2018 için dilek kutusu

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin tüm üyelere dileği

Hayırlı ömür , bekarlara hayırlı eş , işsizlere hayırlı iş dilerim.
atanamayan öğretmenlemiz kalmasın.
az verip aratmasın çok verip azdırmasın
diye herkese hayır dua ediyorum.
herkese mutlu yıllar. :mlk:

Bir üyenin KaraBiber Abaris Rain Exodus angie Fındık Kurdub@Mercy Restful Aleyna Soğuk Kahve Başak Alaz Larien dönüşüm Bardak Relativista Kül Canis Major Serenity Lelis Nef' için dileği

Diledikleri ne varsa gerceklesmesini diliyorum..
Hep mutlu olsunlar,saglikli,huzurlu gecirsinizler her senelerini..
Iyiki varsiniz :dyg:

g9Eb6Z.jpg

Bir üyenin Sade için dileği

Yeni yıl ile birlikte herşey düşüncelerin içinde neyi nasıl olmasını isteyeceksen o şekilde olsun inşallah özellikle iş hayatında herşeyin ama herşeyin dilediğince olması dileği ile.. haftasonu tatilerin bu yılda eksik olmasın : )

Bir üyenin tüm üyeler için dileği

Tüm forum üyelerine sağlıklı,mutlu,hayırlı bir yıl dilerim.

Bir üyenin amber için dileği

Musmutlu yıllar dilerim. Her şey gönlünce olsun

Bir üyenin Myself için dileği

Güzel yüreğine selam olsun sevgili dostum. Mutlu yıllar dilerim. Dağlarımdan selam olsun denizlerine.

Bir üyenin Alin için dileği

Yeni yilda kapina hic huzun keder ugramasin mutluluk sevgi nese kapindan hic ayrilmasin mutlu yillarin olsun​

Bir üyenin Nef' için dileği

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru tanışmamıza rağmen, tanıdığım en değerli en özel insanlardan biri oldun. (: İyi ki tanımışım seni güzel yürekli canım arkadaşım. Seninle sohbet etmek, konuşmak huzur veriyor bana. Yeni yıldada arkadaşlığımızın dahada büyüyerek devam etmesini dilerim. (: Yeni yıl sana ve sevdiklerine huzur, mutluluk ve güzellikleride beraberinde getirsin. (: Musmutlu bir 2018 yılı geçirmeni dilerim. Herşeyin en güzelini hakediyorsun. İyi ki varsın. Sonsuz mutluluklar hep seninle beraber olsun. Seviliyorsun Ebru... (:

Dileyen kişi için

Nickiniz gizlenmesin istemişsiniz fakat kural gereği gizleniyor, açık dileklerinizi başka bir bölümde dile getirebilirsiniz.​

Bir üyenin His için dileği

Kendisi gibi naif insanlar diliyorum :hppy:

Bir üyenin tüm üyeler için dileği

Yeni yılda herkese istisnasız herkese akıl sağlığı beden sağlığı huzur mutluluk diliyorum 2017 yılında olan bütün olumsuzluklar 2018 yılında olmaması dileğiyle herkese mutlu huzurlu yıllar.

Bir üyenin angie için dileği

Ronaldo yu aratmiycak bi yagiz delikanli diliyorum xd (ronaldo kismi haric bunu kendim icin de diliyorum xd)

Bir üyenin W için dileği

Her seyin en guzelini, en muhtesemini diliyorum :hppy:

Bir üyenin Murat için dileği

Sana da mutluluklar​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri