14 şubat geyikleri - sevgililer günü geyikleri - sevgililer günü sosyal medya sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurban olurum ben sana ! Dırdır etmeyen tek canlı :p

hlk5s.jpg

14 Şubat’ta bir çift beni yanında gezdirebilir mi ? Çok ses etmem,beraberce eğleniriz.Hiç görmedim nasıl bir gün olduğunu.Nolur lan sanki.

14 şubatta sevgilinizi şaşırtın! Ona değil bana hediye alın mesela ?

Hâlâ 14 Şubat'ın önemini anlamayan arkadaşım var. 14 Şubat olum. Cuma gecesi. Mübarek gün. Hep cahillik bunlar.

Sevgilin mesajlarına geç mi cevap veriyor? Triplerinden mi sıkıldın? Herşeyine karışıyor mu? Beter ol lan, benim bi' sevgilim bile yok

14 şubatın gelmesini sevgilisi olanlar da istemiyor sevgilisi olmayanlar da. ne lanet bi günmüş lan. bence de komple iptal edilsin

Hayır ben istiyorum gelsin gelsin :) Çok özel olacağının sinyallerini aldım:D

14 şubat'ta sevgilinize bir sürpriz yapın; onu halay başı yapın

‎14 şubatta elinde hediye paketiyle dolaşanları bomba taşıyor diye ihbar edin. acımayın lan

14 Şubat yaklaşıyor hediyeme sevgili bulmam lazım .

‎14 şubat sendromu yükleniyor... ███████____| %70,85 Loading...

14 şubat AHAHAHA yaklaşıyor AHAHAHAH el ele AHAHAHAHA gezen çiftler AHAHAHAHA allah belanızı versin :((8((sekiz:(((

Milletin düşüncesi: 14 Şubat'ta sevgilim olsun da gerisine bakarız. Benim düşüncem: 14 Şubat'ta sevgilim olmasın da gerisine bakarız.

'Kasım aşk başkadır' diye kafa iteleyen adam şimdi 14 Şubat'a yalnız gireceğim diye twit atıyor.. Lan ne tür bi cinsiniz siz ?

Tehlikenin farkında mısın? ...14 Şubat...

Bize hergün 14 Şubat tavanımızı çok seviyoruz.

Nabıyonuz lan sevgilisi olanlar, 14 şubat hazırlıklarına devam mı? Yemek falan da yiyecek misiniz? Hayır tabi ki kıskanmadım :((

14 Şubat da şirinceye yerleşmeyi düşünüyorum,ora*sı etkilenmiyomuş

14 şubat'ta sevgilisine hediye alanları hiç anlamıyorum. ben sevgilime o saçma günde hayatta hediye almam. çünkü sevgilim yok

14 şubat'ta twitter tatil mi? Boşuna girmeyelim.

Bak baştan söyliym ben bu yıl 14 Şubat'a yalnız girmem giremem, girmiyorum,girmiycem, girmek istemem,yani girmesem…? öhüüüvvvv :'(

"14 Şubat'ın da yaklaşmasıyla birlikte 'Merveler' de hazırlıklar son hızla devam ediyor.." /Zaytung/

evdeki bütün terlikleri, çorapları, ayakkabıları, çatal bıçakları birbirinden ayırdım 14 şubat'a yalnız girsinler. böyle de cani bir insanım

10 yaşındaki kız duvarına "14 Şubat'ta sevgilime ne alsam?" yazmış; Oyuncak araba al yavrucuğum..

Ben diyorum ÇİĞKÖFTE. Siz halen 14 Şubat.

14 şubat için söylenen 'sana aşık oldum' yalanına itibar etmeyiniz, aksi halde doğacak aşk acılarından şirketimiz sorumlu değildir. -EROS AŞ

29 Ağustos,13 Eylül,24 Aralık,12 Ocak,1 Şubat varken 14 şubatta neymiş?

14 Şubatı Next diyerek geçsek yaa Var mı öyle bi şansımız? Yok mu.? 13 Şubat'ta uyuyup 15 Şubat'ta uyansak.? O da mı olmuyor.? Pki tsk.

14 Şubat Sendromu : 13 şubat --- Bit artık ----- 15 şubat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri