2011-2017 Biten Diziler

Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
İnternetin günümüzde gençliği ve insanları nasıl etkilediğini ve ele geçirdiğini komik anlatımı ile dizi senaryosuna dönüştürecek.​

Yapılan iddialara göre ünlü yapımcı Acun Ilıcalı; Murat Boz’un dışında kalan diğer jürileri değiştirme kararı aldı. Hadise, Sibel Can ve Hakan-Gökhan Özoğuz yeni sezon O Ses Türkiye yarışmasında jüri olarak yer almayacaklar. Acun Medya bu karardan sonra vakit kaybetmeden yeni isimlere jüri teklifinde bulunmaya başladı bile. Tekliflerin ilki ise ünlü şarkısı Yıldız Tilbe’ye yapıldı. Edinilen bilgilere göre Yıldız Tilbe’nin jüri olma teklifine olumlu baktığı söyleniyor.
”O Ses Türkiye” yarışması yeni sezon ile birlikte Ekim ayında TV8 ekranlarında başlıyor!

Gökan'ın sarkıları bagırmakdan baska bir şey olmamasına ragmen senpatikligi ile kalması lazımdı.

KaraBiber emegine saglık

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Söz 19 haziran pazartesi günü 12. bölümü ile ilk sezonun sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Tims B yapım Söz dizisi için 2. sezon hazırlıklarına başladı; mümkün olduğunca elinde ki kadroyu korumaya çalışan Tims B yapım ne yazık ki Atakan Arslan’ı kadroda tutmayı başaramadı; Atakan Arslan ayrılmasından sonra sosyal medya da ve medya kulislerinde ayrılıkların devam edeceği konusunda haberler var.
Atakan Arslan’ın ayrılmasına misilleme olarak Tims B yapım kadrosuna çok efsane bir isim olan Mehmet Özgür’ü dahil etti. Yine kulislerde sezon öncesi ve sezon içinde bir çok ismin söz dizisinde rol alacağı bilgisi var.

Mehmet Özgür

1970 yılında Antalya’da dünyaya gelen Mehmet Özgür 47 yaşındadır. Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmenidir. İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezundur. Tiyatrocu yönü ile tanınan Mehmet Özgür 2004 yılında Suskunlar dizisi ile ilk defa dizilerde rol aldı. Sonra ki yıllarda ise Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Filinta gibi dizilerde rol aldı. Masum Selahattin İçimdeki Fırtına Hanım Köylü dizilerinde rol almıştır.

mehmet-%C3%B6zg%C3%BCr-s%C3%B6z-dizisi.jpg

İlk olarak Uslanmazlar di ismi
sonra degismis
bu sene be kadar cok dizi ismi degisti
Seven ne yapmaz once gullu oldu
sonra seven ne yapmaz sonra ask Peşinde'' en son seven ne yapmaza karar kıldilar

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5985535bd3806c04d8fb5d96.jpg

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisi 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı.

5985535bd3806c04d8fb5d9c.jpg

İzleyici yeni sezon için sabırsızlanırken, kötü haber Serenay Sarıkaya'dan geldi.

5985535bd3806c04d8fb5d9a.jpeg

Posta'da yer alan habere göre; Serenay sadece 4 bölümde yer alacak.

Güzel oyuncunun diziye nasıl veda edeceği de şimdiden belli.

5985536ad3806c04d8fb5dac.jpg

Bu arada başrol oyuncularından Ozan Güven yeni bölümlerin eylülün ilk haftası yayınlanmaya başlayacağını açıkladı.

59855365d3806c04d8fb5daa.jpg

hurriyet.com.tr

Kitap ekseninde düşünürsek rol alacağı bölüm sayısı 5'i geçmez.
Bilge ve Can Manay'ı göreceğiz artık daha çok.
Spoiler verilir uygun fiyata. Şlkjlkl

Diziyle ilgili pek bi bilgim yok izlerken uyuyakalmistim, diziden anlamiyorum herhalde herkes bu kadar sevdigine gore djsnx. Can Manay'in öpüşmesi midemi bulandirmisti diye hatirliyorum. Bence hepsi iğrenç, by sjzjsjz

Daha keyifli oljak o zaman. Diziyi mal ediyor oyunculuğu ile

can manayın annesini açıklıyorum sdkfskf hem annesi hem sdkfdsf off

Son olarak İçimdeki Fırtına dizisinde rol alan Yusuf Çim ve show tv ekranlarında yayınlanan İlişki Durumu Karışık dizisiyle ün kazanan Seren Şirince'nin başrollerini paylaştığı Seven Ne Yapmaz'ı Metin Balekoğlu çekecek. Seven Ne Yapmaz dizisinin çekimleri temmuz ayında başladı ağustos ayında ise yayın hayatına giriş yapacak. Dizinin ilk tanıtım fragmanı 2 ağustos'ta yayınlanmış bulunuyor.

Diğer roller

Sertan Erkaçan

Serhat Parıl

Hande Özdemir

Ecem Çalık

Şeyla Halis

Ferzan Hekimoğlu

Geri