14 şubat geyikleri - sevgililer günü geyikleri - sevgililer günü sosyal medya sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hediye,çiçek vs fln boşverin, 14 şubat günü kadınlar öldürülmesin yeter !!

Bana bmv hediye edilse 14 şubat hiçte saçma,anlamsız gelmez .

FENERBAHÇEM BenimBiricik SEVGİLİM (14 Şubat TT'sidir)

Son zamanlarda”şiddetlenerek”artan kadına yönelik şiddetin sokakta,dünyanın dört bir tarafında teşhirine önemle;14 Şubat’ta dans ediyoruz!

Malum 14 subat yaklasti ya, feysbuk chat`te online takilan kizlarin sayisinda belirgin bi artis gozlemliyorum. “Sevdanin son vurusu“.

14 Şubat'ta sakın Bilboard kiralayıp görgüsüzlük etmeyin, nasılsa ayrılacaksınız. Bu abinizi dinleyin, pizzacıya falan gidin.

- AŞKM YARIN 14 ŞUBAT? + EE? - SEVGILILER GUNU .s.s.s + EE? - BI SYLER YAPMIYCAK MIYIZ? + HANI BIZ DIGER SEVGILILER GIBI DEGILDIK - OK.

Dünya kuyumcular ve çiçekçiler günü yaklaşiyor. Hayirli işler :)

14 Şubatda 14 milyon sapı bir araya getirmek için grup mu açsam acaba :)

13 Şubat.. ve hala içinde son dakikada bir sevgili bulma umudu taşıyanlara gelsin: SENİ YENECEM 14 ŞUBAT!

Gitmen için son bi şans veriyorum yalnızlık! Gece 00:00 a kadar git yoksa azını burnunu kırarım ! Yeaa defolup gitsene yarın 14 Şubat :'(

Biz 14 Şubat geliyor diye şikayet etmiyoruz, aslında bütün şikayetimiz yalnızlığımıza.

14 Şubat da planım belli alıcam 1 koli yumurta nerde çift görürsem kaçış mesafesinden kafalarına kafalarına yumurta atıcam

#14Şubat beni etkilemez ilk defa yalnız girmiyoruz bünye alışık yani sıkıntı yok...

14 Şubat saçmalıktır.

14 şubat'ta ben

BC7q_aTCMAI_pde.jpg

Eeee yeter ya '14 Şubat'ta sevgilim yok diyorsunuz. BENİM 10 KASIMDA ATAM yoktu.

14 Şubat geliyormuş, banane. Ne yapalım yani, Sevgili mi bulalım? Hediye mi alalım? Ay bugün bizim günümüz yuppi diye mal mal sevinelim mi?

hayatımda değişmeyen tek şey; her 14 şubat'ı yalnız geçiriyor olmam. hayat mı lan bu.

İkizler, Akrep, Aslan ve Yay
'ın 14 Şubat'a bakış açısı: HEDİYE ALMASIN PARASINI VERSİN BANA YA

14 Şubat da planım belli alıcam 1 koli yumurta nerde çift görürsem kaçış mesafesinden kafalarına kafalarına yumurta atıcam

#14Şubat beni etkilemez ilk defa yalnız girmiyoruz bünye alışık yani sıkıntı yok...

14 Şubat saçmalıktır.

aslında irem yumurta fikri benim aklıma gelmedi değil akşam onu düşünüyordum şu omuza koyulan füze atıcılar varya onlarla atmak lazım :zuha:

14 Şubat'ta sevgilisine Play Station almayı planlayan kadın var.. yapmayın. 3 gün sonra Ronaldo, Falcao deyu sayıklar yatakta, üzülürsünüz.

Amaan 14 şubat 15 şubat çokda fifi çay yok mu çay diyen cool burçlar : Kova , Akrep , Oğlak

14 Subat sevgililer gununde akcayda kadinlar ;kadinlara siddete tepki olarak dans edeceklermis muthis yaratici, dagilinca da alisveris vuhuu

14 Şubat'da neymiş batının toplumumuza basit yaftasi.. sevgi hiç bir gune sığar mi...

Al iste normal gun ne abarttiniz 14 subat 14 subat.

14 Şubat ta sevgilinizi şaşırtın ona degil bana hediye alın

Ulan sevdiğine sokaktaki herkesle aynı gün hediye veriyosun neresi özel ? Toplu sünnet , toplu belediye nikahı gibi bişey 14Şubat

14 şubat hahahaha o ne ya, sevgilime tek gün mü adayacağım, saçmalık. ( YALNIZIM )

14 Şubat, eski sevgililerin barıştığı, hataların affedildiği, triplerin atılmadığı bir gün olsun...

babanız şurda yazdıklarınızı okusa yeminle kaşınızla gözünüzün yerini değiştirir. laflara bak '14 şubat'ta yalnız uyucam yaa'mışmış.

Bugün 14 Şubat, Tüm Sevenlerin, Sevgililer Günü Kutlu Olsun,

Bize Hergün 14 Şubat Galatasarayım . . ! Biz Her Gün Mutluyuz SarıKırmızı Rengıne Tutulduk Armandakı Asalete . . !

14 şubat 'ı çok mantıklı bulmam eyvallah,isteyen de gider kutlar sıkıntı yok. Ama şu gavurlara özeniyosunuz diyenler ne içtiler acaba??

Merak ediyorum daha kac kisi 14 subat diye zorla bebeklerini doguracak? Dunya dogum gunu falan degil bunu anlamak cok mu zor?

Herkesin 14 Şubat geçici verginin son gününü tebrik ederim

Bugün 14 Şubat... Ne olmuş yani yanlızsak... Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun... YalanAşklara İnatYaşasın FenerbahçeliHayat...

#bilmelisin 14 Subat sevgililer gunu degil aziz valentine gunu

Sen kendine uyucak modeli aradin bense gönlüme yatacak birini. Kutluyorum seni 14 Subat...

Bugün 14 şubat mı artiz ne arar la bazarda

bugün 14 şubat yani kopya koyun dolly nin 2003 yılında aramızdan ayrıldığı gün...toprağın bol mekanın cennet olsun dollycan

Bugün 14 Şubat bayramlıklarımı giydim kolonyamı sürdüm bol bol oooh miss, elimde BiM poşetiyle şeker toplamaya çıkıyorum

S'İstanbul'dan güne merhaba üzülmeyin 14 Şubat'ın sonu değilya...

Bizim gözümüze kaçan 14 Subat, umarim hediye fotografi yayinlayanlarin .... kaçar. Saygilar

14 subat paraya doymamis magazacilik kulturunun uydurdugu birgunden ibarettir... eger seviyorsan hergun sevgliler gunudur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri