2,5 saatlik kazancımla neler aldım!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Berlin'de dondurulmuş Tavuk kaç Avro? 60 çok değil mi?
İsmail tazesi o kadar değil doneurulmuşu nasıl 60€ olsun? Yav ne bu trollük böyle İsmail. Basit hatalar yapıyorsun, sana yakışmıyor görevini iyi yap. Ufak bir araştırma ile söylediklerinin saçmalığını görürsün.

İsmail tazesi o kadar değil doneurulmuşu nasıl 60€ olsun? Yav ne bu trollük böyle İsmail. Basit hatalar yapıyorsun, sana yakışmıyor görevini iyi yap. Ufak bir araştırma ile söylediklerinin saçmalığını görürsün.
60 Avro yazan Yabani. Konuyu baştan oku.

TL ye çevirme gurban olduğum ;d
Video'yu kendin izlediysen NET 3000 Frank kazanılıyormuş. Bundan 2000 Frank Ev kirası düş, geriye 1000 Frank kalıyor. O parayla da İsviçre'de ne kadar rahat yaşarsın? orasını İsviçre'de yaşayan birine sor.

Entrecottan sonra bu konuyu ciddiye alamam , üzgünüm

1719246166710.png

2023 senesinin sonu itibariyle ülkemin asgari ücret alanlarının oranı %50'ydi... şu zamana %60 ve üzeri olmuştur... saatlik ücretten hesaplamaya gidersek yukarıdaki arkadaşı alırız.

Video'yu kendin izlediysen NET 3000 Frank kazanılıyormuş. Bundan 2000 Frank Ev kirası düş, geriye 1000 Frank kalıyor. O parayla da İsviçre'de ne kadar rahat yaşarsın? orasını İsviçre'de yaşayan birine sor.
Madem öyle neden çoğunda para bol? Yemeden, içmeden, çadırda mı yaşıyorlar sence?

Kıt kanaat mi geçiniyorlar yani ? ;d
Tabiiki öyle diyor, boșuna mı ismail bize aç ve sefilsiniz diyor. İsmail haklı yani. Herkes geri dönecekte șartlar elvermiyor abisi.

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
İSO ek iş yapmadan 4300 alıyorum ek işle 8 bine yakın kiram elektrik dışında 1038 frank ödüyorum 3 ayda bir elektrik 100 frank.fukara geldin gariban gidiyorsun isko

Geri