2023 yılına ne söylemek istersiniz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Geçtiğimiz bir konuda yine bahsetmiştim. Çok önemli bir durum olmadığı sürece hangi yıl ne yaşadığımı bilmem, hatırlamam da. Bu yıl asla unutmayacağım bir yıl oldu. Bireysel olarak çok sancılı bir dönemden geçtim. Radikal değişimler yaşadım. Kayıplar yaşadım; fiziksel ve ruhsal. Yüzleştiğim duygusal yönüm tıpkı bir uzvumun ağrısı gibi hissedilir ve sancılıydı. Hatırlamanın bile içimi acıttığı bu dönemden sonra 2024, bir önceki yılı hatırlarken içimin acıyağı belki de acı tebessümle hatırlayacağım bir yıl olacak.
Yılların tılsımına çok inanan biri değilim fakat umut her zaman var olmalı. Umuyorum 2024 her anlamda herkes için mutlu geçireceği ve hatırlayacağı bir yıl olur.

Güzel kazanımlar sağladı. Bazı nazarlıklar da oldu. Kayıplar olmasaydı zıttının değerini de anlayamazdık sanki hı? Anlar mıydık? Ben sevdim 23’ü. Yaşanması gerekenleri yaşattı bence. Her şey daha güzel olsun. Hoş gel 2024 <3

Benim her anlamda hayallerimin gerçekleştiği bi yıl oldu. Kocaman iyikilerim var.
Gelecek yılların daha güzel olması dileğiyle..

2023yilin en vahim durumu israil katlimi oldu
cocuklari öldürmekden sonra şimdide hamile kadinlari öldürüyorlar üremesinler diye

insallah israilin siyonisleri netenyahu zihniyetliler 2023yilin icinde bogulurlar

Tamamen duygularimi kaypettigim, cok, daha cok mantik agirlikli yasadigim bir yil olarak anacagim seni sevgili 2023.
Akademik alanda kamcilayan bir tutum.Kariyerime yaradi tabii.
Dünyada yasanan absürt olaylar, doga felaketleri..sülalem ve cevremde gerceklesen ölüm vakalari..kalici "hasar" birakmayacaklar bende.Bunlara daha cok analitik bir tavirla yaklastim.
Bu halim de düsündürüyor beni paradoksca..icimde bir seylerin koptugunu biliyorum.Belki fazla sabir etmeyi ögrendim..belki kendimle verdigim uzun bir savasi kazandim bilmiyorum.Yelda hanimin aksine, mantik yönümle yüzlestim.
Her seyin bir bedeli var.
Ama bu duygusuzlugumu ne kadar sürdürebilirim,kestiremiyorum henüz.
Yapi olarak duygusal oldugum icin, bu evrilmede belki zararli cikarim.
Onu da 2024 ün sonunda incelerim artik.
Genel anlamda verimli bir yildi..her alanda.

Nolur du keske 2006 yilina filan gireydik yaslandik be olum... hala inanamiyorum 2024 yilina gircez 1 hafta sonra.. asiri uzuluyorum asirii

2023yilin en vahim durumu israil katlimi oldu
cocuklari öldürmekden sonra şimdide hamile kadinlari öldürüyorlar üremesinler diye

insallah israilin siyonisleri netenyahu zihniyetliler 2023yilin icinde bogulurlar
abi once can sonra canan
depremde kaybettiklerimize uzul
filistine sonra uzulursun

abi once can sonra canan
depremde kaybettiklerimize uzul
filistine sonra uzulursun

dogru ama arada cok ince bir fark var
bizim ülkemizdaki deprem doganin verdigi bir felaket bizler bu felaketimize cok üzüldük
elimizden gelen yardimlarida yaptik

ama israilin yaptigi bilincli insanlari katletmek dünyanin gözü önünde soykirim yapiyor
ve birdaha diyorum lanet olsun siyonistlere lanet olsun israili bu konuda destekleyenleri

dogru ama arada cok ince bir fark var
bizim ülkemizdaki deprem doganin verdigi bir felaket bizler bu felaketimize cok üzüldük
elimizden gelen yardimlarida yaptik

ama israilin yaptigi bilincli insanlari katletmek dünyanin gözü önünde soykirim yapiyor
ve birdaha diyorum lanet olsun siyonistlere lanet olsun israili bu konuda destekleyenleri
abi israil isterse dunyayi yok etsin ben once burayla ilgilenirim dunyaya sonra bakarim

abi israil isterse dunyayi yok etsin ben once burayla ilgilenirim dunyaya sonra bakarim
filistin konusu bizim ülkemiz gibi esas bizi ilgilendiriyor
bu konunun cok derinligi var mesela biliyormuydun israil kiprisida ayni filistin gibi ele gecirmeye calisiyor

bazi seyleri bilmek gerekir kipris sadece misallardan biridir
niye irakin kuzeyinde 6sehidimiz var hedefleri nedir bilmek gerekir
bilmeyen tabiki beni sadece ülkemin ici ilgilendiriyor der

geçmişe hep özlem duyacağız. bir sonraki hep kötüsüyle gelecek. bir yerde gerçekler var, hayata pembe bakamam.

neyse ben bu konulara girmek istemiyom aslinda
cünkü buradakilerin cogu saniyorki bu akpnin problemi

filistin konusu bizim ülkemiz gibi esas bizi ilgilendiriyor
bu konunun cok derinligi var mesela biliyormuydun israil kiprisida ayni filistin gibi ele gecirmeye calisiyor

bazi seyleri bilmek gerekir kipris sadece misallardan biridir
niye irakin kuzeyinde 6sehidimiz var hedefleri nedir bilmek gerekir
bilmeyen tabiki beni sadece ülkemin ici ilgilendiriyor der
ne guzel yazdin bak
kendi ulkemde sehidim varken neden baska ulkeye uzuleyim

Geri