2011-2017 Biten Diziler

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü
Atv ekranlarından yeni bir dizi projesi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni bir yaz dizisi olacağı öne sürülen ismi Seven Ne Yapmaz olarak açıklanan Karadeniz dizisi gerek oyuncu kadrosu gerek konusu ve hikayesiyle izleyicileri etkisi altına alacağı tahmin ediliyor.

Gençlik Başımda Duman dizisinde Kısmetse Olur’da yer alan gelin ve damat dizisi de kendi karakterlerine hayat verecek; ancak senaristlerin yazdığı senaryo oynanacak. Oyuncular gerçek hayattı senaryolaştırmaya çalışacaklar zira gerçek hayattan isim soy isim dahil meslekler bile değişmeyecek.

Gen%C3%A7lik-Ba%C5%9F%C4%B1mda-Duman-dizisi.jpg

Hepsini gördüm bunların pazartesileri bizim burdalar Emre yakışıklı ama diyeyim bu kadar beklemiyordum :p

Hani cennet mahallesi benzeri bir konusu olacaktı
Tanıtım denk geldi ilgimi çekmedi
Bu arada gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan
Yani ateşböceği

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha dün akşam bir arkadaşımla bu dizi için dedim ki, "para kazanmak ünlü olmak ne kadar kolay , saçma salak programlara çıkıp , zil takıp oynamak yeterli.Birileri de gidip okul okuyup , dirsek çürütsün.Sonra da iş bulmak için aylarca birilerinin peşinden koşsun.Yazık" Şimdi daha fazlasını söylemek geldi içimden, bunları buraya getirenler de bunları izleyip başımıza sözüm ona oyuncu/şarkıcı yapanlardır. Diğer insanların haklarına girdikleri için vicdanları rahat mı acaba?

Yıldız Tilbe
Murat Boz
Hadise
Gökhan ve Hakan

Jüri üyeleri:sevimli:

Yıldız Tilbe'yi popstar yarışmasından sonra ekranlarda yeniden görmek keyifli olacak.

Sırd takipçi kitlesi var diye gereksizlere dizi yaparsan ateş püskürürler tabii.
Bu izdivaç programlarında ünlenenlerden biri de fuhuş çetesi yönetmekten tutuklandı.

Sırd takipçi kitlesi var diye gereksizlere dizi yaparsan ateş püskürürler tabii.
Bu izdivaç programlarında ünlenenlerden biri de fuhuş çetesi yönetmekten tutuklandı.

Aynen , Nihat Doğan'a ilk defa katılıyorum.
Fuhuş çetesi haberine sen söyleyince baktım şok oldum ya, yok artık :nee:

Geri