-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Verilmiş, bu sistem ne kadar yanlış bizlere gösteriyor. Parlementer sisteme derhal geçilmeli.Ümit Özdağ'a iç işleri bakanlığı sözü verildi mi verilmedi mi? Acilen açıklanması lazım muhalefet kanadından.
Sandığa gidip gitmeyeceğim konusunda belirleyici olacak bu husus.
Ümit Özdağ: “Suriyelileri ben, İçişleri Bakanı olarak yollayacağım.”Ümit Özdağ'a iç işleri bakanlığı sözü verildi mi verilmedi mi? Acilen açıklanması lazım muhalefet kanadından.
Biraz açar mısın merak ediyorum yorumlarını?Ümit Özdağ'a iç işleri bakanlığı sözü verildi mi verilmedi mi? Acilen açıklanması lazım muhalefet kanadından.
Hocam, yolda yürüyen gençler YSP li diye. "Aa siz hiç teröriste benzemiyorsunuz." diyen bir iç işleri bakanı istiyor olsaydım, Soylu ile devam derdim.Verilmiş, bu sistem ne kadar yanlış bizlere gösteriyor. Parlementer sisteme derhal geçilmeli.
Benim derdim şu an bakanlık falan değil, ülkenin ölüm kalım meselesi.
İçişleri bakanlığı sözü vermiş, ama ilk turda gördü HDP nin seçim kazandırmadigini çok mühim değil oyları zatenHocam, yolda yürüyen gençler YSP li diye. "Aa siz hiç teröriste benzemiyorsunuz." diyen bir iç işleri bakanı istiyor olsaydım, Soylu ile devam derdim.
Yahut kendinden olmayan her kitleye saldıran birinin iç işleri bakanı olmasını kabul etmek mümkün değil. Biz millet ittifakını kalp yapıyor diye sevdik, destekledik kendinden olmayanı kutuplaştıracaklarsa(bu akp li dahi olsa) seçim yapmanın ne anlamı kalacak.
Sığınmacıların geri gönderilmesi ve düzensiz göçün önlenmesi konusunda ben de mütaabıkım fakat bu bu beyefendi tarafından kullanılan ırkçı dili de tasvip etmiyorum.
Müsteşarlıklar, Göç Bakanlığı vs vaatler beni çok etkilemez ama İç İşleri bakanlığı vaadi verilmişse bir çok seçmen bilhassa güneydoğuda sandığa gitmeyecektir.
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamalılar.
@yoSun açtım biraz daha akşama daha detaylıca yazarım.
Ben burada defalarca yazdım, ülke öyle bir duruma getirildiki şu an aday ve lider seçme tartışma lüksümüz kalmadı ve ben tüm siyasi farklılığımızı bu sistemi değiştirmek adına erteliyorum. Normal şartlarda çok farklı fikir beyan ederdim.Hocam, yolda yürüyen gençler YSP li diye. "Aa siz hiç teröriste benzemiyorsunuz." diyen bir iç işleri bakanı istiyor olsaydım, Soylu ile devam derdim.
Sığınmacıların geri gönderilmesi ve düzensiz göçün önlenmesi konusunda ben de mütaabıkım fakat bu bu beyefendi tarafından kullanılan ırkçı dili de tasvip etmiyorum.
Müsteşarlıklar, Göç Bakanlığı vs vaatler beni çok etkilemez ama İç İşleri bakanlığı vaadi verilmişse bir çok seçmen bilhassa güneydoğuda sandığa gitmeyecektir.
şöyle bir tiviti var serhat. ne düşünüyorsun?Hocam, yolda yürüyen gençler YSP li diye. "Aa siz hiç teröriste benzemiyorsunuz." diyen bir iç işleri bakanı istiyor olsaydım, Soylu ile devam derdim.
Yahut kendinden olmayan her kitleye saldıran birinin iç işleri bakanı olmasını kabul etmek mümkün değil. Biz millet ittifakını kalp yapıyor diye sevdik, destekledik kendinden olmayanı kutuplaştıracaklarsa(bu akp li dahi olsa) seçim yapmanın ne anlamı kalacak.
@yoSun açtım biraz daha akşama daha detaylıca yazarım.
Protokolde yazmıyor.Ümit Özdağ'a iç işleri bakanlığı sözü verildi mi verilmedi mi? Acilen açıklanması lazım muhalefet kanadından.
akp'lisin yani.Ümit Özdağ'a iç işleri bakanlığı sözü verildi mi verilmedi mi? Acilen açıklanması lazım muhalefet kanadından.