2019'dan beklentileriniz neler?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Gerek kişisel, gerek Dünya açısından 2019 ile ilgili neler bekliyorsunuz ya da neleri tahmin ediyorsunuz?

Bu başlık altında saatiyle beraber doğum bilgilerini paylaşan kişilerin (kendi bilgileri olması şartıyla, anlarım :D) horoskobunu inceleyip 2019'da olumlu ya da olumsuz hangi alanlarda ne tarz potansiyel enerjilerle karşılaşabileceklerini yüzeysel olarak açıklayabilirim.
Konunun akışına göre başta kendi ülkem olmak üzere ilgimi çeken ülke horoskoplari ile ilgili ve kişisel görüşlerim ile alakalı bir mesaj da paylaşabilirim.

İyi yıllar şimdiden.

Ciddi ciddi bir şeyler yazacakları okumaya geldim.

Birim 1 Allah.

2019 Haziran ayında oğlum lise sınavlarına girecek, şu anda o tarihe kilitliyiz.Eylülde kızım okula başlayacak, eğitim ve öğretimde yeniliklerin olacağı bir sene bizim için (:

Beklentim yok, umudum var.Her sene olduğu gibi, her ay, her hafta, her gün daha doğrusu.
Rakamlar temsili, 19 ya da 20.

Şimdiden iyi yıllar (:

Hayatimin alti ustune gelmesin, biseyleri elime yuzume bulastirmayim. Amin. :aeg:

Dilek kutusundan bissürü mesaj bekliyorum :d

Sağlık.

Alleg'in baninin acilmasi.

Sen konuyu biliyorsun allahım, amin.

049ac4e82ec4f4e2829bdb8e9e6b2012.jpg

Bir rakamın değişmesi hiçbir şeyi değiştirmiyor. Keşke değiştirse. 2019’da da sabah kahve araycağım mahmur mahmur, şikayet edeceğim, memnun olacağım, fikrime ilettiğim mahfuz fakat minimalist isteklerimi kendimce yapmaya çalışacağım.

Erol mütercimler ile Banu avarın evleneceğini düşünüyorum

Aa burdan haritamiza da bakiyomus. Sira uzamadan yazayim;

07.07.1988 20:45 Ankara

uçmalı atlamalı zıplamalı romantikli aksiyonlu ekşınlı bir evlilik teklifi,e artık haketmedim mi? xd

uçmalı atlamalı zıplamalı romantikli aksiyonlu ekşınlı bir evlilik teklifi,e artık haketmedim mi? xd

Mümkün,haritanı hatırlıyorum.
Ay burcun Yay idi senin.
Bu yıl duygusal konularda bereketli geçebilir senin için.
Fazla kilo almaya eğilimin var sene sonuna kadar dikkat et.

kimse hasta olmasın acil servise daha az sarhoş gelsin

Afganlar ile Suriyelilerin ülkemizdeki iç savaşlarına tanık olacağız

Anama sağlık bana huzur ve hayırlı bir iş.

Geri