Dışardaydım bakamadım kb…Benim dedeyim babası osmanlı denilince osmanlı hanedanlığından gibi düşünüyoruz ama halbuki oradaki yoksul vatandaş.. ben günümüze bakarım filistinde ayrıldıktan sonra topraklarını satarken bana mı sordu ya da bize mi sordu? Ayrıca oradaki savaşta okey hepimiz masum insanlar için üzülüyoruz kınıyoruz ama bizi ilgilendiren bizim vatanımdaki askerleri ilgilendiren bir durum yok… Ayrıca yine savaşı başlatan Filistin’deki bir grup niye sataşıyor?…Müslümanlık diyorsun hala bizim başımıza böyle bir durum gelse hangi müslüman ülke bizimle veya bizim arkamızda duracak?..Basit bir empati yap yaşın büyük çoluk çocuğun var Türkiye’de yaşadığını düşün çocuğunu Filistin için gönderiyorlar savaşa şehit olsa Filistin senin umrunda mı olucak? uzaktan konuşması kolay
ilk basdan sunu söyleyim filistinliler topraklarini asla satmadilar hahudiler oyunla düzenle zorla aldi
diyeceksinki nasil zorla aldi bugünkü savas bugün baslamadi yada 7ekimde baslamadi siyonistler yillardir filistinlilerin evini gasp ediyor
diyeceksinki 7ekimdaki neydi
7ekimde hamas ilkkez israile saldirdi 1967den beri israil filistine saldiriyordu ve topraklarini gidim gidim aliyordu
aradaki fark melnur gibi zihniyetliler hep filistini sucladi
yahudilere nasil böyle saldiri yaparlar diyerek israili korudu filistini kötülediler
zaten gecmisdaki haritayala bugünkü haritaya baksan yeterli
dünyadaki tek ülkedir kendi topraklarinda mülteci durumuna düsürülen filistinlilerdir
abdül hamitden beri tarihi gercek tarihcilerden okudugunda filistin meselesini zaten anlayacaksin
hmm satmaya tekrar gelirsek
filistinde filistinliler toprak satmamis zorla bugünkü oldugu gibi hileyle ellerinden alinmis
gelmis gecmis filistinde sadece 1kisi kendi topragini satmis onuda bütün filistinliler dislamis
BUKONUDA BILINMESI GEREKEN COK SEYLER VAR
BU KONUYU ANLAYA BILMEK ICIN KIBRISDAN TUT BÜTÜN ORTA DOGUDAKI GELISMELERI VE OLAYLARI BILMEK GEREKIR
dünyanin en fakir ülkesi yemen niye gemilere saldiriyor bunu anlasak filistinide anlariz
bunlarin hepsinin ortadoguda türkiye dahil zincirleme alakasi var
yemen aslinda fakir deyil ama yahudi lobisinden fakirlestirildi
BILMEYENLER ICIN ANLAMAK ZOR OLDUGUNU BILIYORUM
BILENLER ZATEN BIZE NE DEMEZ