128 milyar dolar nerede?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benzeri trollüğü dolar ve ekonomi konusunda da yapıyordun ve sonra bakın bu sefer iş ciddi, ekonomi kötü, dolar düşmeyecek demeye başladın. Devam et trollüğe, huylu huyundan vazgeçmez.
Bir dönem sonra kendin soracaksın 128 milyar nerede diye. Senin beklememizi istiyorsun ama çok yavaşsın tren kaçıyor.

Ben de öyle tahmin etmiştim.

images

Ulan ne guldum ya. Adamlar yasak diye Arapca okunusu ile yazmislar ya la.

Benim de 100 dolarım kayıp nerede acaba ?
Nasıl sakladıysam ben bile bulamaz oldum .

Where is the One hundred twenty eight dollar :)

128 doları geçtim Tayyip’in günlük saray harcamasınıda geçtim
Hiç mi zorunuza gitmez,etrafında üç dört maaş alan,milletvekili kontenjanını doldursun hükümet diye getirdikleri çapsız heriflere verdiği imtiyazlar hiç mi onurunuza dokunmaz.kendinizden eksittiğiniz herşeyi onlara bir armağan gibi sunmak nedir.böyle aptal bir topluluk hangi ülkede var acaba,ay sonunu kara kara düşünürken gidip Sefa düşkünlerini destekleyip saltanat sürmelerine destek veriyorsunuz,Tayyip ile emine varoşlarda sıradan bir apartmanda kalırken şimdi saraylar,hanlar yaptırıyor.sizin örnek aldığınız Abdülhamit döneminde insanlar sefalet,vebadan,yoksulluktan kırılırken o İngilizlerden borç aldığı parayla saray yaptırıyordu.tarih tekerrür etti şimdi Türkiye batarken dışardan aldığı yüksek faizli borç ile saraylar inşaa ediyor,size büyük bir devrim lazım.bu düşünce devrimi olur Kanlı yada kansız olur ancak öyle evrime uğrarsınız.

Geri