14 şubat geyikleri - sevgililer günü geyikleri - sevgililer günü sosyal medya sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 şubat geyikleri - sevgililer günü geyikleri - sevgililer günü sosyal medya sözleri-sevgililer günü sosyal medya geyikleri-sosyal medya geyikleri-14 şubat 2013 geyikleri-2013 sevgiler günü komik sözleri

2013 gelsede bitsi su kirismis olaylariniz dedigim anda aklima 14 subat geliyo.Ciglik atiyorum.

14 Şubat günü sabah kalkar, güzelcene abdestimi alır, 'sevgili' gibi bir derdim olmadığı için 2 rekat şükür namazımı kılarım.

14 Şubat günü sabah kalkar, güzelcene abdestimi alır, 'sevgili' gibi bir derdim olmadığı için 2 rekat şükür namazımı kılarım.

Sevgililer günü hakkında da hep sevgilisi olmayanlar konuşuyor. sevgilisi olanlarda çıt yok. Napcanız olum anlatsanıza biraz.

Çok istiyorumm ulan 14 şubat geliyor, o gün intihar ederim he ben kesin yani.

A_Ep6HHCQAArdTU.jpg

#YeniSevgiliyeNot bu 14 şubat da gelmezsen dahada gelme

Suudi Arabistan'da 14 Şubat sevgililer gününü kutlamak yasaktır ve kutlayanlara cezai işlem uygulanmaktadır.

14 subat ta sevgilim sensin #FENERBAHÇEM

A-kcCzECMAATV-e.jpg

En anlamlı 14 şubat olucak benim için çünkü #fenerinmacivar !!

A-kEVKcCcAApyai.jpg

14 subat gelmesin... Bunlar hep Amerikan oyunu! Arkasinda kim var? İsrail!

14 Şubat olsun ve Romantik Komediyi izleyelim!

"14Şubat da bizim evin merdivenine hediye alcam.10senedir çıkıyoruz hiç birbirimizi kırmadık. " diyenler ! bu konu kapanmıştır. yeter

Laz vampir tirakula:)) 14 Şubat'ta gösterimde izlenmeli:))

14 Subat sevgililer gununde suleye hediye almayi dusunuyorum aghafsd

14 şubat yaklaşıyo napıcaksın? MUŞ .s.s.s.s..s

14 şubat geldi nerdeyse

14 subat yaklasıyo napıcaksın? - MUŞ

sevgililer gününe daha iki ay var şimdiden anasayfa ful 14 şubat

10 şubat, 11 şubat, 12 şubat, .., 15 şubat

Her 14 Şubat yalnız olarak takılmak hobim.

14 Şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!.

Bence Sevgililer Günü 29 Şubat olsun. E o kadar da mal değiliz, buluruz herhalde 4 yılda bir.

Sevgilimiz yok ama sevgililer günü hediyesi beğeniyoruz kızlarla nasıl yalnızız belli değil...

Sevgili demek masraf demek be yılbası var sevgililer günü var dogumgünü var neyse zaten benim sevgilim yok

Bu sevgililer günü de tek başıma geçiricem. :( üzülüyomuyum hayır :D ne hediye alcam derdi falan yok ohh ne güzell.

İyi ki şuan sevgilim yok; aralık yılbaşı, ocak doğum günü, şubat sevgililer günü derken kimseye yük olmak istemem :))

sevgililer günü 4 senede bir,dünya kupası her sene olsun..

''Yalnızlık. Sevgililer günü'nün yaklaşmasıyla ortaya çıkan bir vesvese.'' (How I Met Your Mother)

Sevgililer Günü'nü hayali sevgiliyle evde baş başa kutlamaktır hüzün...

İnsan hakları günü de sevgililer günü ve yılbaşı gibi batının aldatmacasıdır arkadaşlar. Sevgili, noel baba ve insan bizim kültürümüzde yok.

Sevgilisiz olmanın faydalarından biri de yok yılbaşı,yok sevgililer günü,yok doğum günü gibi durumların ve hediye tantanasının olmaması!

#YeniSevgiliyeNot Sevgililer günü, Kasım'da aşk başkadır, Maya takvimi derken, hala çıkmadın karşıma be lanet.

2013 espri gündemini belirliyorum: Yılbaşı, Sevgililer günü- Yalnızlık, Ramazan- Oruç, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, Doğumgünüm, Kapanış.

aslında sevgililer günü anneler günü gibi her yıl 21 aralık mayalar günü diye kutlanabilir, ekonomimize katkısı oluyor.. (Bir Bakkal)

Kıyamet bitti sayılır da asıl yeni yıl geyiği başlayacak şimdi arkasından sevgililer günü manyaklığı

21 Aralık - Yılbaşı - Finaller - Sevgililer günü - Mart ayı kediler - Vizeler . 2013 çok güzel olacak.

Bu senede sevgililer günü programımız belli oldu

İlk maçımızı 14 Şubat 2012 Perşembe günü deplasmanda oynayacağız. Sevgililer gününde sevgilimin macı var

şimdiden sevgililer günü planı yapılmış durumda #fenerinmaçıvar !.

14 şubatta hem sevgililer günü hem de doğum günü hediyesi bekliyorum biricik sevgilim

Sevgililer Günü Programım ; Fenerbahçemin Maçı Var ♥

14Şubatta sevgililer günü hediyemizi Fenerbahçe verecek inşallah

Rakibimiz Bate Borisov'la ilk maçımız 14 Şubat'ta. Galibiyet en büyük sevgililer günü hediyesi olacak bize.

O değilde bu 21 Aralık'ı her yıl kutlama gibi bir saçmalık türemez di mı?Mazallah sevgililer günü, anneler günü de böyle böyle kabullenildi!

4 senedir yalnız olan bana "Sevgililer Günü fikri?" diye gelenlere tek söyleyebileceğim şey artık HAHAHAHAHAHAHAHAHA no.

Sevgililer günü hediyeni verdiğinde de böyle kar yağıyordu hatırlıyor musun?

Sevgili" diye yazılır ; kalp-akıl-sinir hastalığı, yüksek tansiyon, kalp yetmezliği, uyku bozukluğu diye okunur.

16699_518081834893442_1311357063_n.jpg

ne zaman bayram yılbaşı sevgililer günü vs gelse kendimi internet cafeci hakan abi gibi hissediyorum.''yaaav abicim masraf'' anlayan anladı.

tüm bayram,seyran,yılbaşı,sevgililer günü,doğum günü,kar tatili gibi özel günlerde sevgilimin ailesi ile birlikte olmak #ayrılmamiçinyeterli

Bayram, yılbaşı, sevgililer günü, hiçbir özel günü sevmedim sevmicem..

Yılbaşı olsun,doğum günü olsun,hatta sevgililer günü olsun her türlü günde hediye olarak kabul edebilirim.

A_I62qaCUAAwo5j.jpg

Aşk çabuk tükenir bu yüzden Sevgililer günü en kısa aydadır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri