2. tur seçimlerinde Zafer Partisi Kılıçdaroğlu'na destek verme kararı aldı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Tüm seçmenlere çağrım şudur; eğer Türkiye'nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, 'göçmenistan' olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığında endişelenmek istemiyorsanız seçimde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verin."

— Prof. Dr. Ümit Özdağ | Zafer Partisi GB

Dedim geçen bizim arkadaşa sinan oğan bi tarafa ümit özdağ bi tarafa geçer herkes işine menfaatine bakar ülkeyi düşünen kim . Hepsi için geçerli :)

Ümit Özdağ'a iç işleri bakanlığı sözü verildi mi verilmedi mi? Acilen açıklanması lazım muhalefet kanadından.

Sandığa gidip gitmeyeceğim konusunda belirleyici olacak bu husus.

Ülkesini seven, çocuklarının geleceğini düşünen, adalet isteyen,....... oyunu doğru kullanmalı ve kesinlikle sandığa gitmeli. Oyunu yanlış aday yönünde tercih eden, sandığa gitmeyen ileride ağlarsa, şikayet ederse, yardım isterse,..... onlar benim nezdimde her türlü aşağılanmayı hak ediyorlar.

Ümit Özdağ'a iç işleri bakanlığı sözü verildi mi verilmedi mi? Acilen açıklanması lazım muhalefet kanadından.

Verilmiş, bu sistem ne kadar yanlış bizlere gösteriyor. Parlementer sisteme derhal geçilmeli.
Benim derdim şu an bakanlık falan değil, ülkenin ölüm kalım meselesi.

Zafer Partisi şimdi dağılmış mı oldu?

Ümit Özdağ: “Suriyelileri ben, İçişleri Bakanı olarak yollayacağım.”

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilirse, Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı’nı Süleyman Soylu'dan devir teslim töreniyle alacak.

Biraz açar mısın merak ediyorum yorumlarını?

Verilmiş, bu sistem ne kadar yanlış bizlere gösteriyor. Parlementer sisteme derhal geçilmeli.
Benim derdim şu an bakanlık falan değil, ülkenin ölüm kalım meselesi.
Hocam, yolda yürüyen gençler YSP li diye. "Aa siz hiç teröriste benzemiyorsunuz." diyen bir iç işleri bakanı istiyor olsaydım, Soylu ile devam derdim.

Yahut kendinden olmayan her kitleye saldıran birinin iç işleri bakanı olmasını kabul etmek mümkün değil. Biz millet ittifakını kalp yapıyor diye sevdik, destekledik kendinden olmayanı kutuplaştıracaklarsa(bu akp li dahi olsa) seçim yapmanın ne anlamı kalacak.

Sığınmacıların geri gönderilmesi ve düzensiz göçün önlenmesi konusunda ben de mütaabıkım fakat bu bu beyefendi tarafından kullanılan ırkçı dili de tasvip etmiyorum.

Müsteşarlıklar, Göç Bakanlığı vs vaatler beni çok etkilemez ama İç İşleri bakanlığı vaadi verilmişse bir çok seçmen bilhassa güneydoğuda sandığa gitmeyecektir.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamalılar.

@yoSun açtım biraz daha akşama daha detaylıca yazarım.

Hocam, yolda yürüyen gençler YSP li diye. "Aa siz hiç teröriste benzemiyorsunuz." diyen bir iç işleri bakanı istiyor olsaydım, Soylu ile devam derdim.

Yahut kendinden olmayan her kitleye saldıran birinin iç işleri bakanı olmasını kabul etmek mümkün değil. Biz millet ittifakını kalp yapıyor diye sevdik, destekledik kendinden olmayanı kutuplaştıracaklarsa(bu akp li dahi olsa) seçim yapmanın ne anlamı kalacak.

Sığınmacıların geri gönderilmesi ve düzensiz göçün önlenmesi konusunda ben de mütaabıkım fakat bu bu beyefendi tarafından kullanılan ırkçı dili de tasvip etmiyorum.

Müsteşarlıklar, Göç Bakanlığı vs vaatler beni çok etkilemez ama İç İşleri bakanlığı vaadi verilmişse bir çok seçmen bilhassa güneydoğuda sandığa gitmeyecektir.

İçişleri bakanlığı sözü vermiş, ama ilk turda gördü HDP nin seçim kazandırmadigini çok mühim değil oyları zaten

Ben burada defalarca yazdım, ülke öyle bir duruma getirildiki şu an aday ve lider seçme tartışma lüksümüz kalmadı ve ben tüm siyasi farklılığımızı bu sistemi değiştirmek adına erteliyorum. Normal şartlarda çok farklı fikir beyan ederdim.
Bugün o gün değil, gün bu rejimden kurtulma günü, her ne pahasına olursa olsun birleşme günü,.......
Belki yanılıyorum ama başka bir yol göremiyorum.

şöyle bir tiviti var serhat. ne düşünüyorsun?

Kemal siyasi dâhi kafası fena çalışıyor

Ümit Özdağ'ın içişleri bakanı olup olmayacağı ve yine kayyum hususunun aydınlatılması gerek. Aksi halde kürt seçmenden boykot kararı gelecektir.

Yahu adam seçim çadırında adam görmeyince dağa çıktılar herhalde diyor kurt seçmen saf değil

Geri