128 milyar dolar nerede?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1549FA5A-D2B5-4560-90B1-2A25B33AAF76.jpeg

Bursa'da CHP Mudanya ilçe yönetiminin billboardlara attığı '128 milyar dolar nerede" afişleri dün gece kimliği belirsiz kişi yada kişilerce söküldü. Olaya tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, "CHP Mudanya İlçe Başkanlığımızın yaptırdığı billboardlar gece operasyonuyla söküldü! Vatandaşın görmesini istemediğiniz soruyu en yüksek sesle sormaya devam edeceğiz" dedi.​

Şöyle güzel bir site yapmışlar. Otoyol aldım, Havalimanı aldım, altın musluk bile aldım.. bitmiyor para.

İhtiyacım kadarını aldım, geri kalanını vadeye koyacağım.

Hayalim bile fakir :(

Ekran görüntüsü 2021-04-15 224127.jpg

bunu yarın
haydarcana sorayım

128 milyar dolardan halka düşen pay bedava soğan ve patates diye zannediyorum. Ötesi yok. Ben payımı devrediyorum, isteyen patatesimi ve soğanımı alabilir. Hadi iyisiniz köftehorlar...

Bu soruyu her gördüğümde aklıma gelen toplayıp ve sıçrayıp giden Beratttttt

1619812198675.jpeg

Gene başladın eski Tayyip yalakalığına galiba. Bal gibi biliyorsun ne olduğunu, bırak trollük yapmayı beceremiyorsun.

Eve bir papağan aldım. Sabah video başlatıp evden çıktım. Akşam eve döndüğümde papağanım inanılmaz şeylerden bahsediyordu. Bilgisine, aktardıklarına hayran kaldım, ta ki soru sorana kadar. Bir şeyler ezberlemişti, bana aktarabiliyordu ama sorularıma cevap verebilecek yeterliliğe sahip değildi. Onun görevi, duyduklarını aktarmak.

Soru soruyorum, birilerine yalakalık yapmakla, trollükle, "bal gibi bilmekle" itham ediyorsun.

Boş boş dolaşma ortalıkta.

Eve bir papağan aldım. Sabah video başlatıp evden çıktım. Akşam eve döndüğümde papağanım inanılmaz şeylerden bahsediyordu. Bilgisine, aktardıklarına hayran kaldım, ta ki soru sorana kadar. Bir şeyler ezberlemişti, bana aktarabiliyordu ama sorularıma cevap verebilecek yeterliliğe sahip değildi. Onun görevi, duyduklarını aktarmak.

Soru soruyorum, birilerine yalakalık yapmakla, trollükle, "bal gibi bilmekle" itham ediyorsun.

Boş boş dolaşma ortalıkta.
Benzeri trollüğü dolar ve ekonomi konusunda da yapıyordun ve sonra bakın bu sefer iş ciddi, ekonomi kötü, dolar düşmeyecek demeye başladın. Devam et trollüğe, huylu huyundan vazgeçmez.
Bir dönem sonra kendin soracaksın 128 milyar nerede diye. Senin beklememizi istiyorsun ama çok yavaşsın tren kaçıyor.

Dün Çin’in roketini takip ederken yorumlarda gördüm..

F0EDD282-9041-4B30-88A1-28D08770864D.png

Geri