18 Eylül Saat 12:00

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yönetici arkadaşların dikkatine, savaş taktiğimiz bellidir.
Bu arkadaşları katman katman eleyeceğiz.
İlk katman Murat katmanı. Murat'ın profil fotoğrafını büyükçe bastırıp forumun girişine koyacağız. Bir çoğu orda mermisini harcayıp dururken geri kalanı bunun tuzak olduğunu anlayıp devam edecek.
İlerlerken üstlerine gelen romantik şiir kitaplarından ve postlarından sonra bir kaçı anında kalp krizi geçirmek suretiyle elenecek.
Bir ilerdeki katman ise Coolumsu katmanı. Onlara bu forumdaki enleri sıralatmak için orda bekleyecek! Gecenin kahraman katmanı burası. Artık yorgun düşen darbeci feşistler Coolumsu'ya bunları söylerken muhtemelen uyuyakalacak, büyük ihtimalle geriye kalan bütün kadınlar orda elenecek.

Bu katmandan sonra kalanları zaten indirmesi basit. 2-3 kişi falan kalırlar diye düşünüyorum. Onları da banlarız.

Ay Allah'ım çok içtim 1 100lüğü bitirmek zorunda değilim ki...

Off...

Lan devrimine sokim.

Size benden gelsin...

https://youtu.be/s_vJpeEoHVg

c62a0f82215568220b3b629aadf2be8f.gif

esekherif ve Ocean yan taraftan bu arkadaşların üzerine şiir kitapları atacak. Romantik şiirler. Zaten bir çoğu orda elenir.

bu şiiri esekherif beyefendiye yazmıştım tabi o zamanlar hem londra anadolu üniversitesine gidiyorum, hem de akşamları da okul çıkışında ankara'da bat pazarında işportacılık yapıyorum ikinci el şiir kitapları satıyorum , bu beyefendi geldi ben kitap satın almak istemiyorum bana şiir yazmanı istiyorum dedi ka para dedi. dedim benim şiirlerimi parayla satın alamazsanız beyefendi ! işte o naif satırlar.

[argo]ellerin çok güzel,vermek istiyorum eline
ellerimi...

ağzın çok güzel, almanı istiyorum ağzına
sevgi sözcükleri...

göğsün yumuşacık, avuçlamak istiyorum sıkıca
içindeki o masum kalbi...[/argo]

Geri