2013 Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözler

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
"Moraliniz bozuk oldugunda 'neden?' diyen degil, 'neredesin!' diyecek insanlar olmali yaninizda." /G.Vidal/

"Bir dana binlerce inek arasında kendi anasını nasıl seçer ve bulursa,insanın yaptığı iyilik ve kötülüklerde eninde sonunda gelir onu bulur"

Başkasıyla da yapabileceklerimi senin ile yapmak istiyorsam; o an sadece sana ihtiyacım var demektir.

Kimse kimseden daha çıkarcı değil. Herkes eşit derecede çıkarcı. İşte eşit olduğumuza dair bir ispat daha....

Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli.. Neden, çünkü ben malım!

Unfollowcular, yarın Twittere veliniz gelsin.

Vedanın tarihini bilirsen daha ayrılmadan özlemeye başlarsın... ╚S.Şah╝

Bencillik konuşarak halledilebilecek birşey değildir.. O bir seçimdir. Ya kabullenirsin ya da çekip gidersin!

Karinca duasi: Ne olur bugun kimse ustume basmasin, Amin.

Sesiyle sarılabilen insanlar var.

Sana kavuşması gereken cümlelerim var..

Sevgilisini sahiplenmeyen erkek, asiti kaçmış koladan farksız bence.

"Daha az düşün, daha çok eğlen." | House

Can Yakan Facebook Sözleri

Kader çizgimsin avuçlarımda, sen okyanuslar ötesi, tuzlu suların gökkuşağı keşfedilmemiş bir ada'nın çiçeğisin...

Ya teklifimi kabul edersin ya da peşinde koşarken yırtığım ayakkabıların paralarını ödersin...

Yıllarca kafama göre birini aradım ama nafile bulamadım diyorumki istersen arkadaş olalım senlen

Ben senin yüzüne değil ben senin o güzel saf kalbine aşık oldum benimle çıkarmısın..

Seni görünce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum çünkü seni seviyorum benimle çıkarmısın sevgilim..

Sana bakamıyorum sana söyleyemiyorum sana dayanamıyorum seni seviyorum ama diyemiyorum çünkü utanıyorum!!!

Kimileri Vardır Aşkın En Yücesine Lâyıktır, Kimileri Vardır Aşkın En yücesini Versende Aşşağılıktır…

Yoluma Çıkma Sakın Çarparım, Bana Şekil yapma Sakın Kalbini Kırarım..

Ben Asii’yim Kimseye Boyun Eğmem! Hırçınım Kimseyi Dinlemem! Ben Buyum! Seversen Beni Böyle Sev! Sevme Sanki Seninle Doğdum!!

Can Yakan Sözlerin Parçaladı Bedenimi Şimdi Canım yanmaz Artık Alıştırdın Beni

Canımı Yakan Gidişlerin Değildi Zaten Canımı Alan O Zifiri Sözlerindi..

Sevgiye Koşarak umutları bir bir yakalayarak gittiğim hayatımı gidişlerinle bitirdin Sadece Canımı Değil Benide Benden Aldın…
Azraile meydan Okuduğum Bu hayatta Canımı Aldın Azraile Bırakmadın, Şimdi Canımı iStiyorum yarınlarımı geri Ver Bana!

Sana Güvenerek Çıktım Acı Hayatın Yoluna Sana inanarak Başladım Hayata inanmaya Yine Benim Canımı Aldın hayatın Ortasında!

Seni Sonbahar rüzgarlarına Bırakıyorum Yaktığım Canımı Yeniden Hayata Hazırlıyorum Sensiz Yaşamak Hayata Yeniden Başlamak iStiyorum..

Hayatım Sessiz bir fiLm gibi Oyuncular var Ses yok Hepsinin Sesini Kıstım Kendim Yaşıyacağım Hayatımı Artık Kimseye Ne el Nede Bel Bağlıcam..

Bulutların maviliğini ellerine,yıldızların parlaklığını gözlerine,sevgilerin en yücesini kalbine usulca bırakıyorum KABUL EDERMİSİN?

Arkadaşımın işi varmışta acaba yemekte bana eşlik eder misiniz? ısmarladığım yemek boşa gitmesin

2013 Facebook Karizma Sözler

Zar Atmayı bilmiyorsan bu hayatta kurmar oynamaya Kalkma..

Sen bende yıtıp gıden yorgun umutsuz gecmısımı gordun oysa ben sende butun asklarımı temıze cektım

Bir gün bana soracaksin beni mi seviyorsun Tanrıyı mı ? ben Tanrı’yı diyeceğim ve sen sessizce uzaklaşacaksın içimdeki Tanrı’nın sen olduğunu bilmeden

Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim de onu parçalayacak kadar asildir!

Seni öyle bir yere yerleştirdim ki gerçeğin bile gelse hayalini dolduramaz
Bir gün dünyanın tüm güzelliklerinden vazgeçipte ölüme gitmek istersen yanıma gel de sana sensiz yasamanın ölüm olduğunu göstereyim

Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacakve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bileonları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak

Bırak fani Dünya işlerini, Takıl bana Bul Kendini..

Ağlama Kimseye Ağlayacaksanda Bağlanma Böyle delice!

Tek tabanca yaşarım hayatı, takmam Derdi Kederi, Hep Severim Güzelleri Sallamam Bu dünyada Kimseyi..

Gecenin 5'inde başlar hayatımız Siz Rüyalar içinde Prens Olursunuz Biz gerçek hayatta..

Dişlerinden tebih boncugu Saçlarından Püskül yaparım Ayık Ol.

Hadi Bak Dalgana Laga luga yapma rüzgar yapma..

Bir bakış bile yeterken herşeyi anlatmaya kalbindeki duygular kalbinde kaldı aynı zamanda da beni kaybettin
Yol ararken yolumu kaybetdim yıldızıma bakarken yıldızımı kaybetdim cimende yürüken izimi kaybetdim senden ayrılırken sevgilim aklımı kaybetdim

Hani uzaktaki yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun için tutuldum sana hani en güzel aşkalar imkansız gelir ya insana imkanız olduğun için aşığım sana

Seni başkaları yakmış, islerini bana bulaştırma.

Çok sevdiğin olsam..

Sen,elini bırakmaya korktuğum bir çocuk gibi..Sen,her şeyiyle ilgilenmek istediğim ve üzerine titrediğim tek kişi..

"Ertelemek, yaşamın mayasını kaçırır. Kızdıysan, bağır; sevindiysen, söyle; özlediysen, arkasından koş!" (Elif Şafak)

"Ne yaptımki ben sana" diyor birde. Onu diyorum ben de "ne yaptınki" !

Senin olmayan birini kıskanmak o kadar berbat ki..Ne karışabiliyorsun nede kızabiliyorsun.

Ben onun yangın anında ilk vazgeçilen eşyası , ihtiyaç halinde kırılacak camıydım...

Müzik: mutluyken,mutsuzken, aşıkken, yalnızken yanımızdadır en yakın arkadaş gibi yani.

Gerçek umurunda olanlar için ölçüdür,'kendi fikirlerine düşkünlük gösteren kişiler' içinse yalnızca bir argümandır.

Önce dedim ki: "İnsan kaybetmek kadar koyuyor; duygu kaybetmek." Sonra anladım ki: "Duygunu kaybettiğinde bi insanı kaybediyorsun aslında.

insan olmak zor bir görev çabanı görüyorum lakin beceremeyeceksin farkındayım

Gitmek sana yakışır sevdiğim ama adam gibi sevmekte bana yakışır bunu unutma...

Bence sigara sağlığa insanlar kadar zararlı değildir, içebilirsiniz.

"...artık bana düşen, güzelce sabretmek.." /Hz. Yâkûb/

"Hayatlarımızı bazen yakaladığımız fırsatlar belirler. Bazen de kaçırdığımız." (The Curious Case of Benjamin Button )

Ben bazılarının **Spam/Adversiting**lıklarından sıkıldım, onlar her sabah aynaya bakınca **Spam/Adversiting** görmekten sıkılmadılar.

Geri