2016 İçin Dilek Kutusu

Konu sahibi son olarak 2759 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin Metal Militia için dileği

Senden çok şey öğrendik reyiz Adamın dibisin Kafanın rahat işlerin başarılı olması dileği ile..

Ben gizemliliği pek sevmem küçük bir ipucu vereyim ; Mamişkoo akjshdajks :D

Bir üyenin Noah için dileği

Sadece 2016 değil bütün ömürleri memurun bayram tatili tadında geçsin. Mutlulukları coşkun bir deniz gibi, öfkeleri saniyenin onda biri, cüzdanları çingene bohçası gibi,yürekleri pamuk, mideleri kelebek dolu, sağlıkları dipçik gibi, huzurları dingin bi okyanus gibi, bütün hayalleri gerçek, her anları masal gibi olsun.

Bir üyenin Rati için dileği

Sevgilim, dostum, arkadaşım, yoldaşım... Seninle beraber çok yerlere bakacağız umuyorum. Beraber bir buluta, sokakta oynayan bir çocuğa, yolda yürüyen arsız bir kediye veyahut parıldayan bir geceye... İnsanın yaşadığı kadardır hayat ve biz hayatın bize sunduğu nesnelliğe inat yaşadık ve yaşıyoruz. Diliyorum bu gücü hiçbir zaman yitirmeyiz ve hep beraber oluruz. Canımsın. Musmutlu yıllar.

Bir üyenin Mavi için dileği

Sadece 2016 değil bütün ömürleri memurun bayram tatili tadında geçsin. Mutlulukları coşkun bir deniz gibi, öfkeleri saniyenin onda biri, cüzdanları çingene bohçası gibi,yürekleri pamuk, mideleri kelebek dolu, sağlıkları dipçik gibi, huzurları dingin bi okyanus gibi, bütün hayalleri gerçek, her anları masal gibi olsun.

Bir üyenin genel dileği

Misoşlar'ın gücüne güç katsın 2016!!!!!
Misoşlar'ın mutluluğu da kat be kat artsın!
Amiiiiin.

Bir üyenin No Pasaran için dileği

Bir üyenin Mathilda için dileği

Bir üyenin Heawen Rain Aşram Cemre SiyahBeyaz Restful Onurcan Kırmızı Emre ForseTi Gökyüzü Soğuk Kahve Jigsaw Myself KaraBiber Luxor Kuzey Smyrna Ev Kuşu Rüya Perisi Gülse KaRa DuT Classic ve Lucky için dileği

Tüm sevdiğim kişilere,sağlık,musmutlu yıllar,bol kazançlı,başarılı,kazasız belasız varmak istedikleri yerlere gidebilmelerini..Tüm dilediklerinin kabul olmasını diliyorum.Yüzleri her zaman gülsün canları hiç bir şey için sıkılmasın.Sizleri çok seviyorum..İyi ki varsınız. İyi ki tanışıyoruz.

yeni-yil-26122014105352.jpg

Bir üyenin No Pasaran için dileği

Rati ile musmutlu yıllarınız olsun.Doğruculuğun sana hep fırsatlar ve başarılar yakalatsın.Çok değerlisin, esen kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri