17 Yaşınızdaki Halinize Vereceğiniz Öğütler?

Konu sahibi son olarak 3837 gün önce görüldü
17 yaş bana çok uzak bir yaş değil. Henüz pişmanlık duyacağım büyük bir hata yapmadım. Umarım da yapmam. O yüzden 17 yaşındaki ben;

-Daha çok kitap oku. Kendini geliştirmek için bir şeyler yap azıcık. Boş boş dolanıp durma.
-Aşık oluyorsun hemen vazgeç, seneye üniversite sınavı var pişman olacaksın.
-Kalbin için doktora git. Kötü bir şey çıkmıyor ama kafandaki soru işaretlerinden erkenden kurtulmuş olursun.
-O kıza takılma, fakir ayaklarına yatıp kendini acındırıp senden aldığı paraları sigaraya, sevgilisine falan yatırıyor.
-Keman çalmayı öğren artık. Sonradan vakit bulamayacaksın.
-Kimseye güvenme.

Hiçbir öğüt vermezdim,yaptığım her hata şuanda olduğum ve bulunduğum her ortamda saygı gördüğüm o adama çevirdi beni.

Arkhe Pitho

Bir sebebi yok arkadaşlar. 18 yazsam "neden 18?" diyecektiniz :)
Ergenlik döneminde bir yaş olduğu için yapılan hatalar fazla oluyor diye bu yaşı seçtim. Bir de lise dönemi oluyor. O yüzden sanırım.

Arkhe Pitho

Bir sebebi yok arkadaşlar. 18 yazsam "neden 18?" diyecektiniz :)
Ergenlik döneminde bir yaş olduğu için yapılan hatalar fazla oluyor diye bu yaşı seçtim. Bir de lise dönemi oluyor. O yüzden sanırım.

Şimdi kaç yaşındasın maça kızı ?
Ben 30 U bitirdim de belki bana yakınsındır diye düşünmüştüm ama şimdi 17 diyince , yanılmışım gibi geldi.
Neden 17 sorumun Gereği buydu

ben 19 yaşındaki halimi çok sevmiştim :melek:

Pitho
Aslında size mesaj atarak söyleyecektim yaşımı ama forum kuralları gereği özel mesaj atamıyorum henüz. :)

Biraz konu dışına çıkmış olduk ama sordunuz madem söyleyeyim; 19 yaşındayım ben.

Yaptiklarinin iki katini yap, belki 23 unde daha akilli uslu bi kiz olursun ;p

Ne kadar güzel bir konu olmuş,teşekkürler Maça Kızı.
-Daha çok çalış,kazanabileceğin daha güzel bölümler var.
-En sağlam arkadaşını buldun,şanslısın.
-Annenle babana karşı çıkma,onlar sadece senin iyiliğini istiyor.
-Kardeşinle iyi geçin,en sevdiği sensin.
-6 sene sonra başına çok kötü bir şey gelecek,o yüzden,olabildiğince güç ve sabır biriktir.

Sabaha karşı eve dönme yazık yahu anneme derdim :)

Annem ben eve girmeden uyumazdı.

1-2 yıla okulu bırak, işine gücüne bak, daha çok aşık ol, daha çok seviş, daha çok gez, daha çok vefalı ol, ailenin daha çok gönlünü yap. Hayatınla ilgili kararlar alırken en yakınların da dahil daha az etkilen, daha fazla hata yap, daha fazla bat, daha çok çık

Daha 17sin ne işin var ünide biraz daha büyü derdim :p

Ne nane yiyeceksen ye. Ananı dinlemedin beni mi dinleyeceksin anasını satayım.
Zaten keşkelerin ve pişmanlığın yemeklere attığın fazla çimdik tuzdan öteye geçemedi.

O ilk sigarayı asla içmee..

Geri