Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
HAYATIMIN ROLÜ
Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Sadullah Celen
Oyuncular: Haluk Bilginer, Ebru Özkan, İlhan Şeşen, Ebru Aykaç, Emel Göksu, Güzin Özyağcılar,Tiraje Başaran, Bekir Aksoy.
Valla hangi kanalda yayınlanır bilmiyorum ama bu kadar büyük paralar harcanmasına rağmen grafikleri çok kötüydü.
Özellikle gemi sahneleri.
Bilişim eğitim merkezi'nde bu dal üzerine kursa gidip bitiren sonrasında da bir şirkette çalışmaya başlayan bir arkadaşım var. İzlerken gözlerine inanamadı, nasıl bu kadar amatör çalışabildiklerine hayret etti.
bu konuda sana katılıyorum.tarıhımızın sınema fılmı yapılması guzel bısı ama bunu tıcarı kara donusturmek kotu.cunkı zamanla yazılacak bısı kalmayınca gercek dısı konular olucak.yenı yetısen nesıl okulda anlatılanla tv de ızledıgı arasında kalıcak ve yalnız bılıcek bazı seylerı.Sinemada birkerelik izlemede çok güzeldi ama diziye çevrilmesi garip . hep aynı bilemiyorum güzel olucak inş . Bazı şeyler tadında bırakılmalı