2 katlı evi 2 kişiye nasıl bölersiniz?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
eğer görselde ki gibi ikiz villa yaparsa her iki kişinin de alt ve üst katta kullanımı olur. en uygun model bu madem para ve arsa var neden illa köylü düzeni ev yapma girişimindeler ki : ss

edit : müteahhit lazımsa beni eklesinler

Ekli dosyayı görüntüle 26874
cok mantikli ama dikey oldugu icin kullanim acisindan zor olmaz mi?
birde devlet arsaya gore metrekare siniri koydugu icin bu dizaynda metrekare artar ise sorun olabilir.

söylerim :)

cok mantikli ama dikey oldugu icin kullanim acisindan zor olmaz mi?
birde devlet arsaya gore metrekare siniri koydugu icin bu dizaynda metrekare artar ise sorun olabilir.

söylerim :)
mimarlık ofisine gidip, ada pafta ile ilçenin imar durumuna göre bi taslak çizdirsinler. genellikle bu çizimler ücretsiz olur.
mimardan özel imar ile ilgili tüyo isteyebilirler, belediyeden kanal soruşturabilirler.
eğer anlaşırsak da özel rüşvet ağımı b i yoklarım : dd

little little into the middle

öğk butonu şart.

Bize ögk dedi.

kümeleşmeye karşıyız.

Kendine ögk demis.

Gayet basit ya parasını verirsin diğerini diskalifiye edersin ya da paranı alır çeker gidersin

Demek ki insanı şartlar altında yaşam imkanı yok Böyle olması gerekiyor Yoksa bir insanın başka bir insanla komşu olması zor olmasa gerek

İkiz villanın ne demek olduğunu üşenmeden, sıkılmadan anlatmaya calismani takdirle izledim @Sux ama adam köylü olduğu için anlamadı "dikey sorun olmaz mı" diyor :D

Şu ikiz villaları hiç sevmiyorum
Ayrı yapın kardeşim gt gt olmasın hehe

İkiz villanın ne demek olduğunu üşenmeden, sıkılmadan anlatmaya calismani takdirle izledim @Sux ama adam köylü olduğu için anlamadı "dikey sorun olmaz mı" diyor :D
ikiz villalarda içeriden merdiven payi vs olacagi ve iki katli ama metrekare olarak dusuk iki kat olacagi icin bazi odalarin kucuk kalma ihtimaline karsilik soyledim. terbiyesizlik yapmayin ya baydınız.

• Üzgün
Tepkiler: Sux
Geri