2013 Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözler

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
"Benim istediğimi Allah istemiyorsa, konu kapanmıştır." - Necip Fazıl Kısakürek

"İyi bir kadın 1 erkeği etkiler. Zeki 1 kadın onda ilgi uyandırır. Güzel 1 kadın büyüler. Anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur." - Rowland

"Aradı-arayacak, geldi-gelecek diye beklerken; öldün-ölüceksin haberin yok adamım." - Wusta

"Biliyorum ki düşmek değildir insanları üzen.. Elinden tutar gibi yapıp, aslında itenlerdir insanı hayata küstüren." - P. Auster

"İnsanları yorgun kılan hayat değil, taşıdığı maskelerdir." - Shakespeare

"Rüyalarımın fotoğrafını çekebilseydim, birsürü anımız olucaktı." - Anonim

"Hayatım boyunca vazgeçtiklerimi görsen, şansını bu kadar zorlamazdın.." /Anonim/

Bazen sen susarsın, müzikler konuşur.

Bir adam sizin gösterdiginiz çabayı görmezden geliyorsa o ilişkinin size vereceği tek şey acıdır.

Neyin var diye sorduğunda yok bir şeyim diyorsam hemen kestirip atma işte gerizekalı.Israrcı ol ve gerçekten ilgilen demek o.

İlişki durumum: Nasip, kısmet, hayırlısı..

"Bir kadının sana aşık olduğunu şuradan anlarsın: seni koklayarak öper." - Ayşe Kulin

"Benimle onun arasında kaldıysan, onu seç. Çünkü beni gerçekten sevseydin, beni seçenek yapmazdın." - Ayşe Kulin

"Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir uzaktan sevmek." - Elif Şafak

"Hayattan aldığım en büyük ders: Sevgisiyle karşında sapasağlam duramayan birine, asla yaslanmayacaksın!" - Can Yücel

"Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan, kendisine hiçbir iyiliği dokunmayan birisine nasıl davrandığına bak." - P. Coelho

"Neden kaybedenler, kaybedilenlerin kaybedilmeden önce kaybedilmeyecek kadar değerli olduğunu anlamıyor?" - Aziz Nesin

"İnsanı en çok acıtan şey hayal kırıklıkları değil, yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır." - Dostoyevski

"Kimseden bir şey bekleme böylece asla hayal kırıklığı yaşamazsın." - Sylvia Plath

"Gelmesen önemli değil, gelsen önemli olurdu." - Özdemir Asaf

"Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin." - Mevlana

"Verecek bir cevabım olmadığı için sustuğumu sananlara; Susuyorum.. Çünkü konuşursam, yüzüme bakacak yüzünüz kalmaz hayatta." - Cemal Süreya

"Sevmek; çiftleşmek değil, tekleşmektir." - Cemal Süreya

"Uçmak istediğini kimseye söyleme, yoksa düşürmeye çalışırlar." - Arizona Dream

"Hani ne yaparlarsa yapsınlar hep çok sevdiğin insanlar var ya; Onların seni en çok üzenler olması, ne garip." - İlhan Berk

"Hayat mükemmel olmak için fazla kısa." - Katy Perry

"Yaşım ilerledikçe, insanların ne dediklerine daha az dikkat eder oldum; Yalnızca ne yaptıklarını izliyorum." - A. Carnegie

Eksikleriyle sevmiştim..Yokluğu fazla geldi..

Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm..

"Nedensiz oluşan duygusallık var bir de.. Böyle mala bağlıyorsun ama nedeni yok. Öyle saçma sapan bir durum işte." /Behzat Ç./

"Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir." /Balzac/

"Verilebilecek en büyük cezalardan birisidir; Görmezden gelmek." /The Libertine/

Birileri kırılmasın diye mutsuz olmak diye bi şey var, içinden çıkmak bir o kadar zor.

Bazı kadınlar özledim diyemez saatlerce ağlar.

"Sen benden daha iyilerine layıksın diyen sevgili; O zaman bul tanıştır öyle git." /Canan Tan/

"Hoşlanılan erkeğe atılan her mesaj en az 5 kız arkadaşın onayından geçer, harmanlanır, ekleme-çıkarma yapılır öle atılır." /Haksız mıyım/

"Yıl olmuş 2013, hala aşık olup mutlu olacağını sananlar var.." /Adam Frody/

"Zamanında çok salak gördüm ama tacı sana veriyorum." /Supernatural/

"Kulaklıkla müzik dinlerken, etrafındakileri duyduğu halde duymuyormuş gibi yapanlardanım." /Engin Çelik/

"Mesela alarmın çalmasına daha 5 dakika mı var, çeker yorganı o 5 dakikayı uyurum affetmem, prensipli insanım." /Paccoz/

Aşkın başlıca büyüsü, hiç bitmeyeceğini sanmamızdır.-Benjamin Disraeli

Dünya kuruldu kurulalı bilinir: Aşk, derinliğinin farkına, ancak ayrılık saati gelip çattığında varır. H.Cibran

Bir kadının yüzündeki ifade, taşıdığı giysilerden daha önemlidir. Dale Carnegie

Bir yerlerde dünyanın döndüğüne inanılıyor ya.. Biz ise durmuş hâlâ seni seyrediyoruz ya.. Ne kadar dönüyor diye...!

sinirlendiğim zaman çok kötü tepkiler verebilecek potansiyelde biriyim.

''Herkesi dinlerim ama kendi doğru bildiğimi yaparım.'' - Napolyon Bonaparte

Beraber eğlenemeyen insanlar, beraber bir gelecek kuramaz. (Gökhan Semiz)

Arkadaşlıktan biraz öte, sevgililikten biraz geri; bozmayalım böyle iyi.

Değer vermek sadece matematikte işe yarar...

Bazen Sadece ellerinin sıcaklığını özlersiniz.

Bazen boşa yaşadıgımı hissediyorum..

Aklımın içine bir ip sarkar , ucuna hep sen takılırsın . . . / Emrah Alp /

Bir kadının teninde yaşamak için, önce gözlerine, sonra ruhuna rezervasyon yaptırın.

Hayat; Rafadan aşklar ve gözyaşı kabukları.

Allah'ım senden para değil 'pul' istiyorum. Çünkü hayatımdan acilen postalamam gereken insanlar var.

• Bazen kendimi iyi hissetmiyorum ama kendimi kötü de hissetmiyorum. Bazen resmen kendimi hissetmiyorum.

Sorun kimsenin mesaj atmaması değil, sorun istediğim kişinin mesaj atmaması.

Önce erkek yazmalı.

Hani böyle benimle konuşmak isteyip de çekinen varsa hiç çekinmesin, korkmasın yani. Atsın mesaj.

Geri