2019'un özeti

Konu sahibi son olarak 193 gün önce görüldü

2019 size ne ifade ediyor? 2019 size ne getirdi veya sizden ne götürdü?
2019'u anlatacak olsanız nasıl anlatırdınız?
Bakınız: Güle güle 2019, hoşgeldin 2020.

Hicbir getirisi olmadi maalesef diyebilirim birkaç şey dışında. Ama iyi dersler aldım umarım seneye aynılarını yapmam (yaptı)

5NV8zz.jpg

* En yakınınız dediğiniz insanlara karşı bilerek göz yumulan, gözlerinizin içine baka baka yapmış oldukları yanlışlar ve hatalar. Sonrasında hayatınızdan tamamen o insanların çıkarılması. Ve gayette; vicdani açıdan rahat bir şekilde. Bir daha yüzümüze bakamayacakları şekilde neden ve gerekçelerle gerçekleri yüzlerine patır patır saydırmakla.. Bu yıl bu durumla ilk defa çok karşılaştım.

* Haberler de çıkan Kadın Cinayeti ve Tecavüz haberlerini izledikçe insanlardan iyice nefret eden bir insan hâline geldim. Bu kadar vicdansızlık, bu kadar acımasızlık, bu kadar uçkuruna düşkün olarak insanlara zarar verip, mide bulandırıcı bir hal alması gerçekten beni insanlardan soğuttu artık. İnsanların kalbi leş olmuş, pislikten geçinilmez bir duruma gelmiş, illa ki iyi insanlar da var ama, kim ne derse desin; kötüler fazlasıyla var.

* Bunların haricinde mükemmel denilecek kadar zamanlarım da oldu, hüzünlü zamanlarım da oldu her insanlar gibi, ama yine de güçlü durmasını ve yaşanılan talihsizliklerin üstesinden bir şekilde gelmeyi başardım. Bu sanırım en büyük motivasyonum ve enerjim oldu. Umarım 2020 güzel bir yıl olarak geçer.

Hiç bir güzel getirisi olmadı. 2018 ve 2019 kabus gibilerdi. 2020 sanırım güzel olacak.

Kararsızlıklara gebe.
Zatım-kararsızlık
Filler uçabiliyor

Acı günlerim de oldu, güzel günlerim de oldu. Her sene olduğu gibi. Bu sene acılar daha acı ve güzeller daha güzeldi. Acı ve tatlı içiçe olunca uzakdoğu mutfağı oldu.

En kötü geçen yılım olduğunu söyleyemem fakat dünya genelinde ölü sayısı dikkate alınırsa sanırım büyük bir savaş çıkmış gibi kayıp verdik.

Üç vefat
Bir düğün
Bir evliliğin ayrılıp birleşmesi
Benim iş yeri değişikliği
Anamın nükseden rahatsızlığı
Hamilelik haberi
Kısa bir tatil ve virüs...

Ölüm, düğün hepsi oluyor işte..

Geri