2013 Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
FB 10 kişi kalmış, Aykut azcık ileri görüşlü olup 12 kişiyle başlatsaydı takımı maça şimdi bunları düşünüyor olmayacaktık. Vizyon yok.

Babama gidip okumamışım ama adam da olamamışım di mi dedim, o da ben senin halanım ama senden adam olmaz o doğru dedi. Beni tanımış.

Eğer bekarsan kocan yok demektir çünkü bekarların kocası olmaz.Bekara karı boşamak da kolaydır; bekarların karısı da olmaz. Evlenmek lazım.

Durmadan onu düşünüyorsan, onu düşünmeden duramıyorsun demektir. O zaman sende durma hareket et. Bu da böyle bi tespitim.

Onu gördüğünde elin ayağın dolanıyor, nefesin kesiliyor,kalbin duruyor,adeta çarpılıyorsan sen de cinlerden korkuyorsun demektir,normal yani

Twitterda harcadığım zamanın çok değil yarısını derslerime verseydim şimdiye yine bir şey olamazdım; ilkokul 2 terkim, dersim yok benim.

Sırf parayı buldu da değişti demesinler diye zengin olmadan değiştim;kralını tanımıyorum,az önce de babamı reddettim. Para bizi bozmaz olum.

Ya bana araba çarpar da hastaneye yetiştiremezse diye kendimi bi ambulansın önüne attım, kafam kırıldı ama 15 dk.da hastanedeydik, mis.

Doktor; dedenizi her an kaybedebiliriz hazırlıklı olun diyince dedemin parmağına kurdela bağladım. Artık kaybolmaz. Okumuş ama zekâ sıfır.

Aşkitomun beni aldattığını öğrenince avukata başvurdum. Boşanmak için evli olmak gerekiyormuş. Bu akşam mecburen evlilik teklif edeceğim.

18 yaş üstü filmleri abimin üzerine çıkıp izliyoruz diye gidip yaşını küçültmüş. Şimdi hep beraber babama çıkıyoruz.

Eğer bir kadını çok sevdiğin halde başka bir kadını da seviyorsan o zaman 2 kadını seviyorsun demektir. Çok net.

Kız arkadaşım esas sevgilisini benimle aldatıyormuş, öğrenince mutluluktan havalara uçtum. Ya beni aldatsaydı.

Aşkitom; “Kadının olmak istiyorum.” diyerek bana sarılınca çektim besmeleyi yapıştırdım tokadı. Demek Kadı’yla aldatıyormuş beni zalım.

Kadın üstüme üstüme gelince bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla dedim. Aslında ruhumu da verecektim de saati soracakmış. O kaybetti.

çalışmadığım halde okuyorum

güzel kızlar varsa bi' Günaydınınız alırım

SA GÜZEL KIZLAR GÜNAYDIN

çok uyanığım ya hiç uyuyamıyorum

her 60saniyede 1dakikanız boşa geçtiğini biliyor muydunuz?

Geceleri başını yastığa koyunca aklına ilk kim geliyorsa ona aşıksın.. mahmutsa mahmut, süleyman amcaysa süleyman amca. yapcak bi şey yok.

uyumaya çalışıyorsunuz ama uyuyamıyorsunuz di mi.. işte uyumaya çalışmayın, o zaman gene uyuyamıyorsunuz. yani yapcak bişey yok.

yeni yıl bizlere huzur, mutluluk, sağlık, şans, aşk, para, barış getirsin.. oldu. az ye de hamal tut kendine.

Normalde her gece televizyonun başında oturuyordum. bu gece aldım başımı gittim, mutfağa. orda oturuyorum. kafama esince kimse tutamaz beni.

tuzlu fıstığa tuzlu olduğu için "tuzlu fıstık" denildiğini biliyor muydunuz? [Bilinmeyen Gerçekler]

Babama "benimle ne kadar gurur duysan az" dedim, hiç duymuyorum dedi.. bu baya az oldu.. yakışmadı.

Arkadaşa "yılbaşında napıcaksın?" dedim, hiç evde oturcam dedi. helal olsun arkadaş dediğin böyle olur. eğlenmeyin olum, özenirim.

yeniden mi doğsak ya.. içime sinmedi bu, baştan alalım.

pembe bir mezarlığa bile şarkı yazan var bana bugüne kadar şarkı yazan olmadı. yazıklar olsun.

Ece Erken kaptırdığı ehliyetini geri almış, ana haber bülteninde söyledi.. anasını satiym dünyadan haberimiz yok.

Sigarayı bırakalım diye zam yapıyorlar. Biz sigara içmesek devlet batar lan, hayvan gibi vergi alıyorlar. İçiyorsak devletimiz için içiyoruz

siz kadınlar hepiniz aynısınız.. siz erkekler hepiniz aynısınız.. demek ki herkes aynı. niye artistlik yapıyonuz.

Dedeme "yılbaşı kutlamak çok günah, millet iyice bozmuş di mi" dedim, değiştir bu kafayı artık dedi.. vay anasını.

Babaanneme trip atmayı öğretiyorum.. şimdilik "tövbe estağfurullah peki" diyor.. yavaş yavaş oturcak.

3 yıldır elinde telefonla iyi geceler ve günaydın mesajı bekleyen arkadaşım, radyasyondan sizlere ömür.. yalnızlık yine can aldı..

uykumu düzene sokmam lazım.. en güzeli 24 saat uyumak.

Hoşlandığı kızın dikkatini çekebilmek için intihar edip ölen arkadaşım da var.. çok yanlış şeyler bunlar. abartmayalım.

Dün bu saatlerde yine böyle evde oturuyordum. Gerçekten tarih tekerrürden ibaret.

Zaman makinem olsa üşengeçlikten en fazla 1 saat öncesine giderdim gibime geliyor.

Az önce bana kaybolan yıllarımı verdiler. bunlar benim değil deyip gönderdim. arkadaşın kaybolan yıllarını vermişler bana. dikkat edin biraz

Arkadaşlarla dışarda takılma süremiz telefonlarımızın şarjına bağlı.. şarjlar bitince eve gidiyoruz.

kimbilir şu an kaç kişi üşeniyor..

98 yaşında komşumuz var.. ne bileyim, insan sıkılır. ben olsam çoktan ölmüştüm.

Gözlerinin fotoğrafını çekip koyan kızlar sadece Facebook'ta barınıyorlar diye biliyordum, meğer burayı da ele geçirmiş kezolar.

Emin olduğum bir şey varsa o da, çocukluğumun çizgi filmlerinin, günümüz çizgi filmlerinden çok daha iyi olduğudur.

göbeğim özerklik isteyecek diye çok korkuyorum.

İlgi isteriz, şefkat isteriz, kötü muameleye gelemez, aşık olur, sever ve kıskanırız..

sevdiklerimiz her zaman yanımızda olsa bir an bile yanımızdan ayırmasak ne de güzel olurmuş dimi? bak yine bildim.

günlük olağan "bugün ne yazmış bakıym" araştırması bittiyse biz devam ediyoruz?

sevgilisinin annesini kıskanmayan bizden değildir.

Adriana Lima'nın anası "seni doğuracağıma taş doğuraydım! da diyemez la! Yazık anasına

kadınlardaki bu senenin modası hastalağına aklım ermiyor.kirli sakal yakışmıyor bence.moda olsada

Günlük sporumu metro kapısının önünde kazık gibi dikilenlere omuz atarak yapıyorum.

Geri