2019'dan beklentileriniz neler?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
bitmesi. 2019 bana 3 yıldır sürüyormuş gibi geliyor bit artık emenike.

Neler bekledik de bir sey bulamadik.. sevimsiz bir yildi. sona dogru biraz guzellesti ama... devamini 2020' den bekliyorum...

Sağlıktı...
Annemin 2015'de olan hastalığından sonra 2019'da babamın sağlığı ile yılın en kötü sonlarını yaşıyorum..

ben bolluk bereket beklemistim geldi cok şükür =)

ne beklediğimi hatırlamıyorum, uzun zaman geçti. 2020'den de bir şey beklemeyeceğim.

bbeklemekle geçti hayatım

gece gündüz hep yalvardım

kırıldı artık sazım...

Başlığı revize edelim. 2020 yapalım. Yönetim uyuma.

Daha az karı lütfen arkadaşlar artık yaşlanıyorum lüften bari her aya 1 tane desek yılda 12 flört yeterli ay bi' de bunların derdi var sonra rakı masalarında ne yapıyo mastor? Hiç bitmiyoki dertleri anacım.

:OdvV24:​

Çok var.
Öncelikle bölümümden mezun olmak.
Sıfır daire almak, evim olsun, kendi evim olsun istiyorum, anlıyor musunuz?
Arabamı değişmek isterim. Audilerde aklım kaldı.
Kavun kokulum diyebileceğim bir de koca. Ne var ki gün geçtikçe bu konudan uzaklaşıyorum o da ayrı.
Ne bileyim ya hayatta ne kadar güzel şey varsa beni bulsun. Her güzel şeyi yaşamak benim, bizim hakkımız.

Çok var.
Öncelikle bölümümden mezun olmak.
Sıfır daire almak, evim olsun, kendi evim olsun istiyorum, anlıyor musunuz?
Arabamı değişmek isterim. Audilerde aklım kaldı.
Kavun kokulum diyebileceğim bir de koca. Ne var ki gün geçtikçe bu konudan uzaklaşıyorum o da ayrı.
Ne bileyim ya hayatta ne kadar güzel şey varsa beni bulsun. Her güzel şeyi yaşamak benim, bizim hakkımız.

2019 bitmeden bunların hepsini gerçekleştirirsen insanlar sana taparlar Lupe. yok, bunlar 2020 beklentilerim diyorsan bol şans.

Ben 2019'a ne ara girdik ve ne ara Kasım'ın sonuna geldik anlamadım bile. Şu an tek beklentim bitmesi. 2019 beni manevi olarak inanılmaz yordu çünkü. Bizimle deyılsın.

Ben 2019'a ne ara girdik ve ne ara Kasım'ın sonuna geldik anlamadım bile. Şu an tek beklentim bitmesi. 2019 beni manevi olarak inanılmaz yordu çünkü. Bizimle deyılsın.

kendisi maddiyata hiç önem vermediği için değinmemiş ama maddi olarak da yaklaşık 20+ yıldır yoruluyoruz. bit artık 2019.

kendisi maddiyata hiç önem vermediği için değinmemiş ama maddi olarak da yaklaşık 20+ yıldır yoruluyoruz. bit artık 2019.
Olmadığı için onu yazarak yorulmamayım dedim... Tabii siz zenginler tarafından size emanet edilen banka hesaplarını her bakımdan yetersiz bulduğunuz biz fakirlerin kullanmasına şiddetle karşısınız ama...

2020'den tek beklentimizin para olduğu mesajını evrene yeterince gönderdik bu başlıkta, gel birazcık da içinden geçeni söyle'de yazalım mıncırsu.

Istemedigim her şey oldu
Istediklerim ceee yapıp kayboldu
2020 senden birşey istemiyorum

Geri