Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Yazık yaa, çocuklarının geleceği için doğruları konuş bari. Gerçi senin güruh çocuklarını o zata kurban dahi ediyorlar.MB nin kasasında
Yazık yaa, çocuklarının geleceği için doğruları konuş bari. Gerçi senin güruh çocuklarını o zata kurban dahi ediyorlar.
Gene başladın eski Tayyip yalakalığına galiba. Bal gibi biliyorsun ne olduğunu, bırak trollük yapmayı beceremiyorsun.Sen söyle bakalım, nerede?
Gene başladın eski Tayyip yalakalığına galiba. Bal gibi biliyorsun ne olduğunu, bırak trollük yapmayı beceremiyorsun.
Benzeri trollüğü dolar ve ekonomi konusunda da yapıyordun ve sonra bakın bu sefer iş ciddi, ekonomi kötü, dolar düşmeyecek demeye başladın. Devam et trollüğe, huylu huyundan vazgeçmez.Eve bir papağan aldım. Sabah video başlatıp evden çıktım. Akşam eve döndüğümde papağanım inanılmaz şeylerden bahsediyordu. Bilgisine, aktardıklarına hayran kaldım, ta ki soru sorana kadar. Bir şeyler ezberlemişti, bana aktarabiliyordu ama sorularıma cevap verebilecek yeterliliğe sahip değildi. Onun görevi, duyduklarını aktarmak.
Soru soruyorum, birilerine yalakalık yapmakla, trollükle, "bal gibi bilmekle" itham ediyorsun.
Boş boş dolaşma ortalıkta.