2. tur seçimlerinde Zafer Partisi Kılıçdaroğlu'na destek verme kararı aldı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Tüm seçmenlere çağrım şudur; eğer Türkiye'nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, 'göçmenistan' olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığında endişelenmek istemiyorsanız seçimde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin."

— Prof. Dr. Ümit Özdağ | Zafer Partisi GB
Bunu diyen mi bu mesajı atmış ? hep yazarım Twitter da burdan da yazayım Özdağ'a İçmeyin la bu kadar sabah ne dediğinizi hatırlamaya çalışıyorsunuz. Skjdjsjsjdznhfjd

İba duruşumun olmadığını iddia edebilirsin ama büyük bir karakterimin olduğunu fark etmişsindir.

Yanlışa düşünce, sapma içerisinde olunca dönüp kendimi eleştirebiliyorum, özeleştiri verebiliyorum.

Sabit fikirli bir follower olsaydım daha mı iyiydi?

Swing dansında bile leader olduk biz.
Takılıyorum saygı duyuyorum birliğimiz daim olsun herkesin kararına saygım var

Kim, kiminle hangi kirli ittifakı yapmış, yakında çıkacak ortaya. Kafaları kuma gömmekle değişmiyor gerçekler. Kemal bir gün terör yandaşları ile değil de, milliyetçiler ile ittifak yapması gerektiğini öğrenecek ama çok geç olacak.

IMG_2645.jpegIMG_2646.jpegIMG_2647.jpeg

Dün sabah da ifade ettiğim üzere Özdağ'ın açıklamaları doğrudan Kürt seçmeni hedef almıyordu hatta ittifak ve CHP için çok daha sert açıklamaları vardı ancak sonuç olarak buradaki durum artık çok farklı ve ülkenin geleceği adına herkes kenetlenmek durumunda kaldı.

İttifakta yer alanları seven de var sevmeyen de ancak tüm bu sorunların hiçbir önemi bulunmuyor. Erkan Baş'ın da ifade ettiği gibi; kimi sevdiğimizi bir tarafa bırakıp ülke menfaatileri için yan yana gelelim.

Hedefte öncelikle sistem değişikliği ve ekonomik sorunların aşılması var. Bu aşamada kişisel ideolojiler, geçmiş hesaplar bir anlam ifade etmez.

Özdağ'ın önceki dönem açıklamaları da Kürt seçmene yönelik değildi ve orta yolu bulacaklarını tahmin ediyorum.

muharrm bey
ne haliniz varsa görün demiş sanırım

CHP faşist ve ırkçı bir parti diyorum da inanmıyorsunuz.

millet bunu yemez gidin önce halkin ne istedigini anlayin

sanki türkiyenin tek derdi suriyeli siginmacilar
neymis efendim 13milyon gelecekmis yahu zaten süriyenin nufusu 20milyon felan
4milyona yakini türkiyede 1milyon felanda avrupada 13milyon daha gelse suriyede kimse kalmaz
kilicdaroglu gitsin esadla cay kahve icsin nasil olsa suriyeliler disarda esad yalniz kaldi
kemal gibi kandiracagi birini bekliyor

Esad suriyelilerini geri istiyormuş:emoji_relaxed:

mert bir sus. sen görmüyorsun sokakta it kopuk tayfasını.

@Plesk
ben görmüyor deyilim
biliyorum hertarafin suriyeliler oldugunu
cogunun halve harektlerininde düzgün olmadiginida biliyorum
ama politika yanlis ve yalan
dünyada hicbir ülke 4milyon mülteciyi kisa sürede geri gönderemez bu insanlik drami olur
hadi yarin hepsini gönderdin o insanlar orda ne yapacak ölürler hastanirlar yiyip icemezler gecinemezler evleride yok
haa diyeceksinki banane nehalleri varsa görsün
bu bizim türklügümüze insanligimiza dinimize kemalizime yakisirmi

yavas yavas gönderilmeli suriyede onlara yasam alani kurulunca dönmeliler

arti tarihi ne cabuk unuttunuz bizlerin atalarini savas döneminde onlar beslemedilermi

bak bak türklük ve kemalizmi de sıkıştırıyor araya. çok uyanıksın @Mrt sen. bayramda nasıl gidiyorlarsa o şekilde gidecekler. gerisi beni ilgilendirmiyor.

bak aynen iste bütün pureplem burda zaten
beni ilgilendirmez diyorsun
bunu duygu sömürüsü olarak demiyorum biz türklere yakismaz
biz türkler dünyadaki müslümanligin insanligin adaletin korumacisiyiz
bir dönem zor zaman gecirip bazi seylerden geride kaldik diye zalimlerin yaninda yer alamayizki

sadece sabir gerekiyor zaten 5sene sonra hersey dümdüz düzelecek
orta doguda miyammarda filistinde yemende afganistanda cindeki türklere yapilan zulum ve buna benzer zulum gören yerleri rahata kavusturacak türkün gücü

sanane banane gibi seylerle olmuyor dünyadaki insanlarin rahatligi

Geri