2018 için dilek kutusu

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin Jan Dark için dileği

Derslerin hafiflesin, bana zaman ayır :anla: yeni yıl da çok çok mutlu ol ve bu hep böyle devam etsin. SÇS yavru kuşum :k1:

Bir üyenin tüm üyeler için dileği

Forum üyelerinin yeni yılını kutluyorum her şey gönüllerince olsun..

Bir üyenin Anna Karenina ve Larien için dileği

Hiç bitmesin hayata hep gülen yüzler ile baksınlar , yeni yılda yeni aşklar yaşasınlar :p

Bir üyenin angie için dileği

Fenerbahçenin çooook şampiyonluklarını görmesi dileği ile =) bir beşiktaşlı kimseye böyle dilek dilemez haberin olsun :D

Bir üyenin Murat için dileği

Allah gonlunun guzelligini bozmasin. Sevdiklerine karsi acik icten sevgisini saklamaz yanin zarar gormesin, ama guvenmediklerine bu mesafelerin hep olsun. Haketmeyenler o sicakliklarini goremesinler :)
Yillar once hedefledigin yerlere adim adim ilerliyosun, bunu gormek benim icin de mutluluk Allah onunden engelleri kaldirsin. Omrun hayirli olsun kadesim :)

Admin notu: :srl:

Bir üyenin EkSen için dileği

Haksızlıklara karşı sesi hiç susmasın dilerim , yorumlarını okumak keyif verici. Sevgi ve saygılar diliyorum :)

Bir üyenin Ashriel için dileği

Nice senelere fistikk sesin yükselsin yine bu yil :))​

Bir üyenin @W için dileği

Aklini sevdigim, deli yanina imrendigim; gonlunde istedigin ne guzellikler varsa senin icin ben de onlardan istiyorum. Hayirli bi es hayirli bi yuva olsun, artik sen foruma degil forumcak biz sana gonderelim sevimli bebek hediyelerini. Amin .p

Bir üyenin Heavenly için dileği

Arkadaşıma hem yeni yılda hem daha sonraki hayatında mutluluklar diliyorum, boy boy çocukları olsun inşallah.

Bir üyenin Myself için dileği

Değerli Ali umarım yeni yılda yüzün daha çok güler , mutluluk peşini bırakmasın.

Bir üyenin Larien için dileği

Gonlune ferahlik, isine gucune kolaylik, mesai saatlerine esneklik, kendi halayina halaybasi olmasini diliyorum ki kimse onu atamasin :D ve bunlari yuzyuze konusacak zamanlar gelsin diyorum amin :)

Bir üyenin Divine Heart için dileği

Beni hiçbir zaman unutmayan her daim adımı anan vefalı insan , yeni yılda hakettiğin tüm güzellikler seni bulsun.

Bir üyenin Asel için dileği

Yuvasindan huzur mutluluk eksik olmasin, bekledigimiz haberle mujdelesin bizi. Ve de tripsiz bi yil olsun amin .p

Bir üyenin Rain için dileği

Vefalı arkadaşıma yeni yılda sağlık ve huzur diliyorum , ona da mutlu noeller=)

Bir üyenin Classiic için dileği

Yeni asklar bulsun kendine ama gercek aski da unutmasin. Bikac yil daha musade sonrasinda hayirli bi yuva kursun artik insallah

Bir üyenin Qasem için dileği

Kalemi hiç kırılmasın , kendisi hiç susmasın ,sevgiler :)

Bir üyenin Başak için dileği

Eşiyle mutluluğu yeni yılda ve sonraki yıllarda daim olsun öpüyorum:)

Bir üyenim Anna Karenina için dileği

Sevdikleriyle saglikli mutlu yillari olsun, Azericesi gelissin, kahvesini icerken uzaklara bakip dusunuyormus gibi yapmaya devam etsin :)

Bir üyenin Classiic için dileği

Yeni yılda düşlediği her şeye ulaşmasını diliyorum. Sevgiler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri