Raskolnikov
Gümüş Üye
-
-
-
-
bu fenomeni yıllar boyunca inkâr ettim ancak geldiğimiz noktada görüyorum ki bu gerginlik sona ermeden fenerbahçemiz düzlüğe çıkamayacak. kulübün lokomotifi futbol şubesinde 8 yıldır tek bir kupa alamadığımız gibi, 15 yıldır da avrupa'ya gidemiyoruz. şike soruşturmasından tut, takım otobüsü kurşunlanmasına kadar yaşamadığımız şey kalmadı. finansal olarak bitmiş durumdayız. türkiye'nin en zengin adamını kulübün başına getirdik o da çare olmadı. e tabi sonuçta gerginlik yaşanan makam dünyevi değil. o gün o sahada, denizli'de, maçı kazanmamız için yapılan bir büyü mü ters tepti ya da kafilenin içinden biri allah'ın gücüne gidecek laflar mı etti, bilmiyorum. lakin appiah'ın son dakikada direkten dönen topu sonrası kaçan şampiyonluktan bu yana olmuyor, olduramıyoruz. son hafta şampiyonluk kaybetmekten siroz olduk. 1-2 sene yüzümüz güldü o da kim bilir kimin yüzü suyu hürmetine. bence yönetim toplansın, topyekün kulübü bir okutsun üfletsin. bu işler nasıl hallolur, yukarısı bizi nasıl affeder, bir bilene danışılsın.
Son düzenleme: