2016 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 2759 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin Restful için dileği

Hiç kimsecikler üzmesin o güzel yüreğini.
Ben de yerin bambaşka iyi ki varsın, iyi ki tanımışım senin gibi birini.Zor anlarımda oldun dinledin hiç bıkmadan.Yeni yılında kalbin gibi tertemiz geçsin ablacım.Kötülükler uzak, başarı ve sağlık yakın olsun sana Emre ile de daima mutlu olun İnşAllah.İyi ki varsın...

Bir üyenin Relativista için dileği

Özel bir dostsun...Güvenilir, sımsıcak, dürüst fedakar... İyi ki dediklerimdensin. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun. Düğün davetiyeni ben de bekliyorum :P :D

Bir üyenin Kırmızı için dileği

Karşınıza daima sizin gibi hissederek anlayarak yaşayan insanlar çıkar dilerim.
Huzurlu ve sağlıklı yıllara

Bir üyenin Siyah için dileği

Huzur ve başarı dolu yılların olsun.
Kıymetlisin ve iyi ki varsın : )

Bir üyenin Gülse için dileği

Yeni yılın sana güzellikler getirsin.Daima güçlü ve dirayetli kalasın...Başarı,aşk, para güzel kalbinden ne geçiyorsa o olsun İnşAllah. Musmutlu yıllar.

Bir üyenin izmirli~ için dileği.

Daha az yorulduğun,daha çok gülümsediğin, daha çok huzurlu ve sağlıklı olduğun yılların olur dilerim.

Bir üyenin Jigsaw için dileği

Sevgili dostum, dilerim ideallerine ulaşır ve başarılarla dolu bir yıl geçirirsin. Sana ve ailene sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim. Kal sağlıcakla lütfen.

Teşekkür ederim :p

Bir üyenin Heisenberg için dileği.

Takip ettiğim fakat tanışmaya çekindiğim biri :o Çektiği fotoğrafları kıskanıyorum çok yetenekli. Şans dolu yıllar :hello:

Bir üyenin ira için dileği

Kayda gelmesini istediğin kişilerin istediğin zamanda kayda gelmesini diliyorum.

Bir üyenin KaraBiber için dileği

Kedersiz,sinirsiz mutlu yılların olsun.Başarı para aşk huzur seni bulsun. Çokça seviliyorsun...Mutlu senelere.

Bir üyenin Nixie için dileği

Vasat geçen yıla bir neşe bir nefes bir heyecan bir güzellik kattın. Kattiklarinin pir olması ve her zaman yanımda olan ve olacak olan kişi olman dileğiyle. Bencilce ama yapacak bir şey yok ben de böyle bi adamım.

Seni seviyorum.

Bir üyenin Arpes için dileği

Derslerinde başarılı olmanı, ideallerinin peşinde koşabilecek gücünün hep var olmasını diliyorum sevgili dostum. Ayrıca Nixie ile mutlu olmanı dilerim. Selamlar güzel insanlar.

Bir üyenin Pitho için dileği

İnsancıl ve dobra yönünüzü beğeniyorum.
Yeni yılınızın gönlünüzden dilediği gibi geçmesini temenni ederim.
Selametle

Bir üyenin @HosgeldinHarunAbi için dileği

Sana ne dileyeyim lan bilmiyorum valla :D
Neyse iyi ol iyi, takıl kafana göre :D
Ahah, şaka bir yana, aslına bakarsın kızıyorum çoğu zaman sana ama bir yandan da seviyorum. Dilerim ki yeni yıl sana mutluluk ve huzur getirsin. Saygılar ve sevgiler dostum.

Bir üyenin Jigsaw için dileği

Abim sana sağlık ve huzur diliyorum. Geri kalan başarı para kariyer vs. bunları sen halledersin.

Teşekkür ederim ^ ^

Bir üyenin @HosgeldinHarunAbi için dileği

Artık Berhat ile aramızdan çıkmasını ve bir daha hiç girmemesini diliyorum :d Kendi gibi efsane bir yıl geçirmesini de dileklerime ekliyor,en kısa zamanda kaçak çay için İstanbul'a bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri