18 Eylül Saat 12:00

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Lena en sevimli panda sen olacaksın. Bambuların en yeşiliyle besleyeceğiz seni. Dilediğin topikte yuvarlanabileceksin

Aramızda Hiç Düşünce gibi hayinler var. Hemen karşıya geçip onlarla yoldaş olmuş. Biz bunları bitireceğiz olm bunlar kim ki ya, yazık...

52bafcb51beb79a4591ad230a97f22cc.gif

Hatem bey ben ne olcaö peküü merakla bekliyorum

kızlar o saatte
güzel bir manzara eşliğinde
yemek yiyor olacağım

Püüüü,Saydıracak forum da bulamayacaksınız , allah cezanızı vermesin bi akıllı olun .
Üye , üye dolaşıyorsunuz ortalıkta , ban üstüne ban yiyorsunuz ,kafa tutuyorsunuz bir de .
Neyse gece gelir sayarım ben çizikleri .
Selametle :P

O zaman ben bi espri yapacaktim yapmayim geceden banlamasinlar yarin banlanayim. ok. grşrz.

tarafsızlığımızı göstermek için bir forumsaldan bir ircden asacağız.

Bütün yönetici arkadaşların dikkatine! Herkes sakin olsun, bütün yöneticilere bir helikopter ve 2-3 tane de kategori moderatörü koruma verilecektir. Sistem yarın saat 11:00 gibi kendisini tamamen formatlayacak ve veriler yedeklenecektir. Helikopterlerle yurtdışına kaçıp bu enayilerin verilerini satıp paralarıyla ömür boyu yaşarız. Helikopter yerini videoyla belirttim ama bu arkadaşlar anlamasın diye karanlıkta çektik. Size verdiğimiz özel renklerle bu videoyu aydınlatıp kendinize özel yeri bulun. (Ayrıca X'in eniştesine haber verdim eğer olurda başaramazsak bi planımız var..)

tenor.gif

Bu gece 00:00 sularında climax efendi konu ile ilgili feedbacklarini tarafıma iletecek. Sıkıyönetim listesi başkumandanı sayın climax diyeceksiniz.

Geri