2013 Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözler

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Unutur gibi olursun, yeniden çıkar karşına. Sonra yeniden gider.

Bir gülücük koyuyorsun, mutlusun sanıyolar.

Mesajlaşırken uyuyakalıp, sabah onlarca tripli mesajla uyandığım günleri özledim.

Trip atmayan kız gol atamayan forvet gibidir benim icin. Adı var işlevi yok.

Sabah WhatsApp'a baktığında senden önce online olmuşsa ve sana yazmamışsa trip atabilirsin, hakkındır.

''Ya cevap vermezse?'' diye düşünüp atmadığım mesajlar var.

Bi kaç yıl sonra hiç görüşmeyeceğimiz insanlar için kendimizi neden üzüyoruz ki?

İnsan kalbinde 2 kurt besler. Biri Aşk diğeri de Nefret. Hangisini daha çok beslersen o yaşar...

canım sen bi kalk ta adamlığın otursun...

"Dürüst bir insan daima çocuk kalır." (Sokrates)

Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez…

İnsanlardan nefret etmiyorum, sadece onlar etrafımda olmadığında daha iyi hissediyorum. -Charles Bukowski

"Kendimi bildim bileli uykum var." The Simpsons

Senden sonra kayda deger bi hikayem olmadı benim. Çünkü "sol" yanım, "sağ" bırakmadı beni.

Arkasını dönüp gitmişse / Sen bir soytarıyı sevmişsindir..!

{E.Karataş}

Karşınızda ki kadın nasıl olursa olsun ona olan hareketlerinizin aynısının kızınıza da yapılabileceğini düşünerek belirleyin.

Kimseyi size soğuk davranınca gözleriniz dolacak kadar önemsemeyin..

Mükemmel olmak zorunda değilsin; kendin ol yeter...

"Bu kadar çabuk kopacağımızı bilseydim, sana daha sıkı sarılır yolumuza çıkan engellerin bizi ayırmasına izin vermezdim." ✫ Never Let Me Go

Gerçekten seviyorsan eğer;Uzaklık gözünü korkutmamalı.Çünkü yanındayken bile uzaktı bazıları...

Senin hep Seni seviyorum ama.ların vardı. Benimse. ama seni seviyorumlarım. - Küçük İskender

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir.

Ben sevmekten hiç borçlu çıkmadım.

[Özdemir Asaf]

Söylenecek sözün çokluğu bazen insanı dilsiz bırakır;
Tıkanır kalırsınız. Haklılığın suskunluğu, diğer suskunluklara Benzemez.

İnsanlar en büyük hatalarını; kafaları karışık olduğu zaman yaparlar.

Bir kancanın ucundaki yeme kanıp, oltaya takılmış balık gibiyim
Hayallerim suda, mevsim kursağımda kalmış..

Rabbimin lütfudur bana yokluğunun bolluğu.

Alış buna.
Çok sevdiğin insanlar, canını çok acıtır.

Geri