15 Temmuzu Kim Yaptı?

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1209 gün önce görüldü
Ya burada kastettiği, fetoye destek veren ülkeler bunu anlamayacak kadar şaşırmışsin

Son düzenleme:
Gerçekten kim yaptı bugün öğrenmeyeceğiz, aynen diğer darbelerde olduğu gibi ileriki dönemlerde gerçek yapanları, yaptıranları öğreneceğiz.
Ben bu işten AKP'nin temiz çıkacağı inancında değilim.

@W’nin ebesi masadaysa olay iyice karmasik, cetrefilli bir hal alacaktir.

• Üzgün
Tepkiler: W
Ya burada kastettiği, fetoye destek veren ülkeler bunu anlamayacak kadar şaşırmışsin
İmali konuşmasına gerek yok. Varsa bir bildiği, varsa elinde bir belge neden söylemiyor kimmiş bunlar, Amerika'mı, Avrupa'mı, Rusya'mı, K. Kore'mi, Mısır'mı,.....?
Ve kimse bunlar onlara karşı da hukuksal ve başka türlü mücadele yapılmalı. Böyle üstü kapalı, ima yaparak insanların kafasını karıştıran bir açıklama bence manidar ve iyi niyetli olamaz. iktidarsınız, tüm güç ve kaynaklar elinizde, neden gereğini yapmayıp dışarıdan birisi gibi varsayım üzerinden bir açıklama yapıyorsun?

Bunlar kadar algıya dayanan, yalanları ortaya çıkınca da memnun olmadığı diğer şeyleri söyleyip üzerini örtmeye çalışan başka bir güruh yok :)

56:16 - "15 Temmuz'u FETÖ yapmadı ne demek ?
+FETÖ mü yaptı sadece diyorum.
-Harici destekçilerini mi söylüyorsunuz ?
+Söyledim canım, 24 saat içerisinde çıkmış, söyledim tabii. Nerede duruyor FETÖ bugün ? Nerede duruyor ?
-Amerika'da.
+Bitti."

Yine bir video kırpma faciasına kurban gitmiş "sorgulayıcı" beyinler :)

Candaş Tolga Işık zaten fetullaha teslim olmuş birisidir.. Saçma program..

Bekleyin ve sabredin. Tüm gerçekler zamanı gelince birileri tarafından açıklanacak aynen geçmiş darbeler de olduğu gibi. 12 Eylül de güya terörü bitirmek için yapılmıştı, oysa yıllar sonra gördük ki askeri darbenin oluşumuna zemin hazırlayan güçler bilerek terörü körüklemişler, insanları birbirine düşürmüşler,..... cunta şefleri gerçekten ülke için çalışmamışlar,.....
O dönemde cuntacıları savunanlar vardı, her b*ku onlar daha iyi biliyordu aynen bugün 15 Temmuz darbe girişimi için söyleyenler gibi.
Kesinlikle gerçekler öğrenildiğinde çoğumuz ah vah diyeceğiz, gene birileri bizi aldattı diyeceğiz,.....

Darbeyi Allah yaptı çünkü onun lütfu aksini düşünen ebu cehile komşu olsun

Bunlar kadar algıya dayanan, yalanları ortaya çıkınca da memnun olmadığı diğer şeyleri söyleyip üzerini örtmeye çalışan başka bir güruh yok :)

56:16 - "15 Temmuz'u FETÖ yapmadı ne demek ?
+FETÖ mü yaptı sadece diyorum.
-Harici destekçilerini mi söylüyorsunuz ?
+Söyledim canım, 24 saat içerisinde çıkmış, söyledim tabii. Nerede duruyor FETÖ bugün ? Nerede duruyor ?
-Amerika'da.
+Bitti."

Yine bir video kırpma faciasına kurban gitmiş "sorgulayıcı" beyinler :)

Bunu da açıklasana, fetöyle kim kol kola yürümüş. Siyasi ayağında kimler var diye, çok cahilim bilmiyorum ben hocam, hocam :D

Geri