2011-2017 Biten Diziler

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
Adını Feriha Koydum Feriha Öldü mü?

Feriha Öldü mü?

Adını Feriha Koydum dizisinin cuma günü yayınlanacak olan sezon finalinde Feriha ve Emir nikah masasına oturuyor. Ama onlar ilk danslarını ederken Feriha vurularak öldürülüyor.

Fetih 1453 Dizisinin Kanalı Belli Oldu

Fetih 1453 Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak

Türk sinema tarihinde kırılması çok zor bir rekora imza atan ‘Fetih 1453’ün devamını anlatacak olan dizinin çekimlerine başlanıyor.

İstanbul’un fethinden sonrasını konu alacak olan devam dizisi için Beykoz Kundura Fabrikası’nda 10 bin m2’lik alana plato inşa edilmeye başlandı. Fetih 1453 sinema filminin ekibinden Servet Aksoy ve Faruk Metin dizinin yapımcılığını üstlenen MED YAPIM adına Platonun kurulması için çalışmalara başladılar.

Dizi Aksoy Film’in mevcut ekibiyle çekilecek. Yapım ekibinde Servet Aksoy ve Faruk Metin’in yanı sıra, filmin yönetmenliğini de Faruk AKSOY üstlenecek.

Faruk Aksoy’un ağabeyi Fatih Aksoy (Med Yapım) tarafından çekilecek FETİH 1453 dizisi, 160 dakikalık Sinema filminin 4 bölümde yayınlanmasından sonra, dizi olarak 5.bölümüyle Ekim ayında yayına girecek. Film haklarını Show Tv’ye satan Aksoy Film’den sonra, dizinin yayın hakları da Med Yapım tarafından Show TV’ye verildi.

Bir Şarkısın Sen 2012 Jürileri

Bir Şarkısın Sen 2012 Jüri Üyeleri

Bir Şarkısın Sen, Geçtiğimiz yıllarda 6-13 yaş arasındaki Türkiye'nin gizli kalmış çocuk yetenekleri programda yer almış ve izleyicileri mest etmişti. Program bu yıl da Türkiye'nin bilinmeyen yeteneklerini büyük bir titizlik içerisinde araştırıp izleyenlerle buluşturmayı amaçlıyor. Minik yetenekleri keşfetmek için birçok ilde seçmeler başlıyor. Geçtiğimiz yıllarda İbrahim Tatlıses'ten Sibel Can'a, Emel Sayın'dan Müslüm Gürses'e kadar Türkiye'nin dev sanatçılarını minik yıldızlarla buluşturan program bu yılda dev konuk sanatçılarla minikleri bir araya getirecek. Programı bu yıl da "Çocuklar Duymasın"ın sevilen yıldızı Pınar Altuğ sunacak.

Yakında Atv ekranlarında başlayacak olan ve seçmelerine devam edilen dizinin juri üyelerinin de önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Star Tv Yazlık Diziler 2012

Star Tv Yazlık Dizileri

“Benzemez Kimse Sana” adlı yarışmayla “yaza merhaba” diyen Star TV, yazlık dizileriyle de iddialı...

Sudan Bıkmış Balıklar: Ezgi Eyüboğlu, Burak Sağyaşar (STAR)

İşler Güçler: Ahmet Kural, Murat Cemcir (STAR)

Dila Hanım: Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın oynadığı filmin dizi olarak ekrana geleceği, Dila Hanım rolünü bu kez Hatice Şendil canlandıracak (STAR)

KÜÇÜK HESAPLAR
Yapım: Most
Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu
Oyuncular: Mazhar Alanson, Seray Sever, Deniz Alnıtemiz, Ali Yoğurtçuoğlu, Erman Koç, Gözde Ayşe Melike Çerçi, Arzu Oş, Gözde Türkpençe, Ali Çatalbaş, Emin Şaylan, Engin Gürmen, Kerem Muslugil.

İBRET-İ AİLEM
Yapım: NTC Yapım
Yönetmen: Ömer Uğur
Oyuncular: Zafer Algöz, Şebnem Sönmez, Müjdat Gezen, Günay Karacaoğlu, Ümit Çırak, Çağlar Çorumlu, Melda Gür.

ÇIPLAK GERÇEK
Yapım: Star yapım
Yönetmen: Ümit Ünal
Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Cem Bender, Derya Alabora, Mustafa Uğurlu, İdil Fırat, Erdem Akakçe.

HAYATIMIN ROLÜ
Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Sadullah Celen
Oyuncular: Haluk Bilginer, Ebru Özkan, İlhan Şeşen, Ebru Aykaç, Emel Göksu, Güzin Özyağcılar,Tiraje Başaran, Bekir Aksoy.

HAYATIMIN ROLÜ
Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Sadullah Celen
Oyuncular: Haluk Bilginer, Ebru Özkan, İlhan Şeşen, Ebru Aykaç, Emel Göksu, Güzin Özyağcılar,Tiraje Başaran, Bekir Aksoy.

Ben bu diziyi izliycem merak ediyorum :) gerçi konusu çalıntı ama olsun Haluk bilginer varsa izlenir :)

Valla hangi kanalda yayınlanır bilmiyorum ama bu kadar büyük paralar harcanmasına rağmen grafikleri çok kötüydü.
Özellikle gemi sahneleri.
Bilişim eğitim merkezi'nde bu dal üzerine kursa gidip bitiren sonrasında da bir şirkette çalışmaya başlayan bir arkadaşım var. İzlerken gözlerine inanamadı, nasıl bu kadar amatör çalışabildiklerine hayret etti.

İlk sezon programını çok beğenmiştim harika sesler vardı özellikle Aycan'a bayılmıştım.İşte o muhteşem ses küçük yürek ;

[YOUTUBE]bCyLnytfRtg[/YOUTUBE]

Valla hangi kanalda yayınlanır bilmiyorum ama bu kadar büyük paralar harcanmasına rağmen grafikleri çok kötüydü.
Özellikle gemi sahneleri.
Bilişim eğitim merkezi'nde bu dal üzerine kursa gidip bitiren sonrasında da bir şirkette çalışmaya başlayan bir arkadaşım var. İzlerken gözlerine inanamadı, nasıl bu kadar amatör çalışabildiklerine hayret etti.

izlemedim fakat, izleyen kişilerin yorumları'da senin yorumların doğrultusunda..

Dızının bırkac bolumunun tutulacagı kanaatındeyım.bunun ustesınden gelemezler.ınsallah muhtesem rezalet gıbı tarıhı carpıtıcı bır dızı cekmezler.

Sinemada birkerelik izlemede çok güzeldi ama diziye çevrilmesi garip . hep aynı bilemiyorum güzel olucak inş . Bazı şeyler tadında bırakılmalı

Film gibi bu da tarih dersi gibi olur.
Fazla basit kurguydu. :)

Yeni Sezonda Hangi Diziler Var

2012 Yeni Sezon Dizileri Neler

Sezon boyunca reyting listelerini zorlayan yapımlar ekranlara veda etmeye başladı. Bazı diziler final bölümleriyle son kez ekrana geldi, bazıları yaz aylarında da 'devam' kararı aldı. Yapımcılar ise şimdiden yeni sezon için kolları sıvamaya başladı.İşte Yeni sezonda devam eden diziler:

Adını Feriha Koydum

Behzat Ç.

Muhteşem Yüzyıl

Çocuklar Duymasın

Arka Sokaklar

Kurtlar Vadisi

Yalan Dünya

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Uçurum

Kuzey Güney

Bir Çocuk Sevdim

İffet

Selvi Boylum Al Yazmalım

Son Yaz Balkanlar 1912 Dizisi Nerede Çekiliyor

Son Yaz Balkanlar 1912 Çekim Yeri

Başrollerini Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz ve Furkan Palalı'nın paylaştığı Balkan Savaşı'nı konu alan Son Yaz Balkanlar 1912 dizisi Makedonya'da çekiliyor.

Sibel Can'ın Yeni Dizisi

Sibel Can,"O Benim Babam Değil" isimli dizide Musa Uzunlar ve Türkü Turan ile birlikte rol alacak. Sibel Can dizide kocasını kaybetmiş verem hastası bir anneyi canlandıracak. Dizinin Kanal D veya Show TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Sinemada birkerelik izlemede çok güzeldi ama diziye çevrilmesi garip . hep aynı bilemiyorum güzel olucak inş . Bazı şeyler tadında bırakılmalı
bu konuda sana katılıyorum.tarıhımızın sınema fılmı yapılması guzel bısı ama bunu tıcarı kara donusturmek kotu.cunkı zamanla yazılacak bısı kalmayınca gercek dısı konular olucak.yenı yetısen nesıl okulda anlatılanla tv de ızledıgı arasında kalıcak ve yalnız bılıcek bazı seylerı.
Kı fılmı cok guzeldı ve fılmdekı karakterlerı aklımda kurguladım o karakterler dızıde farklı boyutta olursa hayal kırıklıgına ugrarım.

izledim :) oyuncular harika. ben ilk bölümünü sevdim. özellikle Almancı taklidi yapan bir kız vardı adı neydi? unuttum o güzel yapıyor kantinde düğünler felan :) insanın yüzünde tebessüm yapıyorlar. Acaba anne ne zaman uyanacak? :)

Geri