2011-2017 Biten Diziler

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
160720171940570823347_2.jpg

Her hafta milyonlarca kişiyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul çok heyecanlı bir bölümle sezon finali yapmıştı.

Diriliş Ertuğrul 4.sezonun da 25 Ekim 2017 tarihi itibariyle seyirciyle buluşması bekleniyor.
Aksam.com.tr

no309-642x320.jpg

No 309 dizisi için final kararı mı alındı?

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden No 309’un Ağustos başına kadar devam edeceği ve elde edilecek sonuca göre yeni sezonda devam edip etmeyeceği kararlaştırılacaktı.

Temmuz sonuna kadar 60 bölüm olarak planlanan dizinin final yapacağı yönünde bilgiler gelmeye başladı. Furkan Palalı ve Demet Özdemir’in başarılı oyunculuklarına karşın dizinin önümüzdeki sezon devam edemeyeceği yönünde iddialar var. Yapımcı firma henüz bir açıklama yapmadı. Ancak duyumlar final kararı alındığı yönünde.televizyongazetesi.com

Çocuklar anne baba olcaklar artik ;d

Yeni haber
Havuç açıklama yapmış
Dizide yokmuş
Havuç olmaktan sıkılmış

20245782_10155688133739248_770688541641781018_n.jpg

23 Temmuz tarihinin izlenme oranları belli oldu. İlk bölümüyle ekrana gelen "Çocuklar Duymasın" dizisi 1. sıraya oturdu.

-cocuklar-duymasin-zirvede-dondu--9546121.Jpeg

23 Temmuz tarihinde; Total'de Kanal D'de ilk bölümüyle ekrana gelen "Çocuklar Duymasın" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada "Çocuklar Duymasın"ın tekrarı, 3. sırada ise FOX'ta yayınlanan "İlk Buluşma" yer aldı.

AB'de, "Çocuklar Duymasın" 1. olurken, 2.'lik "Çocuklar Duymasın"ın tekrarının, 3.'lük ise "İlk Buluşma"nın oldu.Milliyet

Eski tadı yok. 2. versiyonu bile pek tutmamıştı. En güzeli, en eskisi olandı.

diğer dizilerin berbatlığından ve yokluktan aynen. dün bizim evde açıktı mesela tv. hanım kanalları gezdi gezdi bunda takıldı. baktım gülüyo. taktım kulaklığı mobil youtube'dan emre mor çalım videlolarını açtım izledim :liv:

Aslinda izlemeden yaptim yorumu ama sanmiyorum artik tutacagini.
Gerci hicbi kanaldan haberim yok :T: biz cizgifilm izliyoz :T:

Yaz dönemi olması ve kanallarda düzgün dizi, program vs olmayışının etkisiyle birinci olmuştur. Kış döneminde izlenmez.

çizgi film idmanlarına biz de başladık :u1:

A hayirlisi olsun sevindim :) cocugun gaziydi uykusuydu yaramazligiydi vs konuscak biri geliyo bana :D

Guzel seyler var ya korkma .p
Bazisiniseverek takip ediyoruz. Daha sonra tavsiyelerde bulunurum .d
Cocuklar duymasindan iyidir yani :T:

A hayirlisi olsun sevindim :) cocugun gaziydi uykusuydu yaramazligiydi vs konuscak biri geliyo bana :D

Guzel seyler var ya korkma .p
Bazisiniseverek takip ediyoruz. Daha sonra tavsiyelerde bulunurum .d
Cocuklar duymasindan iyidir yani :T:

çizgi filmleri severim zaten ben. en sevdiğim maşa ile koca ayı. maşanın ses tonu ve şarkılarına bayılıyorum :liv:

Yeni şeyler üretemeyen insanlar eskilere dönmeye mahkum oluyor maalesef.Tutacağını sanmıyorum.

Geri