14.Münazara: Ailede Kadınlar Çalışmalı mı Çalışmamalı mı?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hayallerin hepsi calısıncada olur illaki tatillerde var o zamanda olur istersen hersey olur bitanem bunu calısmaya baglamak cok yanlıs :)

ben cok dedim hacilar bacilar, olayin olmasini istedigimiz gibi degilde,
$u an $u gun $u zamanda nasil oldugunu konu$uyoz biz,
ve genelleme olarak hangi adam cali$sa bile eve gelince salata yapar, sofra kurar?
diyonuzda i$ler agir degil diye, ondanmi i$ten gelenlerin cogu yorgun? -_-
dedigim gibi bu i$in agirligina degil fizigin geli$meisne bagli.

$imdi kandirmayalim kendimizi (bana gore), bi adam bi bayanla ak$am eve gelince sofra kurup salata yapmak icin evlenmez hacilar bacilar,
eve gelince yemegi hazir, ortami rahat ve sakin arar, ben bunlarla kari$tirmayayim kafanizi.
18'den i$ten cikinca kaça geliyonuz eve siz -_- soylesenize bana -_-
neden hayat $artlari burda bu kadar kotu ve agir durumda -_-
neden siz cocugun ilgi konusunu bu kadar hafiften yorumluyorsunuz -_-
neden anne eve gelince verir deyip cocugu du$unmuyorsunuz -_-
bu yorumlariniz bana cok pis koydu agir geldi bu derece hafiften alinmasi ama diyecegim bisey yok.
ondan son mesajimi yazmaktayim hacilar bacilar,
bi kere fitrat diye bi$eyde vardir herkesin hayatinda, olcu diye,
beyler çali$inca sorun degil ama bayanlar calisinca sorunmu oldu, kelimesine sunu dicem,
beylerin fitrati çali$mak, eve gelincede ailesine guler yuzlu olmaktir demi,
bayaninki nedir? i$ten gelen yorgun beyini ho$ guler yuzle kar$ilamak,
çocuk varsa onu sakinle$tirmek ve ortami huzurlu hale getirmek,
yani $imdi bi erkegin cikipta bunu istemedigini gelince eve pekalada yemek yapip ev i$lerine yardim edecegini nadir insanlar hariç inanmam,
ev i$lerini yapamiyosan çali$ma derler benimbilip du$undugum ama bo$verin.

geleyim velet konusuna,bi cocuk bakici kre$ babaane vs vs ile birakilabilir diyenler,
siz hic babaanneyle buyuyen cocuklari,
kre$te buyuyenleri annesiyle cogu zaman ayri olan bi cocuk gordunuzmu? onun huylarini sezdinizmi?
onda olan gariplikleri, bunu ya$ina ba$ina vermeden oturup bi ko$eye beyninizi kazidinizmi?
hem anne hemde bakici ile buyuyen cocuklarin cift karakteri olur,
anneden daha cok bakiciya besler sevgisini, neden?
cunku annesi çali$mak gibi basit bi$ey icin onunla ilgilenmediginden,
bu ilgiyi ak$am verir diceniz, oyleilgi degil bahsettigimiz,
ikinci plan ilgi degil, biriinci planda cocuk kendini hissetmeli dedigim turden ilgiden bahsetmekteyim,
bunu anlayacaginizdan cok $upheliyim ama olsun.

bide $unu diyeyim, hem i$i hemde evi hemde cocugun terbiyesini yonetebilir dersenizde k bakmayinda artik bayanlarda bi mootor robiot degil, illaki koyar bi yerden sonra psikolojiye -_-
i$te butun diceklerimi bu mesajimda dedim, agir konu$tugum durumlarda olabilir belki,
$imdiden uzerinize alinmamanizi rica ediyom, dedigim gibi bu konu hassas oldugum nokta oldugundan bazi anlarda cok pis sinirlendim umursamaz sekildeki yorumlari gorunce.

hepinize te$ekkurler munazarmiz icin, benim yorumlarima cevap verdiginiz icinde te$ekkurler,
takim arkada$larim sizede ayni $ekilde te$ekkurler, Alalia yuzunu goren cennetlik ama olsun xD xD

hadin minna ^^

Düşünsene ay sonu gelmiş kapıdan giriyosunuz çocuğun baba baba diye üzerine atlıyor cebinden çikulatasını püskevitini veriyosun sonra eşin diyor buyur bey maaşım yatmış parayı alıyosun gözlerin yaşarıyor ne diceğini bilemiyosun o an yorgunluk açtık her türlü olayı eşine olan sevgin aşkın bastıyor bi paraya bakıyosun bi eşine sarılıyorsun öpüyosun hahahaha

Gec Bu Hayalleri Tam Tersi Sen Maasini Hanimin Ellerine Teslim Edersin:kiki:

Bitanem sana sunu diyim gunumuzde diyosun gunumuzde hangı cocugun gelip annesiyle babasıyla uğrastıgını gördün sen artık internet var oyun var hic bir cocuk onları bırakıpta annesiyle babasıyla oynamıyo bu birincisi.

İkincisi cok böyle net konusuyorsunuz ama yarın bi gün kimin ne olcagı belli babasının hep olcagınj biliyomusn erkekler ölmez diye bisimi var bu dünyada da biz bilmiyoruz babasını kaybedince ne olucak kim bakıcak bu aileye cahil bi annemi hicbiseyden habersiz bi annemi bunu acıklayın önce bana bende tamam derim.

Burda hicbirsey sevginin önüne gecemez yorgunlukmus oymus buymus bunların hepsi lafta seyler.

Bitanem sana sunu diyim gunumuzde diyosun gunumuzde hangı cocugun gelip annesiyle babasıyla uğrastıgını gördün sen artık internet var oyun var hic bir cocuk onları bırakıpta annesiyle babasıyla oynamıyo bu birincisi.

İkincisi cok böyle net konusuyorsunuz ama yarın bi gün kimin ne olcagı belli babasının hep olcagınj biliyomusn erkekler ölmez diye bisimi var bu dünyada da biz bilmiyoruz babasını kaybedince ne olucak kim bakıcak bu aileye cahil bi annemi hicbiseyden habersiz bi annemi bunu acıklayın önce bana bende tamam derim.

Burda hicbirsey sevginin önüne gecemez yorgunlukmus oymus buymus bunların hepsi lafta seyler.
cocuga Gereken Ozeni gòstermez ilgilenmessen Dogal olarak Baska Etkenlere yònelir.

2. peki kadinlar calismassa acliktan Aileler òlùr diye Birsey varmi. meaela somada Hayatini Kaybeden Sehitlerimizin Esleri Okadar cocukla Ortada Kaldi Gidip onlarmi Madende Calisicak Peki. ? Hayir Onlar Babalarinin yoklugunu Anneleri sayesinde hafifletecek. dedeleri nineleri dayilari maddi manevi yardimda bulunucak. babasi òlen cocugun Annesindende ayri kaldigini dusunsen dusun cocugun pskolojisini..

herseye para yonunden bakmamak lazim.

Askım bu devirde kim kime yardım ediyo allah askına

Allah Muhafaza Esini Kaybetsen Kendi Ana Baban Sana sirtmi cevirecek. Yada sokaklarami dusuceksin. Tam Tersi Daha sıkı sarilacaksin evladina.

Bitanem hayatta ne olcagı belli degilki hep ailenin parasıyla yasıyamazsın bence hicbir kadın bunu kaldıramaz bi zamana kadar belki ama sonrası zor bitanem :(

Seni Yerim :D

anne Olunca anlarsin ilerde. Calisan Anne cocuguna cocukta Anneye Hasret Kaliyor.Kadinin En Baslica Gorevi evi eşi cocugudur.. Okadar!

# Mùnazaraya Katilan Arkadaslarima Tesekkur Ederim.
Elysion Akay endofme Cok guzel Bir Tartismaydi Tesekkurler sizede.
Alalia Arkadasimizda sùsùydù grubumuzun Zaten :p

iyi Forumlar:dyg:

Sizde cok iydiniz bitanem valla iki kisi olmanıza ragmen tebrik ediyorum :)

Byakuren sultanımmmmm öpüyorumm :kiki:
mahruyan senide bitanem :kiss:

Ama yinede dediklerim doğru bitanem :) kadının calısması lazım hep ailen bakamaz :)

Yanlız bizim gibi rakip yok bi tane ya :kiki:

Münazara sona ermiştir.
Alalia arkadaşımız kendi isteğiyle münazaraya katılıp münazara süresince yorum yapmadığı için diskalifiye olmuştur.Bir daha ki münazaraya katılamayacaktır.
Münazaracılarımıza ve teşekkür eden , okuyan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Ayrıca konuyu kişiselleştirmeyip sadece münazara konusuna yoğunlaşıp kişisel hiç bir yorum yapmadıkları için ayriyeten tebrik ederiz.
Münazara ankete sunulacaktır.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri