14 şubat geyikleri - sevgililer günü geyikleri - sevgililer günü sosyal medya sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 Şubat icin heyecanlıyım. Neden mı? Çünkü cogu kisiyi sevindireceğim bu özel günde. Atilla kuyumculuk&Pırlanta..

14 şubat'ta sevgilime ne alsam acaba? sevgilime? sevgilimee? faruk eczanesi?

14 şubat sevgililer gününde, Sevgilisi olmayanlar 14 ü ters çevirsin, Yalnızlığına 41 kere "MAŞALLAH" desin.. :)))))

Napıyonuz gençler ya 14 Şubat için "YO OŞKOMO NO OLSOM" triplerine girdiniz mi? HLL SPR DVM.

14 Şubat için sabırsızlanıyorum ne de olsa 1961'de Lavrensiyum elementinin ilk kez sentezlendiği gün.

5 gün sonra okullar açılıyo bu hala 14 Şubat derdinde

"SEVGİLİN YOK MU YA : )" DEDİKLERİNDE BEN.

A_HGmYSCUAAKq9M.jpg

"14 Şubat" da bim de özel promosyon varmı lan ucuza :)))

Acil 14 Şubat için sevgili aranıyor.. Sigorta + Yemek + Sinema :) irtibat için ...

14 Şubat dünya öykü günüymüş. Hiç haber vermiyorsunuz

14 Şubat geliyormuş hadi biz gidelim artık.

-14 şubat'ta napıosn? +hiç uzanıorm öle sn? :)

banane abi 14 şubat'ta herkes yalnız olsun.

‎14 subat'ta eski sevgilime kandil mesajı atıcam, Aşk' a gelmedi belki imana gelir.

Allah anneler gününü annesiz, babalar gününü babasız geçirtmesin; 14 Şubat'ın canı cehenneme...

Allah anneler gününü annesiz, babalar gününü babasız geçirtmesin; 14 Şubat'ın canı cehenneme...

14 Şubat Uyarısı: Yıl boyunca peşinden koştuğunuz halde yüz vermeyip şu ara size şans veren kızları ciddiye almayın.Yoklukta gidiyorsunuzdur

Konu aşksa hergün 14 Şubat'tır

14 Şubat da tavana kırmızı filli boya mı alsam napsam ; o kadar mesaimiz var onunla almamak ayıp olur .

Yoğun istek üzerine 14 Şubat'a kadar yalnızlara sevgili buluyorum. - müge anlı

14 Şubat'ta "sevgilimle harika bir gün" diye bir tweet atarsam hemen unfollowlayın, hesabım çalınmış demektir.

hayatımda değişmeyen tek şey; her 14 şubat'ı yalnız geçiriyor olmam. çok talihsizim.

14 şubat Dünya Kuyumcular ve Çiçekçiler günü yaklaşıyor.

14 Şubat'a çok az kaldı.. Moskova'da 2004'te bir su parkının çatısının çöküp 25 kişinin öldüğü gün.. Acımız büyük.

14 Şubat'ta yalnız kalmamak için hediyenizi doğru seçin!

BCz6Af1CIAAyZ22.jpg

Başlarım 14 Şubat ınıza bekara her gün 14 Şubat! .s.s.ss.s.

#14Şubat 'ı Fener'in maçı var diye bekleyenler olarak cok tatlıyız bence.

14 Şubat kadar başınıza taş düşsün :d Arkadaş sevgilisi olanlar bile sağlar kadar abartmıyor bu eften püften günü be :d

Ulan bende sevgililer günü elinde hediye paketi bulunan herkesi, canlı bomba diye ihbar etmezsem Kudo değilim.

Sevgililer günü ve ben! Var mı bana benzeyen?

BCxNC8gCMAEJC60.jpg

Herkes sevgililer günü diyecek ama sen sadece Perşembe diyeceksin çünkü dingilsin, 364 gün ıssız adam ayaklarına yatmasaydın...

Koçtaş da sevgililer günü indirimi yapmış. Gideyim de klozet alayım bari sevgilime.

14 Şubat Sevgililer gününü çıkaran adamda akıl yok. Birgün daha beklese ayın 15'i maaş günü. Gerizekalı ya bak yine sinirlendim.

14 subatta vitrinde sadece ask sarkilari ve full damar yapicam acayip canim sıkkın hala Aşk yok kaçıncı sevgililer günü bu arkadaş ?

Sevgililer günü mü gerilim filmi mi belli değil, daha bir hafta var ama ülkedeki milyonlarca ilişki bi panikledi, bi stres yaptı.

Sevgililer günü gelse de çekirdek yesek.

‎14 şubat sevgililer günü hediyesi nedir Allah aşkına ? Biride demiyor ki onun varlığı yeter .!

Sevgililer günü de yaklaşıyo zaten, gidiyim de bilgisayarıma yeni bir kulaklık falan alıyim.

Sevgililer Günü'nde kuru kuru bi Gül getirip işi oldu bittiye getiren Sevgiliyi de #istemiyorum

14 Şubat'ta, kalkıp zombi gibi okula gidecek hala sevgililer günü diyor.

Sevgililer günü yakın, sevgilileri yakın

Sevgilimin sevgililer günü için yaptığı planlar arasında Antalya maçına gitmek var. Diğer sürprizi de 9-10 halı saha olabilir, beklemedeyim.

ya sanki yalnız geçireceğiniz ilk sevgililer günü. bırakın bu Allah belanı versin 14 şubat ayaklarını

Enee 14 Şubat geliyor! Gelme köpek var bizim evde, dün yoktu şindi geldi. evet

14 Şubat'ta dolaşıma giren güllerden reçel yapılsa tümsevgililere 5 yıl yeter. Kimse de demiyor ki şu güllerden bir tanesini bülbüle vereyim

14 şubat hayal ürünüdür , tek gerçek BEŞİKTAŞ tribünüdür

14 Şubat'tan önce son çıkış! Abartılmış dudak izleri, tek güller, parlayan inciler,romantimantık kelimeler, şu bu...Uyan ey halkım.

Sevgilisiyle 14 Şubat fotoğrafı atanların ağzına maytap atıp kaçıcam.

Madem 19 Mayıs'ı kaldırdınız, 14 Şubat'ıda kaldırın. -Öpüşülerek kazanılmadı bu ülke !

14 Şubat Geliyormuş Banane. Ben Zaten Mutluyum 1907'den Bu Güne ! Yılda 1 Gün Sevgilisini Hatırlayanlara İnat, Seninle Her Günüm 14 Şubat.

14 Şubat’ı kutsayan Aziz Valentine;bütün düzenin içine sıçmışsın

Yarın 14 Şubat. Akşam çekelim Parçalılarımızı Çıkalım Galatasaray' a, O DAHA VEFALI.

Bir 14 Subat plani olarak Florya tesislerine mi gitsem napsam

yalnızım dostlarım yalnızım yalnız...(not:Bu tweetin 14 Şubat ile ilgisi yoktur, bütünüyle iş dünyamı betimleyen bir durumdur)

14 Şubat nedeni ile kiralık sevgili olunur. Güzel kelimeler, kıskanma ve sahiplenme ücrete tabidir. Müessesemizde kesinlikle trip yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri