-
-
-
-
Kulislere sızan bilgiye göre % 36 zam oranı ile 23 bin civarı olacağı tahmin ediliyor, sizlerin tahmini nelerdir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okuyamayan usta şuan okuyan insandan daha çok kazanıyor..22.000 TL 25 kuruş olur.
(Düşük söylüyorum ki, daha yüksek çıkarsa sevinin)
Türkiye'de asgari ücretlinin çok olması, amelenin çok olmasından kaynaklı. Amelenin çok olması, okumayı sevmiyor olmamızdan kaynaklı. Okumayı sevmememiz, kültürümüzde olmamasından kaynaklı. Bir de gençlerimizin aklını çelen bir takım sabotörler var.
Usta yok. Usta olmadığı için herkes birbirinin ustasını kapma derdinde. Bir Usta da eğitim ile gelişir. Kendi alanında eğitim görmüş. Tecrübe kazanmış. Günümüz teknolojisine eski ustalar yetişemiyor. Yenileri de yok denecek kadar az.Okuyamayan usta şuan okuyan insandan daha çok kazanıyor..
Geçelim bunu..
Aşçıdan mı öğrendin yine? Geçen sene tutturamamıştı.27.000 civarı bir şey olacakmış
Bu sefer şaşmayacakAşçıdan mı öğrendin yine? Geçen sene tutturamamıştı.![]()
Twitterda stajyer avukata 5000 teklif etmişler de avukatları linçliyorlardı. Jfjjfjfyazın lütfen. ona göre işe başlayacağım jşfjshsh