2011-2017 Biten Diziler

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
bir çocuk sevdim yeni sezon
bir çocuk sevdim yeni sezon tarihi
bir çocuk sevdim yeni sezon ne zaman başlıyor
bir çocuk sevdim yeni sezon ne zaman başlayacak

Heyecanlı bir bölümle ekranlara veda eden Bir Çocuk Sevdim dizisi Eylül ayında sevenleri ile Yeni Sezon bölümleriyle tekrar buluşması bekleniyor Timur ve Mine'nin düğünleri olurken biten Bir çocuk sevdim dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor..

Bir Çocuk Sevdim Dizisinin Yeni Bölümleri ile Eylül ayında ekranlara dönecek.

http://img24.imageshack.us/img24/9290/bircocuksevdimyenisezon.jpg

eve düşen yıldırım yeni sezon
eve düşen yıldırım yeni sezon tarihi
eve düşen yıldırım yeni sezon ne zaman başlıyor
eve düşen yıldırım yeni sezon ne zaman başlayacak

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Eve Düşen Yıldırım'da başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üstüne toplayan Semiha Yankı twitterdan dizinin sezon finali yapacağı tarihi açıkladı. 16. Bölümüyle 27 Haziran Çarşamba akşamı sürprizlerle dolu sezon finaliyle sezonu kapatacak olan Eve Düşen Yıldırım'ın sezon finalinde neler olacağı merak konusu.

Eve düşen Yıldırım Dizisinin Yeni Sezon bölümlerinin ise Eylül Ayında başlaması bekleniyor.

muhteşem yüzyıl yeni sezon
muhteşem yüzyıl yeni sezon tarihi
muhteşem yüzyıl yeni sezon ne zaman başlıyor
muhteşem yüzyıl yeni sezon ne zaman başlayacak

Muhteşem Yüzyıl akıllarda birçok soru oluşturan bir final ile sezonu kapadı. Sezon finalinde Hürrem haremin başına geçti. Yeni sezonda ne gibi sürprizler olacak, merakla bekleniyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisi yeni sezon bölümleri ile 12 Eylül Çarşamba günü Star Tv'de başlıyor.

adını feriha koydum yeni sezon
adını feriha koydum yeni sezon tarihi
adını feriha koydum yeni sezon ne zaman başlıyor
adını feriha koydum yeni sezon ne zaman başlayacak

Aslında Adını Feriha Koydum dizisinin bu sezon final yapacağı söyleniyordu. Seyirciden gelen yoğun baskı nedeniyle Aksoy, yeni bir dizi çekmek yerine “Adını Feriha Koydum”a devam etme kararı aldı. Yeni bölümlerde Hazal Kaya’nın yerine iki yeni oyuncuyu ekibe dahil olacak.

Dizinin yeni sezonunun eylül ayında yayınlanmaya başlaması bekleniyor.

Yeni ve birbirinden sürükleyici bölümleriyle "Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu" 7 Eylül'de Show Tv ekranlarında.

yer gök aşk yeni sezon
yer gök aşk yeni sezon tarihi
yer gök aşk yeni sezon ne zaman başlıyor
yer gök aşk yeni sezon ne zaman başlayacak

Yer Gök Aşk dizisi yeni sezonu 1 Ağustos Pazartesi açıyor.

2012 Yeni Diziler Ne zaman başlayacak

Yaz Sezonu Dizileri 2012

Bu sezon bazı diziler sezon finali yaparken yaz dizileri ekranlara gelmeye başlayacak. 2012 yaz sezonunda başlayacak olan diziler ve tarihleri aşağıda listelenmiştir.

Dizi Kanal Tarih Saat
Küçük Hesaplar Star TV 22 Haziran Cuma 23.30
İbret-i Ailem Star Tv 27 Haziran Çarşamba 20.00
Annem Uyurken Kanal D 27 Haziran Çarşamba 20.00
İşler Güçler Star TV 28 Haziran Perşembe 20.00
Dedemin Dolabı Fox TV 30 Haziran Cumartesi 19.45
Hayatımın Rolü Star TV 2 Temmuz Pazartesi
Düşman Kardeşler Show TV 4 Temmuz Çarşamba 20.00
Sudan Bıkmış Balıklar Star TV 10 Temmuz Salı 20.00
Ustura Kemal Show TV 24 Temmuz Salı 20.00

Vay be: cemileyi nasıl canlandırmışlar ben görmedim video koyabilirmisin?

9s1x4.jpg

Hayatımın Rolü Dizi Konusu; Star TV’nin yeni dizi projelerinden biri olan Hayatımın Rolü’nin başrollerinde Haluk Bilginer ve Hanımın Çiftliği’nden tanıdığımız Ebru Özkan görev alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Süreç Film üstleniyor.​
Yönetmenliğini Sadullah Celen’in yapacağı, senaryosunu Gamze Özer’in yazacağı Hayatımın Rolü’nde Haluk Bilginer ve Ebru Özkan, mutlu bir evlilikleri ve üç çocuklarının ardından boşanmaya karar veren bir çifti canlandırıyor. İki kız ve bir erkek çocuğa sahip olan çift için her şey güzel giderken birden bazı şeyler ters gidiyor ve Ebru Özkan’ın hayat verdiği eş, ayrılmak istediğini açıklıyor. Bu ayrılışın ardından yaşanacaklar Hayatımın Rolü’nde her hafta ekrana getirilecek. Dizinin diğer oyuncu kadrosu ise İlhan Şeşen, Ebru Aykaç, Emel Göksu, Güzin Özyağcılar, Tiraje Başaran ve Bekir Aksoy gibi önemli isimlerden oluşuyor. Ünlü sanatçı ilhan Şeşen, Ebru Özkan’ın abisini canlandıracak. Haluk Bilginer’in Hayatımın Rolü için bambaşka bir kılığa bürüneceği de yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.​
Haluk Bilginer ve Ebru Özkan’ın başrollerinde oynayacağı Hayatımın Rolü, çok yakında Star TV’de başlıyor!​

72720.jpg

Çocukları Okyanus ve Çiçek'le yaşayan antikacı İlyas, onlara genç yaşta ölen eşinin yokluğunu hissettirmemeye çalışmaktadır. Okyanus, içine kapanık bir çocuktur, Çiçek'se hayalci bir kız. Ve bir gün yaşamlarına giren sihirli bir dolap her şeyi değiştirir.

30 Haziran Cumartesi Fox Tv de 19:45 de başlıyor

hazal kayanın yeni dizisi
hazal kayanın yeni dizi projesi
hazal kaya yeni dizi

Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılan Hazal Kaya'yı yeni sezonda Son Yaz Balkanlar dizisinde izleyeceğiz. Balkan Savaşı'nı konu alan dizinin senaryosunu Kürşat Başar yazıyor. Hazal Kaya'nın rol arkadaşları ise Tuğçe Kazaz ve Furkan Palalı

kerimin yeni dizisi
fatmagülün suçu ne kerimin yeni dizisi
engin akyürek yeni dizisi
engin akyüreğin yeni dizisi
engin akyürek'in yeni dizisi

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde 'Kerim' karakterini canlandıran Engin Akyürek'in yeni sezonda rol alacağı dizi belli oldu.

Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu'nu buluşturacak olan, Orhan Pamuk'un aynı adlı romanından uyarlanan "Cevdet Bey ve Oğullar"ı dizisinde Engin Akyürek'in de rol alabileceği belirtiliyor.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile önemli bir çıkış yapan, dizinin en başarılı rol yapan ismi olarak gösterilen Engin Akyürek'in hayranları, yeni sezonda onu hangi dizide göreceklerini büyük bir merakla bekliyor.

Ay Yapım'ın üstlendiği Cevdet Bey ve Oğulları dizisinde Engin Akyürek'in Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşini canlandırması bekleniyor.

ali kaptanın yeni dizisi
erkan petekkaya yeni dizi
erkan petekkayanın yeni dizisi

Sezon finalinde Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine veda eden Erkan Petekkaya yeni bir projeye imza attı. Dila Hanım adlı dizide başrol oynayacak olan ünlü oyuncu ücretini de artırdı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine veda eden Erkan Petekkaya, eylül ayında yeni bir dizi ile ekranlara dönecek. Dila Hanım dizisi ile izleyici karşısına çıkacak olan Petekkaya, fiyatını da arttırdı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizinde Önceden bölüm başına 40 bin TL alan Petekkaya, ücretini 60 bin TL'ye çıkardı.

Çekimleri Adana'da başlayacak olan dizi için sanatçının taşınma kararı aldığı da belirtildi. Kolları sıvayan Petekkaya'nın oğulunu geçen ay Adana'da bir koleje yazdırdığı öğrenildi.

egeli aşıklar oyuncuları
egeli aşıkları dizi oyuncuları
egeli aşıklar oyuncu kadrosu

İlker İnanoğlu

8qjt0.jpg

Rojda Demirer

8qjt3.jpg

Berk Oktay

8qjt8.jpg

Hande Soral

8qjtd.jpg

sudan bıkmış balıklar konusu
sudan bıkmış balıklar dizi konusu
sudan bıkmış balıklar dizisinin konusu

Başrollerini Ezgi Eyüboğlu ve Burak Sağyaşar'ın paylaştığı Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde bir rock grubu çevresinde üniversiteyi, gençleri, onları kendi istekleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan aileleri ve dupduru bir aşk hikâyesi anlatılıyor. Dizinin yönetmeni Cevriye Demir. Dizinin senaryosu Filiz Alpgezmen tarafından yazılmaktadır.

sudan bıkmış balıklar hangi gün oynuyor
sudan bıkmış balıklar saat kaçta oynuyor
sudan bıkmış balıklar hangi kanalda oynuyor
sudan bıkmış balıklar hangi gün hangi kanalda saat kaçta oynuyor

Sudan Bıkmış Balıklar Dizisi 10 Temmuz 2012 tarihinde Saat 20:00'de Star Tv'de ekranlara gelecek.

sudan bıkmış balıklar oyuncuları
sudan bıkmış balıklar dizi oyuncuları
sudan bukmuş balıklar oyuncu kadrosu
sudan bıkmış balıklar dizisinde kim oynuyor

Burak Sağyaşar

8qkl9.jpg

Ezgi Eyüboğlu

8qklg.jpg

Ayrıca diziye ünlü müzisyen ve şarkıcı Feridun Düzağaç da dahil oldu.

Dizinin yönetmenliğini Küçük Sırlar’dan tanıdığımız Cevriye Demir, senaryosunu Filiz Alpgezmen ve ekibi yazmaktadır.​

veda oyuncuları
veda dizisi oyuncuları
veda dizisi oyuncu kadrosu

Mehmet Aslantuğ

8qksg.jpg

Jale Arıkan

8qksl.jpg

Burç Kümbetlioğlu

8qkst.jpg

Meral Üner

8qkt2.jpg

Geri