- Web sitesi
- www.kelebek.org
Harbiden o tabak kimin ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu diyen mi bu mesajı atmış ? hep yazarım Twitter da burdan da yazayım Özdağ'a İçmeyin la bu kadar sabah ne dediğinizi hatırlamaya çalışıyorsunuz. Skjdjsjsjdznhfjd“Tüm seçmenlere çağrım şudur; eğer Türkiye'nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, 'göçmenistan' olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığında endişelenmek istemiyorsanız seçimde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin."
— Prof. Dr. Ümit Özdağ | Zafer Partisi GB
Harbiden o tabak kimin ?
Takılıyorum saygı duyuyorum birliğimiz daim olsun herkesin kararına saygım varİba duruşumun olmadığını iddia edebilirsin ama büyük bir karakterimin olduğunu fark etmişsindir.
Yanlışa düşünce, sapma içerisinde olunca dönüp kendimi eleştirebiliyorum, özeleştiri verebiliyorum.
Sabit fikirli bir follower olsaydım daha mı iyiydi?
Swing dansında bile leader olduk biz.
Kılıçdaroğlu na verelim de yerine mi getirsinKim, kiminle hangi kirli ittifakı yapmış, yakında çıkacak ortaya. Kafaları kuma gömmekle değişmiyor gerçekler. Kemal bir gün terör yandaşları ile değil de, milliyetçiler ile ittifak yapması gerektiğini öğrenecek ama çok geç olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 82204Ekli dosyayı görüntüle 82205Ekli dosyayı görüntüle 82206
Özdağ'ın önceki dönem açıklamaları da Kürt seçmene yönelik değildi ve orta yolu bulacaklarını tahmin ediyorum.