2025 yılı asgari ücret tahminleriniz nelerdir?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
cehape otuz altında yoğuz dedi
türkiş otuzun altına varız dedi:D

Pazarlıkta hep olur böyle şeyler.
Üç liranın altında kurtarmaz abi, der. Sonra İki buçuğa sevinir.

26.000,- çıkarıyorum tahminimi. Daha önce 23.000,- demiştim.

Muhalefet partileri birleşip birleşip sağlam bir miting yapsa şöyle 3-5 milyon kişi toplansa hatta 15 temmuzdaki gibi 3-5 gün de evlerine işlerine dönmeyip bir kısmı miting meydanında beklese. Hükümet ülke karışacak diye aynı gün 40 bin yapar. Git köprüyü kapat. Konuşarak olacak iş değil bu. İnsanlar artık oturup 2 çay içemiyor. Karı koca ekonomi yüzünden kavga ediyor. Geçen duydum çok üzüldüm. Adam doğalgazı ödeyemediği için doğalgazı kesilmiş. Bu seferde çocuğu hasta olmuş. İlaca verecek parası olmadığı için ilaç alamıyor. Ne biçim bir ülke olduk ya.

Muhalefet partileri birleşip birleşip sağlam bir miting yapsa şöyle 3-5 milyon kişi toplansa hatta 15 temmuzdaki gibi 3-5 gün de evlerine işlerine dönmeyip bir kısmı miting meydanında beklese. Hükümet ülke karışacak diye aynı gün 40 bin yapar. Git köprüyü kapat. Konuşarak olacak iş değil bu. İnsanlar artık oturup 2 çay içemiyor. Karı koca ekonomi yüzünden kavga ediyor. Geçen duydum çok üzüldüm. Adam doğalgazı ödeyemediği için doğalgazı kesilmiş. Bu seferde çocuğu hasta olmuş. İlaca verecek parası olmadığı için ilaç alamıyor. Ne biçim bir ülke olduk ya.
Mücadele eden sendikalar tasviye edilirken alkışlayanlardan, onları vatan haini ilan edenlerden, sarı sendikacılığı, iktidar yalakası sendikacılığı övenlerden,....... hesap sormadığınız, kendi payınızı sorgulamadığınız,...... sürece kimse ne hakkını arar ne de mücadele eder.

Aaa olur mu lütfen. Allah başımızdan eksik etmesin . Bundan iyisi yok. Camiler kapatılır, tekrar ahır yapılır ya lütfen . Önceden gaz kuyruğu, şeker kuyruğu, ilaç kuyruğu vardı, ilaçlarımızı istediğimiz yerde alamazdık. Banka önünde kuyruk olurdu, maaşı almak için 1 hafta beklerdik. Önceden metro filan mı vardı, istediğimizi alıp giyemezdik. Millet çıplak ayakkabı ile dolaşırdı. G**tüne giyecek pantalonları yoktu insanların. Terör eskiden daha çoktu ya, önceden de Aybüke Öğretmenler terörden ölüyordu, kadın cinayetleri eskiden daha çoktu , yeni nesil bunu bilmez. Dolar mı vardı eskiden. Mark vardı. Millet şimdi Almanya’dan, Belçika’ndan, Hollanda’dan geri dönüyorlar . Kıskanıyorlar Türkiye’yi. Yaşam buarada eskiye göre o kadar mükemmel ki insanlar raflara bakıp aaa “ Peynir ne kadar ucuzmuş , daha yeni ZAM geldi “ ama hala 300 lira bak diyoruz. Bir öğrenci eskiden okula mı gidebiliyordu? Bu kadar üniversite mi vardı. İnsanlar nankör nankör. Uçağımız var, kendi ToGG’umuzu bile yapıyoruz artık. O kadar ucuz ki asgari ücretli çalışan biri rahatlıkla alabiliyor. Eskiden diyanet başkanı A8 mi binebiliyordu ? Unutmayın itibardan tasarruf olmaz.

Herkes memnun. Kimseyi zorla mutsuz edemezsiniz. Saçlarınız dökülür, başka bir şey olmaz.

Gerekli kufurlerimi ettim z*mm*na koduklarima.

Reziller ya dalga geçiyorlar.
Ak parti bu kafayla bir daha iktidar olamaz.
25 bile rezil bir tutarken onu bile yapmadılar. Enflasyona ezdirmeyeceklerdi sözde.

Geri