12 burcun tek kelimede sinir bozucu özellikleri

Konu sahibi son olarak 1202 gün önce görüldü
Akrep burcu için yukarıdaki yorumda yazdığım alıntı elbette çok rahatsız edici ancak ne yazık ki hangi burç sitesine bakarsanız bakın, Akrepler için tam da böyle kötü tanımlamalar yer alıyor. Bu tip anlamsız genellemeler yüzünden burçlara ve astrolojiye ilgi de azalmaya başladı. İnsanın doğum haritası bilinmeden asla genel bir yorum yapılamaz.

Ülkemizde bilinmeyen ancak dünya genelinde kabul gören "Astrogenetik" çalışmaları en azından bilimsel bir zeminde ilerliyor. Astrogenetik ile Güneş partiküllerinin gebelik anında meydana getirdiği etkilerin, insan kişiliği ve biyolojik yapısı üzerindeki yansımaları incelenmektedir.

Akrepleri sürekli olarak aşağıdaki şekilde tanıtıyorlar @yeLda cığım ve insan bu haksızlığa katlanamıyor. Akrepleri tanıyorsun, mümkün mü hiç böyle bir şey?:)

"Soğukkanlılık ve şüphecilik başlıca özelliklerindendir. Akrepler hiçbir koşulda intikamdan vazgeçmez, yanlışlıkla dahi olsa en küçük hatanızda bile sizi affetmezler. Hatta süründüğünüzü, rezil olduğunuzu görmeden peşinizi bırakmazlar. En kötü özellikleri de tartışmasız olarak acımasızlıklarıdır."
-Alıntı-

Mümkün değil Sevgili Leftyciğim. Sanırım pek çok kişi burcun taşıdığı isimle kişinin özelliklerini birbirine ilintiliyor. Ama Akreplerin içlerinde samimiyet dolu bir ruh taşıdıklarını ancak burçlara hakim olanlar biliyor. Üzmesin seni bu durum. Sen zaten taşıdığın burçtan bağımsız çok özel bir kimliksin.

Mümkün değil Sevgili Leftyciğim. Sanırım pek çok kişi burcun taşıdığı isimle kişinin özelliklerini birbirine ilintiliyor. Ama Akreplerin içlerinde samimiyet dolu bir ruh taşıdıklarını ancak burçlara hakim olanlar biliyor. Üzmesin seni bu durum. Sen zaten taşıdığın burçtan bağımsız çok özel bir kimliksin.

@yeLda cığım forumda Akreplerin değerini bilen birilerinin olması ne güzel.:)

abi bir tane terazi var sabah beni pamuklara sarıyor akşam gırtlaklamak istiyor.

boğa burçlarının sinir bozucu oldukları tek zaman hırs ve inadı birleştirdikleri zaman.

Bence bunu yazan astrolog uydurmuş, ikizler için geveze demiş, balık için tutarsız :)
İçlerinden sadece terazi burcunu doğru denk getirmiş.
Yahu ikizler 25 saniye içinde üç kere karar değiştirir, burçlara inanmak için ikizler burcundan birisini tanımak yeterli.
Ya böyle diyorsun diyorsun ama senelerdir arkadaşız ha, kopamıyorsun terazi ve ikizlerden.. Seni o kadar engelledim.... Bir kere kötü olmadın bana... İyisin kız, seviyorum... neyse çok iyi şeyler demeyeyim ilerleyen saatler kavga edecek bir şey bulabilirim.....

Ya böyle diyorsun diyorsun ama senelerdir arkadaşız ha, kopamıyorsun terazi ve ikizlerden.. Seni o kadar engelledim.... Bir kere kötü olmadın bana... İyisin kız, seviyorum... neyse çok iyi şeyler demeyeyim ilerleyen saatler kavga edecek bir şey bulabilirim.....
Dünya'da benim için iki burç var. İkizler ve Terazi ahaha. Nasıl bir şey oluyor da başka burç denk gelmiyor.
Üstelik birçok yerde araştırma yaptım ve hepsinde söylenen bu iki burç ile anlaşmam mümkün değil.
Evet, hepinizden nefret ediyorum :)
- sana kötü olmam, olamam.

Geri