Kim
Gümüş Üye
Burda ben 300 lira veriyorum tavuğa ;dBerlin'de dondurulmuş Tavuk kaç Avro? 60 çok değil mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burda ben 300 lira veriyorum tavuğa ;dBerlin'de dondurulmuş Tavuk kaç Avro? 60 çok değil mi?
İsmail tazesi o kadar değil doneurulmuşu nasıl 60€ olsun? Yav ne bu trollük böyle İsmail. Basit hatalar yapıyorsun, sana yakışmıyor görevini iyi yap. Ufak bir araştırma ile söylediklerinin saçmalığını görürsün.Berlin'de dondurulmuş Tavuk kaç Avro? 60 çok değil mi?
60 Avro yazan Yabani. Konuyu baştan oku.İsmail tazesi o kadar değil doneurulmuşu nasıl 60€ olsun? Yav ne bu trollük böyle İsmail. Basit hatalar yapıyorsun, sana yakışmıyor görevini iyi yap. Ufak bir araştırma ile söylediklerinin saçmalığını görürsün.
Sadece tavuğun fiyatı mı o ;d60 Avro yazan Yabani. Konuyu baştan oku.
Ben öyle anladım.Sadece tavuğun fiyatı mı o ;d
Hacı abi o aldıklarının tümü 60 Euro ;dBen öyle anladım.
Şimdi bir de İsviçre'deki Tavuk fiyatlarını araştıralım. Sonra Almanya'dakiler ile kıyazlarız.
Ben öyle anladım.
Şimdi bir de İsviçre'deki Tavuk fiyatlarını araştıralım. Sonra Almanya'dakiler ile kıyazlarız.
TL ye çevirme gurban olduğum ;dOrtalaması 20 Avro gibi. (600 TL eder)
Video'yu kendin izlediysen NET 3000 Frank kazanılıyormuş. Bundan 2000 Frank Ev kirası düş, geriye 1000 Frank kalıyor. O parayla da İsviçre'de ne kadar rahat yaşarsın? orasını İsviçre'de yaşayan birine sor.TL ye çevirme gurban olduğum ;d
Kıt kanaat mi geçiniyorlar yani ? ;dVideo'yu kendin izlediysen NET 3000 Frank kazanılıyormuş. Bundan 2000 Frank Ev kirası düş, geriye 1000 Frank kalıyor. O parayla da İsviçre'de ne kadar rahat yaşarsın? orasını İsviçre'de yaşayan birine sor.
Sen iyi oku canım benim, Yabani Entrecottan bahsediyor fiyat derken60 Avro yazan Yabani. Konuyu baştan oku.
Fleisch et, Fisch balık oluyor canım. Tabii baktım her türlü et var listede.Et fiyatlarını buldum ama, hangisi ne oluyor, onu anlayamadım. @melnur bu işi çözer.
Fleisch und Fisch
Madem öyle neden çoğunda para bol? Yemeden, içmeden, çadırda mı yaşıyorlar sence?Video'yu kendin izlediysen NET 3000 Frank kazanılıyormuş. Bundan 2000 Frank Ev kirası düş, geriye 1000 Frank kalıyor. O parayla da İsviçre'de ne kadar rahat yaşarsın? orasını İsviçre'de yaşayan birine sor.
Tabiiki öyle diyor, boșuna mı ismail bize aç ve sefilsiniz diyor. İsmail haklı yani. Herkes geri dönecekte șartlar elvermiyor abisi.Kıt kanaat mi geçiniyorlar yani ? ;d
İSO ek iş yapmadan 4300 alıyorum ek işle 8 bine yakın kiram elektrik dışında 1038 frank ödüyorum 3 ayda bir elektrik 100 frank.fukara geldin gariban gidiyorsun iskoVideo'yu kendin izlediysen NET 3000 Frank kazanılıyormuş. Bundan 2000 Frank Ev kirası düş, geriye 1000 Frank kalıyor. O parayla da İsviçre'de ne kadar rahat yaşarsın? orasını İsviçre'de yaşayan birine sor.
Mahalle yanmıyor ismailin ateşi çok dinmiyor bi türlü