ben cok dedim hacilar bacilar, olayin olmasini istedigimiz gibi degilde,
$u an $u gun $u zamanda nasil oldugunu konu$uyoz biz,
ve genelleme olarak hangi adam cali$sa bile eve gelince salata yapar, sofra kurar?
diyonuzda i$ler agir degil diye, ondanmi i$ten gelenlerin cogu yorgun? -_-
dedigim gibi bu i$in agirligina degil fizigin geli$meisne bagli.
$imdi kandirmayalim kendimizi (bana gore), bi adam bi bayanla ak$am eve gelince sofra kurup salata yapmak icin evlenmez hacilar bacilar,
eve gelince yemegi hazir, ortami rahat ve sakin arar, ben bunlarla kari$tirmayayim kafanizi.
18'den i$ten cikinca kaça geliyonuz eve siz -_- soylesenize bana -_-
neden hayat $artlari burda bu kadar kotu ve agir durumda -_-
neden siz cocugun ilgi konusunu bu kadar hafiften yorumluyorsunuz -_-
neden anne eve gelince verir deyip cocugu du$unmuyorsunuz -_-
bu yorumlariniz bana cok pis koydu agir geldi bu derece hafiften alinmasi ama diyecegim bisey yok.
ondan son mesajimi yazmaktayim hacilar bacilar,
bi kere fitrat diye bi$eyde vardir herkesin hayatinda, olcu diye,
beyler çali$inca sorun degil ama bayanlar calisinca sorunmu oldu, kelimesine sunu dicem,
beylerin fitrati çali$mak, eve gelincede ailesine guler yuzlu olmaktir demi,
bayaninki nedir? i$ten gelen yorgun beyini ho$ guler yuzle kar$ilamak,
çocuk varsa onu sakinle$tirmek ve ortami huzurlu hale getirmek,
yani $imdi bi erkegin cikipta bunu istemedigini gelince eve pekalada yemek yapip ev i$lerine yardim edecegini nadir insanlar hariç inanmam,
ev i$lerini yapamiyosan çali$ma derler benimbilip du$undugum ama bo$verin.
geleyim velet konusuna,bi cocuk bakici kre$ babaane vs vs ile birakilabilir diyenler,
siz hic babaanneyle buyuyen cocuklari,
kre$te buyuyenleri annesiyle cogu zaman ayri olan bi cocuk gordunuzmu? onun huylarini sezdinizmi?
onda olan gariplikleri, bunu ya$ina ba$ina vermeden oturup bi ko$eye beyninizi kazidinizmi?
hem anne hemde bakici ile buyuyen cocuklarin cift karakteri olur,
anneden daha cok bakiciya besler sevgisini, neden?
cunku annesi çali$mak gibi basit bi$ey icin onunla ilgilenmediginden,
bu ilgiyi ak$am verir diceniz, oyleilgi degil bahsettigimiz,
ikinci plan ilgi degil, biriinci planda cocuk kendini hissetmeli dedigim turden ilgiden bahsetmekteyim,
bunu anlayacaginizdan cok $upheliyim ama olsun.
bide $unu diyeyim, hem i$i hemde evi hemde cocugun terbiyesini yonetebilir dersenizde k bakmayinda artik bayanlarda bi mootor robiot degil, illaki koyar bi yerden sonra psikolojiye -_-
i$te butun diceklerimi bu mesajimda dedim, agir konu$tugum durumlarda olabilir belki,
$imdiden uzerinize alinmamanizi rica ediyom, dedigim gibi bu konu hassas oldugum nokta oldugundan bazi anlarda cok pis sinirlendim umursamaz sekildeki yorumlari gorunce.
hepinize te$ekkurler munazarmiz icin, benim yorumlarima cevap verdiginiz icinde te$ekkurler,
takim arkada$larim sizede ayni $ekilde te$ekkurler,
Alalia yuzunu goren cennetlik ama olsun xD xD
hadin minna ^^