12 yıl sonra Mısır'a gidiyor! Erdoğan 'Sisi mi Binali Yıldırım mı?' demişti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@ibadeath, @ismail89, @amert ve diğer reisciler hala kandırıldığınızı, kullanıldığınızı,.... anlamadınız mı yoksa böyle olmatan kıvanç mı duyuyorsunuz?
Devlet Bahçeli'yi himayesine aldığı gibi, Sisi yi de himayesine aldı. Bunda yanlış anlaşılabilecek bir durum yok. Savaş var ve Sisi korkuyor.

Senin Almamların ikinci Dünya savaşında Gaz ile öldürdükleri Yahudilere şimdi nasıl yardım gönderiyorlar? ben de onu anlayamıyorum. Sen anlatırsın belki.

Devlet Bahçeli'yi himayesine aldığı gibi, Sisi yi de himayesine aldı. Bunda yanlış anlaşılabilecek bir durum yok. Savaş var ve Sisi korkuyor.

Senin Almamların ikinci Dünya savaşında Gaz ile öldürdükleri Yahudilere şimdi nasıl yardım gönderiyorlar? ben de onu anlayamıyorum. Sen anlatırsın belki.
Tam bir nıyarsın. Sisi için neler diyordu unuttun galiba, yok unutmadın şamar oğlan olmaktan zevk alıyorsun.
Tükürdüklerini tek tek yalayana hala biat edenlerin zerre kadar beyinleri olamaz.

Tam bir nıyarsın. Sisi için neler diyordu unuttun galiba, yok unutmadın şamar oğlan olmaktan zevk alıyorsun.
Tükürdüklerini tek tek yalayana hala biat edenlerin zerre kadar beyinleri olamaz.
Bak, sen de bana böyle söylüyorsun. Ama Frankfurt'a geldiğimde bana bir Kahve ısmarlarsın.

Devlet bahçeliyi hımayenız aldığı doğrudur. Şöför olayından dolayı hani sizde meshur ya badem bıyık mevzusu sıcramasın dıye yapmıstır. Gelelim sisi ye yahu bu adam için katil darbeci diyen adama bugun kırmızı halı sermeler.
Gerçi biz Akp ve yönetimini YPG lideri Salih Müslüm ü Ankara da kırmızı halı ile karşılamasından bilirim Ankaranin göbeğine YPG bayrağı diktiği günlerden biliriz
Esad ıcın katil diyenler bugun sisi için aynı kelımelerı telavuz ediyorlar.

Erdogan-sisi-750x506.jpeg
Adama bak yahu aşka bak sevgiye bak Emineye bakmamıstır bu kadar aşk dolu :D

Bak, sen de bana böyle söylüyorsun. Ama Frankfurt'a geldiğimde bana bir Kahve ısmarlarsın.
Sen Rize'den Ediene'ye zor gelirsin kalkmışsın Frankfurt'a gelip kahve içeceksin. Gel koçum gel seni en kıyağından ağırlarım ama sen sadece hayal kuruyorsun.
Sen istersrn önce dostun Sisi'ye git biraz humus falan yersin sonra bana uğrarsın.

E hadi gidemedimi yahu daha

Sen Rize'den Ediene'ye zor gelirsin kalkmışsın Frankfurt'a gelip kahve içeceksin. Gel koçum gel seni en kıyağından ağırlarım ama sen sadece hayal kuruyorsun.
Sen istersrn önce dostun Sisi'ye git biraz humus falan yersin sonra bana uğrarsın.
Kendinden de gördüğün gibi. Nezaket kuralları. Kahve ısmarlamayacağın kimseyi davet etmezsin. Arada atışırız, ayrı bir konu.

Meydanda bulaşalım diyen ve sonra da yumruk tekme birbire giren insanlar ne anlayacak, Siyasetten, Diplomasiden? Anlatamazsın.

Kendinden de gördüğün gibi. Nezaket kuralları. Kahve ısmarlamayacağın kimseyi davet etmezsin. Arada atışırız, ayrı bir konu.

Meydanda bulaşalım diyen ve sonra da yumruk tekme birbire giren insanlar ne anlayacak, Siyasetten, Diplomasiden? Anlatamazsın.
Evet Diplomasi ve Tayyib tam uyar. Önce önüne gelene söv, her türlü çamuru at hatta iç siyasete alet et İstanbul seçiminde olmuştu hani diyordu ya Sisi'yi mi Yıldırımı mı seçeceksiniz diye ve şimdi de diplomasi ayaklarına yat. Ah ismail ah sana ne desem az.

Son düzenleme:

Abi senin memleket neresiydi Kars mı??

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi: "Kardeşim Erdoğan, Mısır'ın en aziz misafiridir."

seçim olsa
reis oralarda da kazanır
adam kazanıyor

sisi'yi yola getirdi görüyorsun değil mi @melnur
Seni çok rahat avutuyorlar be Iba. Oysa senin bay Recep 180 derece bir dönüş yaptı, yani tükürdüğünü yaladı işin gerçeği, gerçi birbirinden farkları yok. Ikiside antidemokrat, despot, Tramp'a bagimli,.....
Şimdi birbirine kardeşim yağları çekiyorlar,...
Seni ne zaman yola getirecek?

Son düzenleme:
Geri