2023 yılına ne söylemek istersiniz?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Geçen seneden olduğu gibi senden de nefret ediyorum 2023.
Felaket geçen 2022 sonrası hep iyi dilekler ile girdik yeni yıla, ama felaketler peşimizi bırakmadı.. çok kötü geçti çok.
Sevdiğim insanları kaybettim, uzaktan uzağa tanıdığım kişileri. Her gün gördüğüm kocaman binaları görmez oldum, arada selam eden güler yüzleri. Kötü psikoloji ile bitiyor ve gidiyorsun 2023. Yine umutla bakacağız önümüze, bakma gülüyor görünüyorum, herkesin hikâyesi başka.. ben deliye vuruyorum..
Güzel şeyler yazmak isterdim, belki de seneye.
Aşksız da geçti ya, son dakika golü yedik yine.. herkesin hayatı kalbi gibi olsun.

Allah senin belanı versin amin inşallah, deprem felaketi, depremde kaybettiğim dostum, kuzenlerim, hayal kırıklıklarım, kırgınlıklarım, şanssızlığım, yaşadığım ihanetler, iftiralar, sağlık sorunlarımız, ve daha fazlasi ile, psikolojimi bozdun bu yıl hiç çekmediğim kadar yeterince çektim zaten, yeni yılda bu saydıklarım hiç bir şeyi yaşamamak ve yeni yılın en şanslısı olmak dileğiyle, bir daha karşıma çıkma pls. ;d

hey 2023 iyi ve kötü günlerimiz oldu hakkini helal et

geriye kalan ömrümüzün şimdiye kadar geçen ömrümüzden çok daha güzel olması temennisiyle demekten daha iyi bir şey söylemek gelmiyor açıkçası aklımdan.

çok yorucuydu, her anlamda. bu sene beni çok üzdü, çok yıprattı. hepimizin aynı anda canı yandı, birlikte mahvolduk. kendi sancılarım ayrı tabii… fiziksel, ruhsal. farklı farklı duygular yaşattı bana 2023. film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden, uzun uzun dökmeyeyim. ömrümden kaç sene aldı bilmiyorum ama çıkmadan önce yeni kapılar açtı bana. bunca yıkımın ardından umarım yeni yıla güzel uğurlarsın hepimizi… yine de bi ağzına tüküreyim senin sene gibi :d

söylemek istediğim bir şey yok. zaten yıllarla çok samimi olmamak gerekiyor, meraba meraba o kadar

Genel anlamda baya yorucu, kırıcı ama güzellikleri hayatıma aldığım bir yıl da oldu. Öğrendim, pişman oldum, üzüldüm, sevindim, sevdim, sevildim… Dolu dolu bir yıl ama genel anlamda çok da iyi sayılmaz. O yüzden;

Son düzenleme:
Bunca kötülüğün içinde hayatımda 3 güzel şey oldu ve hayatım değişti teşekkür ederim 2023

1.İsim ve isten tanidigim İrem , Ayşegül , Mahmut icin minnettarımmmm
2.Askim , hayatımda hic bu kadar sevip sevildigimi hatirlamiyorum ; biter baslar her şey olur ama iyi ki , bana cok sey ogretti iyisiyle kötüsüyle
3.İstanbul

Hâlâ devam ediyor kötü etki.. evde herkes hasta, aşırı derecede salgın var sanırım..
Çok kötü seneler oldu, covid senesini bile özledim.. bu 2023'ü asla unutmam..

Genel anlamda baya yorucu, kırıcı ama güzellikleri hayatıma aldığım bir yıl da oldu. Öğrendim, pişman oldum, üzüldüm, sevindim, sevdim, sevildim… Dolu dolu bir yıl ama genel anlamda çok içda iyi sayılmaz. O yüzden;

Kötü yıldı inşallah 2024 cok iyi geçer

Güzel bi yıldı.
Ondan önceki yilla mukayese edince kayda değer bi ilerlemeden bahsedebilirim

Parlak gelecek yok artık ama umut her zaman vardır sayılara takılmıyorum ama zaman bir su gibi akıp gidiyor ne yaşarsak yüzeysel geçiştirilmeli.

Geri