"2025-26 Süper Lig" sezonunda en fazla gol atan oyuncular sizce kimler olacak?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Transfer dönemi devam ederken çok sayıda yıldız oyuncu da takımlarda yer almaya başladı.
Bu sezonun en fazla gol atan oyuncuları sizce kimler olacaktır?​

Sezon boyunca en fazla gol atma rekoru yanlış hatırlamıyorsam Tanju Çolak'a aitti ve bu sezon benzer bir sayıyı tutturabilecek oyuncu var mı bilemiyorum ancak benim favorim de Dzeko olsun.

Süper Lig'de 2023/24 sezonunun gol kralı Icardi

1 - Mauro Icardi (Galatasaray) 25 gol
2 - Edin Dzeko (Fenerbahçe) 21 gol
3 - Rey Manaj (Sivasspor) 18 gol
4 - Mame Thiam (Pendikspor) 17 gol
5 - Adam Buksa (Antalyaspor) 16 gol / Piatek (Başakşehir) 16 gol

Kaynak

İmmobile atar leblebi gibi. Icardi atar, Osimhen bayağı atar. Dzeko penaltılardan bulur bayağı.

Bence gol krallığı sıralaması

Osimhen bir sene oynarsa ;

1-İmmobile
2-Osimhen
3-Icardi
4-Dzeko

Osimhen ocakta giderse

1-Immobile
2-Icardi
3-Osimhen
4-Dzeko

Olur.

El nesiri yok listede :d

Taraflı yazıyorum diye düşünülmesin diye onları yazmadım ancak o zaman yeni liste:
  1. Dzeko
  2. Maximin
  3. En-nesyri
  4. Osimhen ve diğerleri diye gider...
Bu arada Tadic de bir çıkış yakaladı, nazar değmesin.:kalp:

Immobile ise Süper Lig maçlarında şu ana kadar kaç gol attı? Tam izlemedim ancak internetten baktığımda hiç gol atamadı yazıyor.

İmamo çok gol atar bu ligde, tam ona uygun oynuyor Beşiktaş. Ceza sahası ve önünde buluştu mu gol yüzdesi çok yüksek adamın. İtalya ligi yakın takibimdeki bir lig. Oradaki oyunculara hakimim.
Osimhen de çok iyi topçu, ama kronik sakat olabilir, buraya gelmesine şaşırdım açıkçası, çok büyük topçu, uyum sorunu yaşamazsa leblebi gibi atar.

İmmobile atar leblebi gibi. Icardi atar, Osimhen bayağı atar. Dzeko penaltılardan bulur bayağı.

Bence gol krallığı sıralaması

Osimhen bir sene oynarsa ;

1-İmmobile
2-Osimhen
3-Icardi
4-Dzeko

Osimhen ocakta giderse

1-Immobile
2-Icardi
3-Osimhen
4-Dzeko

Olur.

El nesiri yok listede :d
Geçen sene sizinki penaedilik yaparken adam 1 penaltı attı. Allahtan kork be jfjfjjf

Taraflı yazıyorum diye düşünülmesin diye onları yazmadım ancak o zaman yeni liste:
  1. Dzeko
  2. Maximin
  3. En-nesyri
  4. Osimhen ve diğerleri diye gider...
Bu arada Tadic de bir çıkış yakaladı, nazar değmesin.:kalp:

Immobile ise Süper Lig maçlarında şu ana kadar kaç gol attı? Tam izlemedim ancak internetten baktığımda hiç gol atamadı yazıyor.
Gs süper kupa maçıyla birlikte 7 gol attı şimdiden

Bats vardı cunku sizde, artik bizde :d
Penaltı olmadan gol kralı Dzeko olmalı ancak listenin güncel halini bulamadım.

Süper Lig'in 2023/24 sezonunda penaltı olmadan en çok gol atan futbolcu, Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko oldu. Sezonun bitimine iki hafta kala Boşnak oyuncu, 19 golünü penaltısız attı. 37 yaşındaki yıldız, bu sezon yalnızca 1 golünü penaltıdan kaydetti.

Kaynak

super-lig-1715615411-136369.png

Geri