17 yaşındaki yeğenine tecavüz eden Osman Çur, tahliye edildiği cezaevi önünde davul zurna ile karşılandı!

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aslında adamı vurmak için çok uygun bir durum yaratılış. Davul sesine karışır gider. Ama aile boktan bir aileymiş.

Bugün yine çok bilgilendiriciyim. Kaynak haber siteleri..
Bilirkişi raporu yok ama avukatının tutuklama talebini okudum. Bilirkişi raporunda yastık ve çarşafta bulunan meni sanığa ait çıkmış. Yine peçete üzerinde bulunan kan mağdurun dna profili ile uygun olarak tespit edilmiş.
Yine ucim avukatının açıklamasına göre tahliye sebebi şöyle; "Bütün deliller dosyada sabit. Mahkeme delillerin toplanmış olması, delillerin karartılma riskinin olmaması ve sanığın kaçma tehlikesi bulunmaması sebebiyle tahliye kararı verdi.''

@juju sen bize biraz bilgi verir misin, eğer senin açından problem olmazsa. belki daha yakından biliyorsundur

-derken aynı anda cevap gelmiş-

edit: bunları ben de okumuştum

Bugün yine çok bilgilendiriciyim. Kaynak haber siteleri..
Bilirkişi raporu yok ama avukatının tutuklama talebini okudum. Bilirkişi raporunda yastık ve çarşafta bulunan meni sanığa ait çıkmış. Yine peçete üzerinde bulunan kan mağdurun dna profili ile uygun olarak tespit edilmiş.
Yine ucim avukatının açıklamasına göre tahliye sebebi şöyle; "Bütün deliller dosyada sabit. Mahkeme delillerin toplanmış olması, delillerin karartılma riskinin olmaması ve sanığın kaçma tehlikesi bulunmaması sebebiyle tahliye kararı verdi.''

Tutuksuz yargılanmasındaki mantığı anlamadım hala.
Kaçma tehlikesi yok, başkasına zarar verme tehlikesinin olmadığına nasıl karar verdiler

@juju sen bize biraz bilgi verir misin, eğer senin açından problem olmazsa. belki daha yakından biliyorsundur

Laricim aslında bizde tutuklama kararı bir ceza olarak nitelendirildiğinden böyle kafa karışıklıkları oluşabiliyor. Tutuklama kararı bir koruma tedbiri. Yargılama süresince sağlıklı bir şekilde süreci devam ettirmek. Tutuklama kararı dediğimiz şey için iki şart var. Bunlardan ilki kuvvetli suç şüphesi, ikincisi de bir tutuklama nedeni. Tutuklama nedeni dediğimiz şeyler de, sanığın kaçma şüphesinin olması, delilleri karartma şüphesi olması. Bu iki şart gerçekleşmişse tutuklama kararı verilir. Bir de katalog suçlar var ama konuyu derse çevirmeyelim.:) Burada zaten ikisi de var ve tutuklama kararı verilmiş. Tutuklama kararı dediğimiz şey de zaten süresiz bir şey değil. ben önce tutukluluk süresi mi doldu acaba dedim ama 4.5 ay tutuklu kalmış. Zaten avukatın yaptığı açıklamaya göre de tahliye kararının verilme sebebi kaçma şüphesi olmaması ve tüm delillerin toplanması. Tüm deliller toplandığı için artık delilleri karartma şüphesi olmadığından ve kaçma şüphesini de mahkeme görmediğinden tahliye kararı alınmış. tahliye kararı verilmesi de adamın ceza almayacağı anlamına gelmez. Kızın intihara kalkışmış olması ve sosyal medya baskısı ile tekrar tutuklama kararı gelebilir bakarsın.
Bu arada bunlar sadece hukuki bilgiler. Benim görüşümü taşımaz. Bak bak açıklamaya bak sanki dilekçe yazıyorum.

Son düzenleme:
Yorumda biri şey yazmış mardinde tanınan bir ailedenmiş öncesinde bir olayda pompalı tüfekle bacağından vurulmuş kopmuş hala fizik tedavi görüyormuş o yüzden tecavüz edemezmis kimseye.. Aile ile düşmanmış diye kız sevgilisiyle beraber olmuş amcasının üstüne atmış Blah Blah..

Geri