15 Temmuzu Kim Yaptı?

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1212 gün önce görüldü
Bunu da açıklasana, fetöyle kim kol kola yürümüş. Siyasi ayağında kimler var diye, çok cahilim bilmiyorum ben hocam, hocam :D

"yalanları ortaya çıkınca da memnun olmadığı diğer şeyleri söyleyip üzerini örtmeye çalışan başka bir güruh yok :)"

İşte yazdığım gibi :)

Fetulllah bir parti değildi. Şimdi AKP'lilere Şırnak gerekli? Hangi amaçla ve kanun çerçevesinde Fetulllahcıları iktidar ortağı yaptınız, yargıyı, polisi, TSK'ni teslim ettiniz?
Varsa yüreğiniz samimice cevap verirsiniz. Ama zannetmiyorum cevap verebilsinler. Onlar hep başkalarını suçlarlar, asla olan bitenden sorumlu olmazlar,.....

Bir de şu cevaplarla yalanlarını örtmeye çalışmıyor musun daha eğlendirici oluyor :)
"aşağı bak" faciasından sonra bu yalanın seni belli ediyor merak etme :)
Gezi parkı olaylarında camide içki içtiler dediler, Cuma görüntüleri göstericez dediler, kaç cuma geçti?
Kabataş'ta türbanlı bacımızın üzerine işediler, değişik fanteziler yaptı dediler

hepsi yalan çıktı

Hadi ben kırk yılın başı yalan söyledim, bunlar sürekli yalan söyleyip kul hakkı yiyor o ne olacak?

Gezi parkı olaylarında camide içki içtiler dediler, Cuma görüntüleri göstericez dediler, kaç cuma geçti?
Kabataş'ta türbanlı bacımızın üzerine işediler, değişik fanteziler yaptı dediler

hepsi yalan çıktı

Hadi ben kırk yılın başı yalan söyledim, bunlar sürekli yalan söyleyip kul hakkı yiyor o ne olacak?
Hala aynı şeyi yapıyor, kendi yalanı ortaya çıkınca başka mevzuları öne sürüyor :)
Kırk yılın başıymış :) bir gün bir yalan, ertesi gün başka yalan :)

Hala aynı şeyi yapıyor, kendi yalanı ortaya çıkınca başka mevzuları öne sürüyor :)
Kırk yılın başıymış :) bir gün bir yalan, ertesi gün başka yalan :)
Ben bu zamana kadar hiç yalan yanlış bişey paylaşmadım.
Gezi parkını dünde destekliyordum bugünde, asla geri adım atmadım.

15 Temmuz akpnin eseri, akp ninde parmağı var.
buna da yalan diyecek kadar kul hakkı yemezsiniz umarım, gerçi yalan söylememişim açtığım konuda algı yaparak kafa karıştırma. :D

Asıl akp lilerin yüzüne gerçek vurulunca konuyu başka yerlere çekiyor.
Ben sizin kadar çok inançlı olmasamda Kul hakkı yememek, devletine vatanına ihanet etmemeyi, çalıp çırpmamayı, devleti soymamayı biliyorum. Saygılar.

Ben bu zamana kadar hiç yalan yanlış bişey paylaşmadım.
Gezi parkını dünde destekliyordum bugünde, asla geri adım atmadım.

15 Temmuz akpnin eseri, akp ninde parmağı var.
buna da yalan diyecek kadar kul hakkı yemezsiniz umarım, gerçi yalan söylememişim açtığım konuda algı yaparak kafa karıştırma. :D

Asıl akp lilerin yüzüne gerçek vurulunca konuyu başka yerlere çekiyor.
Ben sizin kadar çok inançlı olmasamda Kul hakkı yememek, devletine vatanına ihanet etmemeyi, çalıp çırpmamayı, devleti soymamayı biliyorum. Saygılar.
Hala yalan yanlış paylaşmadım deyip sloganlar atıyor :)
"aşağı bak" mesajlarının da bunun da yalan olduğunu ispata ihtiyaç yok.
Sloganlarını kendine at, önce yalan paylaşım yapmamayı öğren :)

Hala yalan yanlış paylaşmadım deyip sloganlar atıyor :)
"aşağı bak" mesajlarının da bunun da yalan olduğunu ispata ihtiyaç yok.
Sloganlarını kendine at, önce yalan paylaşım yapmamayı öğren :)
Benim attığımda aşağı bak diyor da sen neden 15 Temmuz konusunu değiştiriyon. Bana dediğinin aynısını şuan sen yapıyorsun? İşine mi gelmedi?
Şikayet edersin yalan haber diye, üst düzey yöneticiler ilgilenir.

Benim attığımda aşağı bak diyor da sen neden 15 Temmuz konusunu değiştiriyon. Bana dediğinin aynısını şuan sen yapıyorsun? İşine mi gelmedi?
Senin attığınla benim attığım aynı video zaten bir de anlamamazlığa geliyor :)
Bu konuda da ilgili dakikayı attım yine yalan söylediğin ortaya çıktı :)
Yalan zaten, şikayet etmeden de söylerim istediğimi.

Boşuna uğraşma 15 Temmuz'u konuşmazlar, tüm üst düzey Fetöcüler gene AKP'nin yardımıyla kaçtılar. Meclis araştırma komisyonunu dahi fes ettiler, gerçekler gün ışığına çıkmasın diye her şeyi yaptılar,......
Beni dinle ve boşuna zaman kaybetme.

Boşuna uğraşma 15 Temmuz'u konuşmazlar, tüm üst düzey Fetöcüler gene AKP'nin yardımıyla kaçtılar. Meclis araştırma komisyonunu dahi fes ettiler, gerçekler gün ışığına çıkmasın diye her şeyi yaptılar,......
Beni dinle ve boşuna zaman kaybetme.
Zaten yazıcaktım, konuyu başka yere çekecekti ben de yorulmiyim dedim :)

Öbür tarafta herkes vericek zaten günahlarının yalanlarının hesabını, benim korkum yok :)

Fetöcü oyu lazım oldu tabi.

Geri