2013 Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözler

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Susup oturup sonra da oturduğu yerden gurur yapan adamla olmaz

Ben beklerim.. Dönmen için değil, pişmanlığını görmek için.

Kimi kız var iyi dost olur, kimisinden de anca tost olur ...

"10 cm topukluyla koşabilen bir varlığa, sen neyin imkansızlığından bahsediyorsun?!" /Anonim/

Yokluğun, sebeptir sadece... Ben, nasibim kadar yalnız kalırım!

Duygusal olarak bittim, zihinsel olarak çöktüm, ruhsal olarak öldüm ama fiziksel olarak gülümsüyorum.

Kimle nerde olursan ol, şarkı çalmaya başladığında aklına gelen ilk kişi. Gerisi yalan.

Erkekler makyaj yapmiyor olabilir ama o kirli sakalin arkasinda neler sakli bilmiyoruz.

“O üzülmesin diye ondan uzaklaşıyorum” cümlesi çok saçma. Kalıp mutlu etmeye çalışmak varken, vazgeçmek niye lan? Aklınızı çalıştırın biraz.

"Giden"ler olmasaydı, "iyi ki geldin"ler olmazdı..

Hani böyle en yakın arkadaşınızla mimiklerinizle konuşursunuz. Sizden başka kimse bir şey anlamaz. Nasıl seviyorum onu, nasıl nasıl..

'O uyuduysa benim için gün bitmiştir'cümlesindeki; sahiplenme, alışmak, kaybetmek korkusu ve dibine kadar aşk.

"Neden olmasın" diye başladığım şeylerin tümünü "Zaten olmazdı" diye bitirdim.

Müzik zevkimiz aynıysa konuşmamak için herhangi bir engel yok.

Kadınlar uzun boylu , yakışıklı , esprili,kariyerli erkeklerden hoşlanır. Erkekler ise nefes alan kadınlardan.

Elinde telefon, mesaj atsam mı diye düşünürken tam o sırada o atar ya.. Şaka şaka öyle bir dünya yok..

Bir kadının sessiz olduğu an, birine en fazla ihtiyaç duyduğu andır.

sevgilim olsa da bi trip atsam az saçmalasam kıskançlık yapsa gülsek eğlensek falan sıkıldım.

Çünkü ben erkeğim" şeklinde başlayan tüm cümlelerden nefret ederiz. Erkek olmanız, ilişkide daha özgür olacağınız anlamına gelmez.

Gülüşünü seviyorum ama başkasına gülme, lütfen. Canım yanıyor.

Bir kadın arkandan ağlıyorsa, emin ol kaybeden sensin.

Geri