Kendisini takip edemedim ancak Trabzonspor maçında izlemeye çalışacağım.ligde 3 golü var şimdilik.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendisini takip edemedim ancak Trabzonspor maçında izlemeye çalışacağım.ligde 3 golü var şimdilik.
Sporda kadın erkek diye ayrım olmaz ve kadınlar her spor dalını takip edip oynayabilir. Kadın futbolcular ne olacak?Kadın kısmı bu kadar futbolla ilgilenmez
Tamam o zaman. Kadın futbol takımı takip et. Ne bu holigan gibi her dakika Fenerbahçe. Ben sevmiyorum kadında futbol merakı.Sporda kadın erkek diye ayrım olmaz ve kadınlar her spor dalını takip edip oynayabilir. Kadın futbolcular ne olacak?
Futbolu çok severim ancak bu durumun holigan olmakla hiç ilgisi yok. Siyaset de ben sevmem ancak kimseye siyaset konuşmayın demiyorum.Tamam o zaman. Kadın futbol takımı takip et. Ne bu holigan gibi her dakika Fenerbahçe. Ben sevmiyorum kadında futbol merakı.