çünkü artık evlilikler kısa sürüyor.. boşanırdınız kesin.. :p BEKARLIK SULTANLIK.remus, bir zemanlar evet demis olsaydim suan evliligimin 7. yilina girmis olurdum :')
doğru dedin, türkiye'de olduğuma üzülecektim ben zaten teklif almadığıma değil..... sjhjhs.maşallah maşallah...
hedef avrupa değil miydi ya. ağlama.
arkadaşlarım rencide ettiler zaten çocuğu küstü gitti, ayıp ettiler... oysa bütün lootlarını benimi önüme seriyordu, daha ne ister ki bi kadın?O çocuk şimdi bir daha herhangi birine nasıl teklif etsin? Bitirmişsiniz çocuğu, pubg oynanırken hayır denir mi ya...
İşte erkekler bu yüzden öküz oluyor sonra.. adam o yaşta lootlar sermiş, kendini siper etmiş, kalbi kırılmış. Bu saatten sonra bu çocuk büyüyünce evde ne yemek yapar, ne ütü...doğru dedin, türkiye'de olduğuma üzülecektim ben zaten teklif almadığıma değil..... sjhjhs.
arkadaşlarım rencide ettiler zaten çocuğu küstü gitti, ayıp ettiler... oysa bütün lootlarını benimi önüme seriyordu, daha ne ister ki bi kadın?
düşman gelince önüme atlamalar falan...