2006 denizli'de başlayan allah - fenerbahçe gerginliği

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
bu fenomeni yıllar boyunca inkâr ettim ancak geldiğimiz noktada görüyorum ki bu gerginlik sona ermeden fenerbahçemiz düzlüğe çıkamayacak. kulübün lokomotifi futbol şubesinde 8 yıldır tek bir kupa alamadığımız gibi, 15 yıldır da avrupa'ya gidemiyoruz. şike soruşturmasından tut, takım otobüsü kurşunlanmasına kadar yaşamadığımız şey kalmadı. finansal olarak bitmiş durumdayız. türkiye'nin en zengin adamını kulübün başına getirdik o da çare olmadı. e tabi sonuçta gerginlik yaşanan makam dünyevi değil. o gün o sahada, denizli'de, maçı kazanmamız için yapılan bir büyü mü ters tepti ya da kafilenin içinden biri allah'ın gücüne gidecek laflar mı etti, bilmiyorum. lakin appiah'ın son dakikada direkten dönen topu sonrası kaçan şampiyonluktan bu yana olmuyor, olduramıyoruz. son hafta şampiyonluk kaybetmekten siroz olduk. 1-2 sene yüzümüz güldü o da kim bilir kimin yüzü suyu hürmetine. bence yönetim toplansın, topyekün kulübü bir okutsun üfletsin. bu işler nasıl hallolur, yukarısı bizi nasıl affeder, bir bilene danışılsın.

Son düzenleme:
images

Hep bunun yuzunden. Yerinizde olsam bulur mermi manyagi yapardim.

kalk raskolnikov kalk allah'ın dediği olur.

biz allah yolundayız grealish. gerginlik demeyelim de soğukluk var bu aralar.

Ben Fenerbahçe’li olsam;

Allahım allahsın diye bi şey demiyoruz ama yeter ya derdim..

rahat ol kenks 28 sampiyonluk gelecek.
hakkimiz olani alacağız ama bugun ama yarın merak etme

Forumun en eğlenceli başlığı olmaya aday bir konu. Tek sıkıntı Fenerbahçeli olmam :(

Ekli dosyalar

• IMG-20210515-WA0009.jpg
    IMG-20210515-WA0009.jpg
    55.9 KB · Görüntüleme: 7
hayır hayır. fenerbahçe, bu çorabı başına 2003'te galatasaray - fenerbahçe maçında açtığı "biz bu kadar ib**yi bir arada görmedik" pankartıyla ördü. taraftar zeki, taraftar muzip fakat taraftar az salak da ya da şaşkın. belki de ilm-i siyaset bilmiyor. ulan seyirci rekorunun kırılacağı bilinen maçta, tribünlerde bilmem kaç bin gs'li varken fenerbahçe'deki cüretkarlığa bakın hele... bilmem kaç bin kişiye ib** dediniz klfjds ulan hepiniz oradaydınız be.... BU BİR KUL HAKKI. o gün binlerce gs'li mazlum (hdsjh) yediği hakaretten ötürü beddua etmedi mi sanıyorsunuz... bu yüzden fenerbahçe - allah gerginliği tam olarak 2003'te başladı. zalimin zulmü varsa sevenin allah'ı var, tşk.

bir de pankartı "biz bu kadar sevgiyi bir arada görmedik" diye soktunuz içeri. DÜZENBAZLIK DESEN VAAR. KUL HAKKI DESEN VAAAR. KUL HAKKI ÇOK BÜYÜK GÜNAH... hem bakalım gerçekten öyle miydiler? alın bir de zanla hareket ettiniz. ZANLA HAREKET ETMEK YANLIŞ.
gerçi glb gs'liler de o sırada boş durmamış ama onlarınki meşru müdafaa gibi duruyo. allah yaptıklarınızı görendir mümin kardeşlerim.

edit: hiçbirinizi sevmiyorum. tarafsızım...
edit2: aslında aklımda daha komik şeyler vardı ksld fekat inançlı tarafım, buna mani oldu ljfdk şimdi durup dururken allah ile arama gerginlik girmesini istemem.......

Son düzenleme:
Mazlum dediği de gs taraftarı…

Fenerbahçe'nin kötü giden günlerine birde bu adamların salak dalgaları yüzünden fenerbahceniz daha da gün yüzü görmedi alay etmek bir insanla dalga geçmenin bedelini hala ödüyorlar bu resimde bulununlar bence bu adamları bulup bi güzel dövmeniz gerekiyor:pimages.jpeg
Ne oluyor kardeşim ne bu tantana:D

28 sampiyonluk geldiğinde oturup aglayacaklar kardeslerım relax olun fenerbahçe türkiyenin en büyük spor klubüdür.

28 sampiyonluk geldiğinde oturup aglayacaklar kardeslerım relax olun fenerbahçe türkiyenin en büyük spor klubüdür.
Fenerbahce en son CL gittiginde sen ergenlige yeni giriyordun. Suan ölmek uzeresin.
Diyeceklerim bu kadar.

Geri