hayvanadam
Üye
ben her konudan cevabımı alırım da, sen benim cevabımdan bir şey alamamışsın ki gelmiş "benimki bilimsel, seninki köy işi" iddianı tekrarlıyorsun. ben de biliyorum gogıla girip tez sitelerinden zararsız bulmayı veya paylaştığım makalenin içeriğini kesmeden komple yayınlamayı. ancak tekrar ediyorum ki gereksiz buluyorum. hoş gerçi sen yine bu mesajı da bir önceki gibi yok sayıp, kendi algına uygun şekilde hareket ederek aynı tarz mesajları bir bir ardı sıra sıralayacaksın. bir mesaj aldım evet, o da yarıştıracak bir şeyimizin olmadığı.
işte bu noktada işi kişiselleştirerek, konudan sapmış bulunuyor olman bu konu hakkındaki düşüncelerinin tükendiği anlamına geliyor gözümde; nitekim henüz ikinci yorumunda bir benzetme ile amacın anlaşılıyordu.
aslında uyarmıştım. yine de konun önüne geçecek, alakasız yorumlar yaparak köşeye sıkıştığın hissini uyandırıyor olmana şaşmıyorum.
tüm kaynakçaların kullanılması serbest diye biliyordum, google kullanılmayacak denseydi, bir kitapçı olarak eminim bununla ilgili bir çok kaynağa ulaşabilirdim.
yazılarımın tamamını okuduysan-az önce senin mesajına kadar-tek bir link tek bir istatistiki bilgi vermedim; senin mesajından altınladığım mesajımda "madem bende paylaşayım" kelime öbeği, senin paylaşımın kadar doğal olduğunu anlatmak içindi. görüyorum ki anlatamamış.
konu ile ilgili paylaşacağın bişeyler varsa buyur paylaş devam edelim yoksa ve çekilmek istersen de saygı ile karşılarım.