17 Yaşınızdaki Halinize Vereceğiniz Öğütler?

Konu sahibi son olarak 3837 gün önce görüldü
kimseye yıkılışını izleyecek kadar güvenme !!

biz 17 yaşımızda da dertliydik.

sen tasasız ol. o yaşların mutluluğunu yaşa.

Kendinden daha fazla kimseyi dusunme ki bunu hala yapiyorsun.

Evet 17 yaşım sana birkaç bişey deme fırsatım bu konu altında olacakmış demekki. Olsun.
Öncelikle hiç bişey için üzülme daha yeni hastaneden çıktın.Artık biliyorsunki hiç bişeye üzülmemen lazım, stresten ve sigaradan uzak dur. Şimdi tınlamıyorsun ama 3sene sonra daha çok üzüleceğin birçok şey gelecek başına. 20 yasına geldiğinde ise 2sene boyunca zor zamnlar geçireceksin. Hem çok güzel hemde hayatının en berbat yılları olacak. Bu yüzden güçlü olmak zorundasın. Bunlardan 1sene sonra ise aklın başına gelecek ve suanki ben olacaksın.
Bazı şeyleri sana anlatıyorum ama çoktan bu yaşa geldin.
Yinede keske bazı şeyleri erken görebilseydin diyorum. En önemlisi hazır hastaneden yeni çıktın hastalığına bir daha yakalanma diye bırak şu sıgarayı. Neyse cefasını çekeceksin 2 3 sene sonra nasılsa akıllı ol dicemde... Neyse olan oldu.

Bnmki mektup gibi oldu sanırım kendime bile ögüt veremıyorum.

ekşide gördüm açacaktım konuyu ki çoktan parsellenmiş :T:

17 yaşımdayken de biraz daha param olsaymış, yaşadıklarımızı arkadaşlara anlattığımda sürekli sallama lan derlerdi kesin

Bu yaşının tadını çıkar, giden zamanın çaresi yok.

Bu günden selam olsun 17ime
En güzel sivilcelenme ve yakınlarımın söylediği üzre inekleme dönemi İlk kez tatilsiz geçen yıl Bu günümün başlangıcı...

Ertelememeyi ogren ve vazgecmemeyide, yok saymamayida
Basina gelen her seyi olmasi gerektigi gibi yasamana izin ver

Salak olma.
17 yaşında deli gibi aşık olduğun adamla evlenmeyeceksin tabiki, kendine gel.

Yüreğinin götürdüğü yere git diye bir kitap vardı hay onu okumaz olaydım .
Ne geldiyse başıma ondan sonra geldi :D:D

Dj Ateş dinleme

Geri